Demek ki neymiş depremden sonra akp ye oy veren depremzedelere o enkazın altında kalsaydınız da ölseydiniz diyen chp seçmenlerine küfür eden akp seçmenleri dönüp önce kendileri aynaya bakmalıymış..
Ülke ye Allah dağırken bizimkiler amuda kalktığı için akıl kafalarına değil *ıçlarına gitmiş normal çok takılma ne diyor yıldız ablamız köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı 😂😂👍
benzer bi şeyi zamanında saskınlıkla izlemiştim. işte biz yardım yaptık siz chp ye oy vermediniz seklinde. hatta konaklamaları vardı sanırım kimisinin nerden ogrendilerse oylarını cıkartmıslardı tekirdagdamıydı nerdeydi
Ben sizin gibi insanların ölmesi için beddua eden insanlara hak verecek kadar vicdan yoksunu karaktersiz değilim ama görüyorum ki siz bu özellikleri taşıyorsunuz
herkesin aklı var gözü var.. Bile isteye sırf siyasi ideoloji yüzünden her şeyi göze alan bir %50 var.. adam 100.000 konut dönüştüreceğiz deyip 5000 konut dönüştürmesine rağmen hala bu oy alıyorsa demekki hak ediyor bu millet..
Demeye çalıştım şu ki seçim sonucuna göre bir insana beddua etmek Kesinlikle vicdansızlıktır burada mesele AK Parti'nin yaptığı icraat veya CHP'nin yapmadığı icraat değil buradaki mesela sırf seçemiyor CHP kazandı diye beddua etmeleri
Siz Türkiye'de yaşadığınıza Emin misiniz yoksa farklı bir paralel evrende mi yaşıyorsunuz sizin ekmek fiyatından 20 yıl önceki ekmek fiyatıyla bu günkü ekmek fiyatından haberiniz var mı 20 yıl önceki emeklinin alım gücüyle şu anki emeklilerin alım gücü arasındaki farktan haberiniz var mı
Emekli konusu tek haklı olduğunuz konu.. Onun dışında tutunacağınız bir dal yok.. Ki şimdiye kadar emeklileri evde tutun, bağlayın diyen zihniyetsiniz..