Forbes milyarderler listesinde Türkiye'den 27 kişi yer aldı.
Selçuk Bayraktar, 1.2 milyar dolar ile listeye ilk kez giriş yaptı ve dünyanın en zengin 2545. ismi oldu.

Forbes milyarderler listesinde Türkiye'den 27 kişi yer aldı.
Selçuk Bayraktar, 1.2 milyar dolar ile listeye ilk kez giriş yaptı ve dünyanın en zengin 2545. ismi oldu.

İçimizde "Türk" görünümlü "Terörist Şakşakçıları" da bu durumdan çok rahatsız olup, X 'de "nereden geliyor bu suyun değirmeni" gibi yorumlarla ADAM 'ı hedef alsınlar anca...
Ulan ADAM Ermeni Ordusunu dize getiren SİHA harekatıyla dünyada bir ilke imza attı. Yepyeni bir savaş stratejisi ürettiği için dünya basınının gündemi oldu. Ürettiği SİHA'lar dünyanın ilgisini çekti. Ukrayna'ya yaptığı SİHA sevkiyatı sonrası bugün artık dünyaya sipariş yetiştiremiyor.
ADAM dünyaya Çay, Mısır, Domates değil en üst kategori TEKNOLOJİ satıyor!.. Tabii ki Milyarderler Listesine "alnının teriyle" girecek!!
Çekemeyen varsa gıçına dev çanak anten taksın!! 🇹🇷
Oturdugu yerden oyun oynayan ayy buu şakaamıgggg diyen ergenlerin anlayacağı işler degil bunlar Selçuk Bayraktar gibi bir adam anadan babadan zaten zengin hiç araştırmışlar mi acaba annesi kim babası kim adam başarılı kardeşim neyini kıskanıyosunuz
Cevap
50Cevap
Gurur duymuyorum hayır. beni ilgilendirmez
Bu sadece gosterebildigi kisim. Bide gayriresmi olan kismi gosterse cok daha yukari cikar. 25 yildir ulkenin etinden sutunden sonuna kadar faydalandi lazlar.
"nükleer denizaltı"
canım ahmak Selçuk bayraktar hiç kimseden destek vs almadı babası ve çocukları 1990 yıllarından beri mücadele ettiler İkitelli de atölyeleri vardı ve bu konular üzerine kafa yordular, şu an dünyanın en iyi SİHA"sını yapan firma kendisi, mal herif onun deprem bölgesine afet bölgelerine yaptığı hiç bir iş adamı vs yapmadı.
Herkws kendisine hitap. edildigi. gibi hitap. eder. yani. kendin. hakkomda yeterince bilgi verdin zaten o yuzden sana cevap verme geregi bile duymuyorum. Ayrica parayi kendisi kazanan adam oyle depreme o kadar parayi gostere gostere akitmaz. Senin gibi... Larin gozunu boyamak. ksteyenler oyle yapar.
Ayrica ikitellide sihaya kafa yorma kismina patladim😂😂😂😂😂
Merterde çorapci muhsin de uzay mekigine kafa yordu ama simdi. hala. corap. satiyor😂😂😂😂
Gidin baska yerde meleyin koyunlar. Siz kandiniz diye biz de kanmak zorunda miyiz awk😂😂
Zenginin mali zühürdün ancak çenesini yorar miş bana faydasi var mı yok
Aynn
Ülkeye faydası olmayıp sömüren bi yığın parazitler dururken bu kişiyi hedef göstermek zulümdür
Adam hakediyor, hakkını veriyor gerisi teferruat
Listenin basi kayın babası zaten niye gurur duymayalim. ulkece dünyanın sondan 3 büyük ülkesi olduğumuz şu dönemde
Allah razı olsun onun sayesinde Azerbaycan savaşı kazandı, Suriye'de güneydoğu da Libya'da üstünlük sağladık
Çok iyi şeyler başardılar bu ülkenin havacılıkta önünü açtılar en önemlisi bizde yapabiliriz olgusunu kazandırdılar
Siyasi görüşümden ayrı olarak söylüyorum hangi hükümet olursa olsun bu adamdan yararlanması gerekir faydalı bir insan helal olsun
:D once bir kendine sor bakalim bu yasda biri bu kadar parayi destegi nerden alir :D se nkutlamaya devam et abisi
Bu adamın kendi başarısı ile zengin olduğunu sananlar erdoğanında çalışarak zengin olduğunj sanıyor :)
Yani sattığı ürün ortada fiyatı ortada adeti ortada, bi sen zekisin eğitimsiz trol kardeş sırıtmış bide kafayı yersin
@Güzelşeylerinsonu dimi bir bu dünyaya ihasiha satıyor. Sattığı ülkeleride biliyoruz ayrıca sanki dünya devlerine satıyor. Bunun aldığı parayı dünyada hangi firma alıyormuş bütçelerini yazsana adamlar rekabet olsun diyene bile demediklerini bırakmadılar. Siz bir yüzükle gelenin malınıda çalışarak kazandı sanıyorsunuz. Trolde senin anandır gerçekler hemen zorunuza gidiyor.
O senin anandır kardeş. O yüzük videosunu bile gerçek sanan zır cahil bir insansın. Çok zavallısın ya eğitimsiz amele ahahh
Ben mühendisim neyi ne sattığını bunu hesaplarım merak etme senin gibi s*kindirik anonim hesaplardan yalan haberler okuyup kuduran cahil malın teki değilim cahilcik
@Güzelşeylerinsonu sana göre erdoğanın üniversite diplamasıda vardır hahaha atadan zengin di erdoğan :) belli bol işler mühendisissin dünya genelinde savunma sanayisinde devlet destekli para alıp kim zengin olmuş beyse akpnin nasıl oy aldığı belli sana bakınca direkt anlaşılıyor :)
Dünya genelinde mi, savunma sanayini ilk önce kendi devletin destekler zaten yoksa büyüyemez batarsın bununla ilgili Türkiye tarihinde kötü örnekler var, ya da dünya ülkelerinde sayısız örnek var, avrupa en çok avrupaya, lock. h. Martin en çok abd’ye satar. ya da bir rus şirketi en çok rusyaya satar. Sen kendi ülkende üretileni alır savaşta kullanır reklamını yaparsın, şirket yurtdışına satış yapar ülkenin ihracatı artar sanayisi güçlenir. Benim yazdığım argümanlara bak birde sana. İhiyi ikp nisil ıy ildiği bili iliyi ihihi. Oy bile vermedim ama senin gibi boş beleş cahillere inat vermek lazım.
Hayatındaki tek başarısı Tayyip'in damadı olması kim ne dersin, kendisine taş çıkaracak pırıl pırıl gençler, mühendisler var bu ülkede ama arkalarında bir Tayyip olmadığı için imkansızlıktan ötürü kaçıp yurtdışına gidiyorlar.
Kendisini uzun yıllardır takip ediyorum. Hatta stajımı da kısa bir dönem aynı şirket altında yaptım. Bu ülke için inanılmaz büyük bir değer.
Tek gururumuz Allah'tır Muhammeddir Alidir Elhamdülillah kula kulluk etmeyiz bu yaşta birinde de 1 milyar para olmaz cumhurbaşkanı damadı zaten
Ülkenin neden gelişmediğinin kanıtı yorumlar adamın ne iş yaptığını bilmeden kim olduğu bilmeden ve bu kadar başarısını hiçe sayıp rtenin damadı normal deyip etiket yapıştırılıyor cidden çok yazık hiç mi karşısındakink tebrik etmeyi bilmez insan bu adamın yaptığının %1 'ni bile yapamayacak biri gelip burada saydırıyor tek vasfı klavye delikanlılıgi böyle insanları gördükçe ülkem için umudum git gide azalıyor sonumuz yakın.
Ben e olursa olsun başarısını takdir ediyorum ve guru duyuyorum
Ben niye gurur duyuyum. Kendi kazanıyor kendi yiyor. Ailesi gurur duysun.
İhalar için gurur duyarım ama, kendi şahsına kazandığı para için neden gururlanayım
Tusaş aselsan gibi devlet kurumları varken damat şirketine aktarılan paraları mı alkışlayalım
@Palencia okuma özürlü
@Palencia vatan haini babandır aktrol it
Helal olsun adam çalışıyo üretiyo bizim gibi boş yapmiyo
@Ayyeterya çalışıyor evet iha siha yapıyor sen ne yaptın ne faydan oldu topluma devlete?
@Palencia aynen herkesi kendi gibi boş yapuyo sanıyo işte
@Ayyeterya cahil anandır tb2 ne bir araştır gel kanı bozuk Yunan tohumu seni
Başkasının parası var diye onunla gurur duyacak kadar aptal olmamalı kimse
%50 faiz getirisi ile daha üst sıralarda da göreceğiz kendisini. 😃😃
Zenginliğin alkışlanacak bir tarafı yok. Gurur duyulacaksa icraatlaridir. Başarılarının devamını diliyoruz. Ama yandaş olarak değil. Türk vatandasi olarak.
O zümreden biri girecek tabiki başka ne olabilirdi …
Damat olmadan önceki servetini de bildirseydiler keske
@Palencia ne diyorsun len sivri
siyasete girmeyelim Allah hakkıyla yaptıysa muzaffer eylesin kul hakkı varsa belasını versin
E tabi devlet o kasar destekledi arkasında durdu bunun gibi pek çok akp yandaşı da bu şekilde köşeyi döndü niye olmasın ki 👍
Niye gurur duyalım aq kendi parası değil bizim paramız onlar
Dunyanin bilinmeyen yer almayan en zengini Recep Tayyip Erdoğan helali ile kazanmistir alkış : )
Emeklinin 10 bin asgari ücretlinin 17 bin aldığı ülkede zengini mı alkışlayacağız. Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar.
Ülkenin lasası ı boşalttılar. Normal. Senden benden çal, cukkaya indir. Hepsi hırsız!
Ben hırsızlarla gurur duymam. Gün gelecek ampul patladığında satılık medyadan tut satılık tüm köpekler adaletin karşısına çıkartılarak her bir kuruşun hesabı sorulacak.
@Baybars041 canım tabii satacak hem ülkeyi dolandırıyorlar hem her şeyden 5 kat vergi alıyorlar
Ağzındaki dişler çürümüş gelmiş iha satıyor diyor embesil
Hadi naş akp trolü
Birinin damadı olduğundandır çünkü oda çalarak zengin oluyor
Para bizim paramizsa ben neden kaliteli sucuk yiyemedim
Tabiki gurur duyuyoruz. O adam oralara dişiyle tırnağıyla didinerek geldi. Sonuna kdr destekliyoruz asla harcanmamasi gereken bir adam
Karşı tarafdan saygı duyduğum tek adam🇹🇷❤️ Savunma sanayisi çok önemli bir yer, Türkiyenin özü. Tabiki pkklı fetöcü itleri kudurtacak
Ne ile gurur duymalıyız, Cumhurbaşkanının damadı olmasıyla mı?
Milyarderliğiyle değil ama Adamlığı ve yaptıklarıyla gurur duyuyorum
Harika Allah bu servete sahip koca nasip etsin😅
Amin😁
Askeri savunma sanayisini güçlendirmesi yorumlarda ki bazı xoçları kudurtmuş
İlk defa duydum adını
gurur duymak mı? utanıyorum bile
gurur duymak ta duygu durumu değilmidir?
bence sizler çok duygusal davranıyorsunuz, herşeyde gaza gelip gurur duyacak bişey buluyorsunuz.
en kanlı savaşlar, uğruna gurur duymamız gereksiz duygularımız yüzünden oldu.
vatan millet din kuran diye diye biz gurur duydukça birileri arkadan malı götürdü
Kritik soru susma hakkımı kullanıyorum
@Palancia alparslan mamasız kaldıysan barınağa git çoçuğum
Ülkeyi soyarak yaptıklarını bilmeyenler var mi
Erdoğan’ın damadı…
Girdi de bana mı girdi
Valla kim ne derse desin adam hakediyor
Murat Ülker’i geçeceği günlere…
O kadar oldu mu serveti 😳🤪
Vayyy.. Zengin damat
Daha yükselir. Hakkıdır
arkası sağlam her yere girer
Umrumda değil açıkcası
Ülkeye kattığı katkısına bakıyorum parasına değil
İdölüm ya ülkenin standartlarını yükseltiyo
Şahsi servettinden bize ne
Helal selçuk bayraktar bu Adam cok iyi 🫡
Benim cebime bişey girmedi umurumda değil.
Tebrikler damatların diğeri eksik
Para onun benim değil
Hırsızlara tapanlardan değilim.
buna sevinenler soyulmayı haketmiştir
Kıskanıyoz bence bu adamı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?