AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
133Cevap
millet ne kadar uzun yorumlar yapmış :) etki tepki seçimiydi. Ben Ekremden memnundum dolayısıyla yine ona oy verdim ama genelde CHP nin bu kadar alacağını düşünmüyordum
Chp kazandıysa hdp sayesinde Ayrıca İstanbulun hali ortada millet hizmet için oy vermedi buda böyle biline Atatürkün partisi terörstle iş birliği halinde yazık..
Hdp diye bir parti kalmadı ki dem oldu ismi bu arada chp tek başına girdi Türkiye de tek başına aldı alayını indirdi
Ha hdp ha dem ikiside aynı siz öyle kandırın kendinizi
Vurduk mu size vurduk sen ona bak
Terbiyesiz hadsiz bir kadınla nasıl konuşmasını öğren önce
Merak etmeyin guzel bir şekilde paylasim yapip, doğu sizde istanbuldada bizi destekleyin deyip, Meclis te üstünlüğü saglicaklar sagladilarda, Butun belediyeyi Terör sevicilerle doldurup, Selahattin Demirtaş a selam olsun diye bosuna demedi... Daha kotu günler bizleri bekliyor hazir olun...3-5 kirusa ülkeyi satacaklar
😃😃 Ulan ilk defa belediye seçimlerinde birinci olunca is bitiyormu oluyor, iktidarsiz parti 😀Erken seçim hevesine bosuna girmeyin baskanlik sisteminde öyle bir şey yok.. siz pkk nizla dağıniza magaraniza çıkın...😃
Genel secim dede Ekram ya da Mansuz başkan dan birisi aday olupta CHP kimsenile ittifat yapmayıp aslinanuygun hareket etseymis, şu an iktidarda olurlar mis
O çok zor
İttifak yapmadan CHP başa gelemez.
AKP de mecbur kendine bir ortak bulmak zorunda kaldı
Ülkede hiçbir parti ittifak kurmadan başa gelemez
Bu akşam ki sonuçlar öyle demedi ama
Ah ah yasin küçük galiba. Konu ekrem ya damansur ile ilgili değil. Kimler kimlerle ortak hareket ediyor bilsen şok olursun 😂😂 bu ülkede kendi çizgisinde ilerleyip başa gelebilecek bir parti yok.
E hani trafoya kedi giriyordu hani oylar çalınıyordu. Çalınıyor olsaydı şimdiye bunlar seçilebilir miydi
Bulunduğum ilçede yıllar sonra akp kazandı. Bu da demek oluyor ki iyi bir aday çıkarılırsa yerel seçimlerde parti önemsiz olabiliyor
Şaşırtıcı değildi ama hakkaniyet bazı bölgelerde yine olmadı bunun nedeni de alternatif güçlü aday olmaması
Dayım kazanamadı herşeyin hayırlısı olsun yomrayı kazananı da tebrik ediyorum yomra belediye başkanını
Dayın kim
Demem
Türkiye'nin muhafızları iktidara demokrasi tokadını attı, tebrikler CHP. 👏🏼👏🏼👏🏼
Birazda solcularla üzülelim https://hizliresim.com/p9z3vir
Hükümetin cezasının kesilmesi CHP bin barasiri değil duzeltmesse olacağı gösterdi. Halk.
CHP den bu kadar beklemiyordum valla uçtu gitti bu kez
Ak partiye oy verenler tepki olarak oy kullanmadı bazıları. Chp’de kendi başarısı zannetti, pkk destekçisi partiyle ittifakta yaptı. Pkk sempatizanı p*çler gösteriler yaptı, onlar sevindi en çok. Ben olsam doğuya hiç hizmet götürmem
Eeee hep böyle gitmez ama buni kendileri kazanmadi tabi onlar da gözlerinin önüne baksın adam insan olsunlar iş yapsınlar iste
Millet sonunda kendisini soyana oy vermemesi gerektiğini öğrendi. Seçimlerde çok çalıştım. Bu sonucu hak ettik 🇹🇷🙏🤗
Nevşehir akp den kurtuldu iyi partiyi seçti çünkü bildiğimiz çok iyi bir aday çıktı. Ayrıca iyi partinin kazandığı tek il bu yüzden de hizmetin biraz daha fazla olacağını varsayıyoruz. çok memnunuz sonuçtan
İstanbul ve Ankara adına çok sevindim olması gereken oldu çok da güzel oranlarla oldu
İyi parti genel başkanı Meral Akşener istifa ederse, Sizde Chp ye gecersiniz.. Türkiye de bir tek iyi partiden siz aldınız 😀
İstifa ederse ona geçmeyix aynı devam dder. ee ben ne diyorum
Bizde klasik CHP kazandı
Diğer illerde de chp nin kazanmasına sevindim keşke cumhurbaşkanı seçiminde de bu olsaydı ama Kiliçdaroğlusuz şekilde.
Öncelikle hayırlı olsun Ben partilerin değil kazanan ve kaybeden vicdanların olduğuna inanıyorum insanlar sevdikleriyle beraberdir
Böyle olacağını sanırım herkes biliyordu zaten. Mansur Yavaş'ın başkanlığa devam etmesi beni şaşırtmadı açıkcası.
Kardeşim onu bunu bırakın da seloya özgürlük diyeni nasıl seçtiniz şehidini mi unuttun Türkiye? Ekonomi için sehidinin kemigini sizlatmaya değer miydi? İki partiyi de tutmuyorum ama akp daha yakın bana
Bu ülkeye ak değil Kara leke olanlar artık defolup gitsin de kim gelirse gelsin hepsi bunlardan iyidir
CHP'nin kazanması= İstanbul'da %8 DEM oyu, sandığa gitmeyen akpliler, tepki oyları, Yeniden Refah yani CHP'nin zaferi değil AKP kendisi kaybetti. Yobaz dediğiniz Konya'da bile CHP 6 ilçe aldı ama asıl yobaz, bağnaz İzmir'dir. CHP İzmir'de aday çıkarmasa bile kazanıyor. İzmir'de cidden AKP veya başka partinin kazanması lazımdı.
İnsanlar artık geçinemiyor son verilmesi gerekiyor artık
Olması gerektiğini düşünüyorum, sonunda Türkiye kazandı. 🇹🇷🇹🇷
Hayırlısı olsun inşallah. Mansur Yavaş da chp partisinden mi
Hayır yeniden refah partisinden
Mhp den İyi parti ye goz kirpip, Chp den aday oldu,, normal de aday olmayacağını söylemişti ama siyaset yalanciligi işte
Hakkında hayırlısı neyse o olsun dedim. Umarım Allah doğru yolu göstermiştir
Bizim buralarda da CHP aldı hiç umrumda değil açıkçası, seçimlerle ilgili hiçbir düşüncem yok
Emanetine sahip çıkmaya devam Atam mmmm🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
burada CHP aldı seneler sonra hep akp MHP olurdu şaşırdım
Ankara Eryaman da oturuyorum Mansur beyden memnunum 🙂🙂
Türkiye için hayırlı uğurlu olsun çok güzel oldu
güzel inşallah hayırlısı olur daha iyi şeyler görürüz.
Mansur başkan tulum çıkardı. Ist da aynen devam. Turkiye laiktir laik kalacak.🥰😘
Kazanmalarının tek nedeni ekonominin bu kadar kötü olması. Tabiki İmamoğluna oy veren seçmen bir hizmet beklemiyor. Bütün mesele Erdoğan'a burada mesaj vermek sadece. Ama 5 sene sonunda chpye oy veren seçmen o kadar çok pişman olacakki göreceksiniz.😅
Amcaları eve mi kitlediler ne yaptılar, heryer kırmızı güzel?
Hayırlısı olsun iki tarafta bı ise yaramazda işte insanlar tepkilerini koydular AKP'ye
Akp kendi kaşındı herkese hakkını verseydi böyle olmazdı
İstanbul için yorum yapamam ama mansur yavas bir başka :).
Halka sırtını dönenlerin değil kulak verip çare üretmeye çalışanların zaferiyle sonuçlandı.
Yani anlamadım bu işten birsey chp parçaladı resmen ortalığı.
Tebrik ederim Artuk ampul patlasın yok olsun hepimizin ecddnı zktiler oc
Olması gereken oldu. Sen Türkiye'yi bu hale getirirsen, seni böyle gömerler sandığa
Seçim sonuçlarından genel olarak memnun oldum, ama İzmir'i Chp'nin almasına pek sevinemedim.
İyi oldu çok da güzel iyi oldu aralarında bir fark kaldı
Solcular direk sağacılara saldırıya başladılar
https://hizliresim. com/p9z3vir
Olması gereken oldu insanimiz geç de olsa uyandı genel seçimde de böyle olsun çok isterdim...
Tüm ülkeyı de kazanalım. Bol bol çalışıp dünyamızı da güzelleştirelim!
Siz bu mantıkla kazanmanız zor
Senin böyle kafa oldukça sen bence mantıktan bahsetme
Kafam nasılmıs acıklarmısın ülkede insanların dini yasamasına karsı olunması giyimine müdahale edilmesine karsı olmamın neresi yanlıs https://hizliresim.com/p9z3vir
Bu arkadas boş konuşmuş. Senden bi farkı yok yani! Kimsenin dinle işi yok ama sizinkiler dini kullanarak zaten sizi bu hale soktu ama merak etme size de bahar gelecek aynı ülkede olduğumuz için sizin nasıl kahrınızı çektiysek şimdi de bizim sayemizde sizde kurtulacaksınız bu kötü gidişattan. Bu arkadaşta böyle düşünmeye devam ederse rahat ol nasibi alacaktır
İsteyen istediği gibi dini eğitimimini alabilecek dini Yasaya bilecek ayırca bunların olması benim ilgilendirmiyor haberin olsun
İsteyen istediği gibi zaten dini eğitimini alsın benide ilgilendirmiyor ki ayrıca din kötü birsey değil kullanmaya çalışanlar olmadıkça. Yani kuran kursuna çocuğumuzu çoluğumuzu gönderdik ten sonra tecavüz edilmeyeceğine emin olduktan sonra neden göndermeye lim değil mi? arkadaş o yüzden çık bu kafadan yanlış yerdesin
İmahatip veya kuran kursu dokunulması kapatılması beni ilgilendiren böyle bir kişim girdiğim bir mantıkta yok beni ilgilendirmiyor Bu konular hiç umurumda değil
Bu konular neden hiç umrunda değil? Ayıbı örtülemeyecek şeyler bunlar. Bu ülkede yaşıyorsan dinden bahsediyorsan asıl bunlar seni ilgilendirmeli. Bir mahsum çocuğa tecavüz edilmesi sence önemsiz birsey mi?
orada dedğim basörtü karsıtlığın umurumda olması diğer konuda haklısın imahatip veya kuran kurslarına daha fazla denetim yapılmalı
Hiç bir partiyi sevmiyorum ama halkın birşeyleri değiştirmek istediği kesin umarım hayırlı olur
Seneler geçer değişir ama hala İzmir aynı.
Farkımız da bundan dolayı galiba.
Ben hiç takip etmiyorum valla hayırlısı neyse O olsun diyorum siyasetle işim olmaz 😊
Burayı chp alsa şaşardım zaten Erdoğan’ın çıktığı şehri chp’ye koklatmazlar 😀
Rizelileri çok itici buluyorum.
Yalnız yanlış anlama beni Meral Akşener de Rizeli ve onun yüzünden kaybetti Akparti
İkisini de tebrik ederim, seçim süreci boyunca ikisinin de aşağılayıcı incitici kırıcı sözlerini duymadım. Ama kıyasa gelirsek Ekremin kazanmasından çok Mansurun kazanması hoşuma gitti açıkçası
Hayırlısı kimse o kazansın isimler gelir geçer
Chpnin başında adam akıllı biri olsaydı genel seçimi bile kazanabilirdi akp oy kaybediyor enflasyonun yüksekliği ve emekli maaşlarının düşüklüğü oy kaybettirdi...
Kemal olmasaydı şu an CHP Türkiye de başta yönetimi almıştı
@JaponMakineler aynen öyle alırdı
Mansur baskan ne yapti Ankara'ya merak ediyorum neler yapti
Biri yazsin bana bilmek istiyorum napti
Yaptırdı mı Tayyip
Havaalanına metro yapacaktı, 5 yıl önce söz vermişti. Şimdi yine söz veriyor
Bu millete her şey mustehak akbil fiyatları artınca metrobüs metro bozulunca şikayetçi olmasınlar oy verenler kesinlikle
Deprem döneminde, çevre şehircilik ve iklim bakanı olan Murat kurum mu kazansaydı? Enkaz altında kalan onca insanın canından daha kıymetli bir metrobüsün bozulması demi? Biz işini yapan insanlar başa gelsin istiyoruz derdimiz bu. Bu arada ülkede o kadar fiyatı artan şey varken ( benzin, bebek bezi, gıda ürünleri vb.) sizin sadece akbile takılmış olmanız da çok manidar. Yine de her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle. ☺️
İmamoğlu dediği vaat ettiği hiç bir şeyi yapmayan İstanbul'a 5 yılda bir faydası olmayan bir adam adam heykelden başka bişi yapmadı sürekli tatilde
Bu millete her şey mustehak diyip CHP'nin kazanmasına tepki gösteriyorsun ama emekliden haberin var mı? Artan kira fiyatlarından haberin var mı? Artan gıda fiyatlarından? 1,75 krş olan makarnanın 20 tl olduğundan haberin var mı? Dolar 32 Euro 34 TL kardeşim bunların hepsi iktidarın yönetim politikasından dolayı böyle. Körü körüne bir şeye bağlanmamak gerek.
Doğru diyorsun denetleme yapması gerekiyordu devletin AKP'nin tek suçu bu fiyatlara denetleme yapmaması o yüzden kaybetti zaten şu an
Canım fiyatların artması zaten iktidardan kaynaklı 🤦🏼♀️ sorun denetim değil neyse boş ver.
Fiyatları üretici firmalar yapmiyomu
İthalat edilen ürünlerin fiyatı dolar Euro artınca artıyor ya o zaman daha fazla Euro ya da dolar ödemek zorunda kalıyorsun o zaman mecburi olarak gelir gider dengesi için fiyat artıyor. Fiyat artmasa eksiye düşer satıcı o zaman kazanç olmaz.
Şöyle düşün beyaz eşya magazan var önceden mesela yabancı ülkeden 300 dolara aldığın mal için dolar 1,5 TL olduğu için 450 TL veriyordun. Ama şimdi dolar 34 TL ya senin 10.200 TL biriktirip 300 dolar yapıp alman gerek. O zaman noluyor. Bu malı 10.200 TL'den daha pahalıya satman gerekiyor ki kâr edebilesin. Yani ülkenin ekonomisi kötü olduğu için dolar pahalı olduğu için ithalat pahalıya geliyor mecbur kâr koyuluyor bu da enflasyona sebep oluyor. 🙄
Mesela diyorlar ya Almanya'da asgari ücret bizden daha az 2.000 Euro biz de 17.000 TL diyorlar ya. Evet qlmanyada 2.000 Euro ama bi oturma odası takımı 550-600 Euro yani alım gücü var geriye 1400 Euro kalıyor. Ama Türkiye'de oturma odası takımını 1700 TL'ye bile alamazsın bütün asgari maaşını verir üstüne borçlu kalırsın.
@sonbaharrrrrrr su linke bir başarmışsın https://hizliresim.com/p9z3vir simdi nolacak
Niye?
Solcular cok iyi yağa. Bunları napacaksın
Bos ver basma senle tartışmaya girmeyeceğim sen diğerleri gibi değilsin
Diğerleri gibi değilsin derken?
Daha sakin saldırgan değilsin dini değerlere bir zararın olmadığını kast etim
Valla bilmiyorum artık ne diyim hakkımızda hayırlısı ya
Tepkimiz budur. ✋😁
Mansur yavaşı bilemem de ekremi seçen de demekki İstanbul'un sorunlarından memnun. Sonra ağlıyorlar metroda kaldık diye
Kütahya'yı bile CHP aldıysa söz kalmamiş demektir. 😂😂😂❤️❤️
Ankara ve İstanbul için olması gereken oldu.
Ama yaşadığım yerde değişen bir şey yok maalesef aynı tas aynı tarak bazen insanlar ne yaşıyorsa bunu hak ediyorlar.
Bizim buraya gel
@yalnıztavsan26 Bazı şeyler o kadar kolay olmuyor maalesef.
Evlimisin
@yalnıztavsan26 Değilim ama yinede zor.
Dmmm
3 ay öncesinde demiştim fark ile alacağız diye 🌹 aldık ekledik katladik
Ekrem bey tamamıyla Tayyip beyi taklit ediyor bence tehlikeli de , ama Mansur Yavaş öyle birisi değil babacan birisi