AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
KK aday olmasa seçimi zaten chp kazanırdı. KK aday olarak 5 senemizi çöpe attı
Ama seçime katılım bu sefer az olmuş bundan dolayı da CHP kazandı deniliyor
Aalakasi yook emekci akcilar gozunu aciyor yavas yavas
Bilmediğin nokta şu seçimi boykot edenlerin çoğu muhalif. Geçen İstanbul seçiminde de aynı şeyleri söylediler ikinci seçim oldu İmamoğlu daha büyük farkla aldı. Sandığa gitmeyen kesim muhalif.
Akp seçmeni sandığa gitmemiş olabilir çünkü yalandan dolandan bıktı insanlar. İstanbulu bilmem ama chp Ankara 'yı güzel yönetiyor.
Ben sanmiyorum sandiga gitmeyen olsun muhalif felan bana göre emekli kesim cogunluk degisimde
@merakliman_6737 Orası doğru bizim sülale akp'li kaynar ama %99'u oy kullanmaya gitmedi. :d
Vay be secimi degistirecek sulaleye mevcut adam 🤩
olm ben 22 senelik akp'li anneme zafer partisine oy attırdım bugün daha napim :d
@merakliman_6737 @elcuco @kafeinsiz seçime gitmeyen hem CHP Li hem Akpli de çok evet bir de oy kullanmayan tarafsızlar var herkes oy kullansa gerçek sonuçlar çıkacak seçimin sonunu değiştirecek kadar insan oy kullanmıyor
🤩iyi yaptin iyi akp ve terorist partisi olmasinda baskasi olsun
valla bugün herkes seçime katılsa yine değişen bir şey olmazdı. Piayasa booku yemiş, emekliler fukara gibi sürünüyor, asgari ücretli çalışanların durumu keza aynı. Hergün market fiyatlarına zam yağıyor, ülkemizde deprem olmuş konut fiyatları uçmuş ekonomi bu haldeyken birileri çıkıp hala göçmenlere din kardeşimiz biz onlara bakacağız derse sonuç böyle olur. Erken seçim yakındır ben size söyleyim :d
Hayirlisi isallah
Çoğu büyük şehir CHP'deydi zaten bu sefer biraz daha ileriye gitti.
Evet CHP de idi ama dikkatimi çeken şey şu oldu az oy farkıyla da olsa ya da çok bilmiyorum ama Akp nin yönetimde olduğu yerlerde çokça yerde CHP belediyeye geçti. Bu durum ilerde cumhurbaşkanlığı seçimlerini etkiler mi
Düzgün bir aday ile seçime gidilse CHP net alır şu tabloda.
Ya bir de seçime katılım az olduğu için böyle olundu denildi haklılar da
Sonucu guzel olacak bence cumhurbaskanligindada erken secime gidilecek ampulude patlatacaz hayirlisiyla
Allah sonumuzu hayır etsin artık
Neden öyle dedim
Akıllı olursa bunu fırsata çevirir
Şu an ellerine fırsat geçti orası doğru. Eğer bütün halka ulaşabilirse CHP kazanırsa kaybetmesi çok düşük olur ama orada yaşayan Akpli halka da ulaşması lazım
Kesinlikle. Örnek verirsem 70 yıl sonra Balıkkesir Chpye geçti. Orada halkla iç içe girme, kendini anlatma fırsatı elde etti. Bu ciddi bir fırsat bence. İşte bunu hizmetleriyle, siyasi diliyle kalıcı kılması lazım.
Mesela Mansur Yavaş, adam halkın gönlünü kazanmış.
İyi oldu iyi yarın rakı ile partilicem
Dikkat et kalp krizi gecirme
Yok be 😂
Zor günler bizi bekliyor
Niçin?
İsrail Suriye'yi vuruyor şu an
Seçimden hemen sonra mu vurmaya başladı? Seçimden önce vurmuyor muydu?
Umarım iyi olur
Göreceğiz zamanla
Cok iyi oldu evet