Sizce erken seçim sonuçları Türkiye'de erken seçimi getirir mi?
A-) Evet, erken seçim yapılmalıdır.
B-) Hayır, erken seçime gerek yok.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
BU BİR DEMOKRASİNİN SAKARYA ZAFERİDİR
Her şeyin bittiği dediğimiz bir zamanda, halkın Atatürkçülük şuuru uyandı ve kemalistlerin yeniden ülkeyi yönetebileceği ve dincilerin şeriatı getirip laik cumhuriyeti yıkmanın ne kadar zor bir şey olacağı;net olarak anlaşıldı. Bir Zafer partili olarak 28 Mayıs ve 31 Mart 'da seçimlerinde, AKP ye oy verip ölmek yerine;Chp ye oy verip sıtmayı tercih ettım. Çünkü sıtmayı iyileştirebilirsin.
maalesef CHP de eski Türk milliyetçisi chp değil. Şimdi akp, nasıl çözüm sürecini başlatacaksa;chp de başlatırdı. Ancak CHP orduyu yeniden kemalistlerin eline teslim edeceğinden; halk ile ordunun tepkisinden çekinip çözüm sürecinden geri adım atardı. Daha sonra chp, sığınmacıları gönderir...
AKP ise, hiç bir konuda geri adım atmazdı. Artık Akp nin tek çaresi, tüm sığınmacıları vatandaş yapmak. Yaparsa, 2028 ve sonraki seçimlerde kazanır. Bu yüzden Türk halkı korkmayacak ve sığınmacıların gönderilmesi için, net iradesini koyacak. Aksi halde, ülke gidecek.
AKP NİN SEÇİMİ kaybetmesi nedeni: sığınmacıları göndermemesi ve daha fazlasını getirmesi, ekonomik çöküş, emekliyi mutsuz etmesi, yeterli sığınmacıyı vatandaş yapamaması , gençlerde deistleşme/ateistleşme ve Atatürkçülük oranın hızla yükselmesi gibi ana nedenler olmakta
Bu seçim, sadece bir umuttu ama Atatürk cumhuriyetini kurtarmamız için; daha çok uzun ve zorlu bir yolumuz var. Tanrı; TÜRK milletine güç, azim, cesaret ve akıl versin. TENGRİ BİZ MENEN YAŞASIN CUMHURİYET , YAŞASIN ATATÜRK VE YAŞASIN TÜRK MİLLETİ
Krizle gelen Krizle gider.
ecevite yazar kasa atılmadan önceki krizde b. başkanlığı yapan zat sonraki seçimde belediye başkanı olmuştu.
Bu ülkede ilk belediye seçimlerinde belli oluyor ne olacağı.
Yani sonraki seçim akp nin ayağını kaydırabilir. Bu 4 seneyi nasıl geçireceği siyasi hayatını belirler. açıkcası krizden kurtulmak için halkın bir kısmının üstüne basması gerekiyor. bunu yapıncada siyasi hayatı bitiyor o partinin.
Özetle kaçınılmaz ister erken ister geç.
halkın bir kısmının üzerine basması gerekmez.. size ilginç bir veri aktarayım, geçen günlerde Çin'de dünyanın en uzun oto yolu açıldı.. yanlış hatırlamıyorsam 500 km'den daha uzun.. bu yolun 1 km yapım maliyeti 1 milyon dolar olarak açıklandı.. Bu yolların Türkiye'deki km maliyetinin ise 19 milyon dolar olduğu açıklandı... Dolayısıyla krizden kurtulmak istiyorsan ücretli çalışanlara, emeklilere gözünü dikeceklerine milletin parasını aktardıkları aç gözlü maymunlara haksızca aktarılan paraların peşine düşsünler..
Bu haksızca aktarılan dediğiniz paraların hesabının sorulması bile yıllarca sürer.
Öyle hadi hemen parayı ver trink diye parayı al mevzusu olmaz.
O yüzden mecbur halkın üstüne basacaklar.
Ha bana kalsa sermaye sahiplerine 2 bassınlar halka 1.
Ama her zamanki gibi bu sermaye sahipleri işin içinden sıyrılır.
Bence hiç uzun sürmez ama bu işleri takip edecek kurumların yapısı önemli.. Türkiye'de kamu yönetimiyle ilgili aşılması çok zor sorunlar var..
Özel kanun çıkarıp yapacağımı yaparım, gitsin onlar uğraşsın.. 😂😂
Cevap
2Cevap
Erdoğan dönemi fiilen bitti
resmen bitmesi de en geç 4 sene sonra
Gündemde var ama ben alakasını çözemedim çok hakim degilim
Erken seçim olur gibime geliyor. Hezimet büyük.
erken seçim olur umarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?