Ülkemin her yeri kırmızıya boyanmış ben çok memnunum 🫶🏻❤️.

Ülkemin her yeri kırmızıya boyanmış ben çok memnunum 🫶🏻❤️.

BU BİR DEMOKRASİNİN SAKARYA ZAFERİDİR
Her şeyin bittiği dediğimiz bir zamanda, halkın Atatürkçülük şuuru uyandı ve kemalistlerin yeniden ülkeyi yönetebileceği ve dincilerin şeriatı getirip laik cumhuriyeti yıkmanın ne kadar zor bir şey olacağı;net olarak anlaşıldı. Bir Zafer partili olarak 28 Mayıs ve 31 Mart 'da seçimlerinde, AKP ye oy verip ölmek yerine;Chp ye oy verip sıtmayı tercih ettım. Çünkü sıtmayı iyileştirebilirsin.
maalesef CHP de eski Türk milliyetçisi chp değil. Şimdi akp, nasıl çözüm sürecini başlatacaksa;chp de başlatırdı. Ancak CHP orduyu yeniden kemalistlerin eline teslim edeceğinden; halk ile ordunun tepkisinden çekinip çözüm sürecinden geri adım atardı. Daha sonra chp, sığınmacıları gönderir...
AKP ise, hiç bir konuda geri adım atmazdı. Artık Akp nin tek çaresi, tüm sığınmacıları vatandaş yapmak. Yaparsa, 2028 ve sonraki seçimlerde kazanır. Bu yüzden Türk halkı korkmayacak ve sığınmacıların gönderilmesi için, net iradesini koyacak. Aksi halde, ülke gidecek.
AKP NİN SEÇİMİ kaybetmesi nedenleri: sığınmacıları göndermemesi ve daha fazlasını getirmesi, ekonomik çöküş, emekliyi mutsuz etmesi, yeterli sığınmacıyı vatandaş yapamaması , gençlerde deistleşme/ateistleşme ve Atatürkçülük oranın hızla yükselmesi gibi ana nedenler olmakta
Bu seçim, sadece bir umuttu ama Atatürk cumhuriyetini kurtarmamız için; daha çok uzun ve zorlu bir yolumuz var. Tanrı; TÜRK milletine güç, azim, cesaret ve akıl versin. TENGRİ BİZ MENEN. Yaşasın cumhuriyet, Yaşasın Atatürk ve Mustafa Kemal ATATÜRKÜN ASKERLERİYİZ
Çok da çüküme takmıyorum bile oy bile vermedim hep AKP aliyordu bu sefer CHP aldi alan kisi de kendi köylüm yani ama yine de vermedim vermem de zaten hic birine vermedim hepsi aynı al birini vur ötekine sadece ad değişti hele bu secilen de hiç iş vasif yok bile zaten ne yapacak arkadaslariyla evcilik oynayacak artik hic bir yarari olmaz olamaz da ama yine de bakıp görecegiz umarım yanlırım da bie seyler görürüm Ekoyu Mansuru gördükten sonra cok da fazlasını görmeye gerek yok ası degisince farkli degisik olacagini zanneden bir türk milleti var babasının ogluymus gibi hareket etmeler menfaat ugruna şey etmeler var ama alacaklari tek şey 3ün1i olur ülke bu saatten sonra nahh düzelir kimse de zaten düzeltmez düzeltmeye ugrasmaz milletin kendisi zaten bozuk yoldan gecen bozuk kalkip ben de olsam ben de duzeltmem aynısını yaparım diyor bunu diyen bozugu kim gelip düzeltsin bozuk olanı kullanır sadece
Bu şey oluyor gel gardaşım gel ben yedim içtim doydum biraz da sen ye iç doy demek oluyor
Cevap
23Cevap
Evet memnunum tabi ki de.. yani beni ilgilendirmiyor aslında çok daha başka dertlerim var ama ne olursa olsun sevindim chp almasına..
Bi gece de biz seviniyoruz ya sonunda
Sevindim adına:)
Ay teşekkür ederim 🌸
Rica ederim ne demek 🌸
her yeri değil ama yüzdesel olarak yüksek bir oran. yanlız atatürkün sadece bir partiye maledilmesi dogru değil diğerleri atatürk düşmanı algısı yaratır ki ben katılmıyorum.
:D cok garip bi bakıs acın var. burada illere ilcelere oy verildi. ak partinin alması cukur niye olsun. aslında iyi bile. hükümet kendi belediyesine ayrı kolaylık saglar genelde. ondan da sen faydalanırsın vatandas olarak. benim ilcem yıllar ıcınde 10 tane parti tarafından yonetilmiştir bak. aynı hala. iş partide değil ki. herkes rantına bakıyor. cok da takılmamak lazım bence. ülke icin iyi oldumu evet. ak partiye tokat oldu. son dönemde şirazesi kaymıstı cünkü. adaletsizlikleriyle ilgili saatlerce konusabilirim sana o derece. yani bi yandan yapayım derken diğer taraftan bozdular diyim. ama yerine gelen farklımı yapacak ona da pek inanmıyorum. ankaradayım mevcut baskan bi şey yapmadı ama rekor oy aldı. iş calısmak da değil aslında. mansur dayım olur bana belediyeden ikramiyeli temettülü y dısı gezmeli iş bulur o zaman sevinirim. ama dayım değil :D
Memnunum.
Çok şaşırtıcı bir gece oldu. Açıkçası mutlu, huzurlu ve umutluyum.
Ne diyebilirim ki? Her şey çok güzel olur umarım. 😄
Umarım 🫶🏻
Evet, memnunum. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Muratpaşa, Konyaalti, Kepez gibi merkez ilçelerin belediye başkanlıklarını CHP aldı.
Valla ben kendi il ve ilçemden memnun değilim shdjd
Hem de çook İstanbul Atatürk’ün izi ile yönetilecek
Seçimlerle ilgilenmiyorum ama bende sevindim valla 😅😁
Evet tr genelinde kurtulamadik ama yasadigim yerde kurtulduk sonunda apkden
Memnunum akpnin yenildiğini gördük. Darısı cumhurbaşkanlığı seciminde
CHP'li belediye nasıl olur bilmiyorum. Akp ve MHP den başka bir aday gelmeyen şehre CHP şoku... Olacakları bekliyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda
Adam gibi biri gelseydi sevinirdim. Köylü tipli biri geldi her CHP'li iyi oluyor sanmayın yani
Atatürk canlandı diye düşündüm memnunum
Fkslfkls
Genel olarak evet şehrim için hayır
Akp aldı:((
:(sağlık olsun genel olarak çöktü ya ben razı
❤️🎈
Memnunuz hem de çok 😇
evet memnunum
daha da iyi olabilirdi
Devamlılığı olması umuduyla 🥰
Olur umarım 🫶🏻
Fazlasıyla memnunum
Çok memnunum. Hayırlı olsun hepimize ☺️
Ben secim ne için bilmiyorum ki 😃😃
Belediye başkanları oluyor ya her şehri yöneten farklı bir kişi onları seçtik
😂😂bende şey sandım ülkeyi yöneten kişiyi seçiyorsunuz
Yok o geçen yıl oldu çok üzüldük sonuca zaten
Kimi istiyordunuz ki
İşte Kılıçdaroğlu kazansın istiyorduk Erdoğan kazandı
🤔🤔😔😔üzüldüm bidaki sefere o seçilir belki
Muhalif biri seçilde yeter Kılıçdaroğlu da o kadar sevmiyorduk değişim olsun diye destekledik
😂🤣🤣🤣o zaman kimi istiyor sunuz
Ona işte 5 yıl sonra karar vericez dmfkfkd İmamoğlu olabilir
Hadi hayırlısı diyelim
Teşekkürler 🫶🏻
Rica ederim 🥰🥰🥰
Şeker seni
Pazartesi sendromu diye bir şey kalmadı.
Değilim maalesef sağa kesime saldırıya başladılar direk solcular
Evett Üsküdar bile kırmızı oldu 🥳🥳
Memnunuz gorselim çalınmış : )
Bende ordan çaldım
Memnunum:))
🫶😇
Çok memnunum. Zil takıp oynayacağım o derece...
Biraz ümitlendim
Memnunum
Mükemmeeeel
Değilim ama yapacak bir şey tok
Evet memnunum
Tabiiiki
mutlu ve umutluyum
Gayet memlunum
evet tabii
Yaani iyinin kötüsü
maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?