Hayvanseverlerin birçoğu, neden sadece kedileri ve köpekleri seviyorlar?

İnstagram sayfalarında sadece kedileri ve köpekleri besliyorlar. Sadece kedi ve köpek paylaşımı yapıyorlar. Sadece kedilere ve köpeklere sahip çıkıyorlar. Elbette ki kedilerin ve köpeklerin vahşice öldürülmesine, onlara işkence yapılmasına ben de karşıyım. Ben de kedileri ve köpekleri severim ama bunun yanısıra diğer hayvanları da severim. Kurbağaları, karıncaları, kuşları, kaplumbağaları, tavşanları, koyunları, keçileri, inekleri, tavukları, horozları, hepsini severim. Az önce bir haber gördüm. Bir kadının köpekleri, komşusunun 57 tane keçisini ve oğlağını parçalamış. Videoyu izledim, hayvanlar can çekişiyordu. Keçilerin sahibi ağlıyordu. Köpeklerin sahibi ise hala köpeklerini okşuyordu. Köpekler hayvan da, keçiler hayvan değil mi? Neden onlar için de seslerini çıkarmıyorlar? Neden konu, sadece kedi ve köpek olunca seslerini çıkarıyorlar? Sokaktaki kedi ve köpekleri beslemek için para topluyorlar ama sokaktaki martıları ve güvercinleri beslemek için para toplamıyorlar. Martı ve güvercin de hayvan değil mi?

Hayvanseverlerin birçoğu, neden sadece kedileri ve köpekleri seviyorlar?