AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kapalı olmakla ne alakası var açık olup akp oy veren binlerce insan var
Sen kapalısın anlaşılan 😂
Hiç korkmuyorsun eski olayların tekar yaşanmasından korkmuyormusun diye soracaktım
Ben vermedim verenler düşünsün
Tamam sakın baskan acık kaplı ilgisi yok zaten dinin particiliğin hepşi bizim insanımız ablamız kardesimiz
Ne alaka kardeşim açık kapalı meselesini tenceri saray meselesi bu iş
Ülkede eskiden olaylar yaşandı birdah yaşanırmı diye merak ettim
Yaşanmaz çünkü neden biliyormusun hepsini şeyi tutuştu pisliklerini çamurlarini silmeye vakitleri yok ya kaçıp giderler ya da zindanlarda sürünürler 25 senede çalma çırpma insan ayırma istediğini içeri atma yolsuzluk ekonomi cinayetler vatan bölmeler dış ulkelere yardım mülteciler daha yazarimda sabaha çok var
Dikkatli bakarsan sağa kesimi dedim hani basörtü yasağı ezanın kuranın Türkçe olması gibi seyleri diyorumda sen tavrın ve yazdıklarınla olacağın garantisi gibisin
Kur'an'a başörtüsüne bakacak takacak bir tane siyasi lider yok bunu yapan ahmaktir sadece dinciler öyle söyler dinciler kazansın diye dindarlar bilir ama öyle bişey olmaz dinci ile dindari ayirmak gerek
Sunuda anlıyorsun ülkede nedense akp üzerinde bir baskı var
Onlara bakma herkes aynı değil sağcı diyorsun bazı sağcılar bir tane solcu kalmasin hepsini öldürmek lazım diyende var nasıl olcak sunuda unutma ne sağ ne sol sadece vatan onlar parayı götürür bizler bir birimize girmeyelim
Olanı söylüyorum bu basörtü olayları ilk toplumda basladı sonra siyasete gecti bu ülkede birdaha böyle bir olay yaşanırsa chp sol veya ülkede nolur sen düsün sağın böyle bir durumda karşılıksız kalacağını zannetme bana veya yakınlarıma bise olmaz ama olan ülkeye olur sola olur bende isterim ülkemde huzur olsun benim derdim kendim değil ülke
Bişey olmaz solcu dediğin kişilerin çoğu annesi bacı baş örtülü zaten
Bise olmaz deme bosu boşuna Atatürk annesi kapalıydı olanları hatırlatırım
Hadi hayırlısı
Ülke için hayırlısı
Bu tarikatlerden süleymancı mı ne onların hepsi chp oyladı işte
Evet, ve memnunum kararımdan
Hiç korkmuyorsun eski olayların tekar yaşanmasından
Eskiler eskilerde kaldı, maziye saplanıp kalmak ağır saçmalıktır, kini öfkeyi nefreti artık bi kenara bırakıp kalbini ferah tutmanı öneririm arkadaşım, insanları kapalı açık diye ayırmadan önce de insanı sevmeyi, anlamayı öğrenmelisin bence, hoşgörü ve merhamet iyileştirir
Acık kaplıda bizim insanımız ben burada sadece eski olaylar tekar yaşanırmı neye güvenip oy verildiğini merak ettim
Evet var ne olmuş
bu yerel seçim o genel seçimde düşünmek lazım ama bugün acaba dedim bu seçim genel seçim olsaydı aş örtüsü serbestliğini kaldırırlar mıydı diye aklımı karıştırmadı değil
Hım tamam biseye güvenerek oy vermedin yani genel secim 5 yıl var ama psikolok üstünlük chp ondan sordum
ben partiye değil aslında şahısa verdim ama yeni başkanımız chp den
Rabbim fırsat vermesin
Anin
Amin
boş ver sen bu konuları okulunu filan oku takma kafana olacağı varsa olur korkma bukdar
Neden ki
Soru soracağım
evet varr ben
tekrar yasanamaz gtleri yemez artik
Hım cıdımısın