üzgünüm ama ben imamoğlu'nun hiçbir icraatini göremedim tamamen fiyasko oyumu murat kurum beye vereceğim
ekrem imamoğlu
murat kurum
diğer adaylar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
üzgünüm ama ben imamoğlu'nun hiçbir icraatini göremedim tamamen fiyasko oyumu murat kurum beye vereceğim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bizim bir tanıdık bir tanıdık daha aday ama ben kimseye vermicem tabiki demicem çünkü tanınırım kimim diye kendimi deşifre etmek istemiyorum
Ahahaha bence de
Bunları var ya vurucan ensesine gece gündüz çalıştırıcan paralarını alacaksın akp iyi yapıyor insaflı davranıyor sen ciksr doları 70/100 liraya açlıktan sefillikten gebersin zekasız insanlar uyum sağlayamaz
Kardeşim yerel seçim bu :)
Arkadaş herkesin yorumuna atlama
Adama zaten tek adam yetkisini verdiniz bir de belediye de tek parti yapacaksınız sonra çıkıp yerel parti diyorsun eyvallahta adam tüm gücü elinde topluyor CHP vermek istemiyorsan akp verme Zafere ver
Benim görüşüm kişileri araştırmak yaptıkları yapacakları vs
Kardeşim o zaman +20 yıldır iktidar olan parti bilmem kaç yıl bakan olan bir adam bu zamana kadar yapmadığı neyi yapacak olabilir ne espirisi olabilir
Sadece biyografisini ve bakanlık sürecinde neler yaptığına bakarsanız yeter. Ben deprem bölgesinde o adamı hep gördüm haberiniz olsun.
Başarısızlığına bakmaya gelmiştir
Yalnız o adamın değil 50 sene önceki adamın başarısızlığı
Tamam kardeşim sensin sen şükret Allah'tan iste boş ver Allah verir
😊
Katılıyorum Ekrem anca konuşmaya yarıyor.. en azından kurum onca konut yaptı afet yönetti..
Eko başkana sözüm varr
Uykudan uyanınca bir daha düşün bakalım...
Yerel seçim ile ülkenin bulunduğu durum farklı şeyler anlayın artık şunu uykudan uyanın.. imamoğlu kaç kentsel dönüşüm yapmış kaç konut bir karşılaştırma yapın
Bey mi oldu 😂😂
Adam bakandı bence hanfendinin saygısını takdir etmek lazım
Kendi yorumunda kal
Ahahaha biraz zorunuza gitti sanki :)
Tipik salça erkeği
Yok belki de ilginizi çekebilmek adına yazdım? Olamaz mı😊
Olamaz 🙂
Bence bu konuda aceleci davranmayın konuşalım😊
imamogluna