Biliyorsunuz, kaç din varsa, sayarsak beynimiz yerinden çıkar gibi olur. Ya peki, tüm dünya dinsiz olsaydı?
Bildiğiniz hangi din varsa, ondan bıkmış artık, sadece insanlık adına bir gelişmeye bağlansa. Biz harbi alemlerde yalnız değiliz deseler ve bir olup, ırk ayrımı dahi ortadan kalksa, bütün insanlar dinsiz olsaydı. Allah'ım, sen bizi dünya yok olsaydı yardım eder miydin deseydi ve bir olup gelişmeye başlasaydı, ne olurdu?
Öncelikle eğitimler zirve yapardı, devletler din üzeri siyasi yapmadan bir dünya lordu seçerlerdi. Resmen dizi hayatları gerçeğe dönerdi. Büyü ve teknoloji birleşirdi, eğitime büyük katkı yapılmasını sağlanırdı. Hiç ummadığımız bir dünya görmüş oluruz. Her zaman hayal ettiğimiz ama bir türlü olmayan şey gerçeğe dönerdi. Sizce de güzel olmaz mıydı?
Lakin hala bazı yasaklar mevcut olurdu. Örneğin, cinsel ilişki yasaklansaydı, sadece devlet tarafından belirlenenle evlenmiş olunsaydı, çöpçatanlara infaz getirilseydi. Büyük gelişme için büyük yasaklar getirilmesi gerekiyor. İkinci madde ise, içki tamamen yasak hale gelseydi, hatta sigara bile yasaklansaydı. Onun yerine sarhoş etmeyen geliştirilmiş bal şarabı sunulsaydı. Üçüncü madde ise, insanlığın birbirine olan "ben senden üstünüm, ne dersem o olur" düşüncesi kalksaydı, sistem sadece birine bağlı olsaydı. Ve dünya satranç tahtasına dönseydi. Nasıl bir hayat bizle beraber olurdu, artık sizin düşünmenize bırakıyorum.
Savaşların olmadığı dünya, insanlığın tüm alemlerde zaferini ve ününü salmış olan birine döndüğü hayal edin ve daha iyi düşünmeyi size ve sizin hayal gücünüzü bırakıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer