Sadece merak ediyorum dürüstçe ve işaretlerseniz sevinirim. Ben RTE'ye oy vermeyi düşünüyordum ama özellikle mültecilerden sebep şu an kararsızım Kemal Kılıçdaroğlu'na asla oy vermem Ümit Özdağ ise sanki faşist gibi geliyor. Muharrem İnce dobra konuşuyor ama pek cumhurbaşkanı olacak gibi gözükmüyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Ümit Özdağ
Muharrem İnce
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İnsan nasıl olurda mülteciler için böyle düşünür onlar bizim din kardeşlerimiz değil mi? Sen nasıl müslümansın? Allah reisten razı olsun ümmeti birlik beraberlik için de tutmaya çalışıyor
Çocuk, yaşlı ve kadınlar dışında hepsi gitmeli bence bunun din kardeşliğiyle ilgisi yok artık
@hamileseven ben almanyada yaşıyorum kardeşim burada mülteci sayısı çok yok. Söyle bana nasıl alayım
Niye konuşmayacam kardesim bende türk değil miyim? Ben konuşmaycamda kim konuşcak söyle bana. Hem hükümetin ne suçu varmış? Gidipte terör sevicilerine mi oy verelim
Yurtdışında yaşayan oy kullanmayacak , burada dolar 16 yı geçti senin gibilerin işine geliyor dimi , ülke mülteci yuvasına dönmüş onlari kim getirdi anca boş konuş
Burada neler çektiğimizi bi görsen ayakların kıçına vura vura kaçarsın gelmiş birde koyun demezmi euro sıçıyoruz dimi biz
Senin kendi vatandasina olan garezin nedir anlamiyorum git mültecilere bağır çağır biz de türküz tek suçumuz yurt dışında olmamiz demi umarım bir gün gelirde çektiğimiz çileyi görürsün
Senin gibilerin seçtiği hükümet yüzünden mültecileri cekiyoruz biz, geleceksin o zaman burada çalışacaksın bağlı tutmuyorlar orada sizi
Çek kardeşim ne var bunda? Almanyanin nüfusu 80 milyonsa 3 milyonu Türktür. Alman hükümeti bize bişey diyor mu? Demiyor o zaman senin ne konuşmaya hakkın var kapa çeneni
@hamileseven iki hesap açmışsın da kendi kendinle mi konuşuyorsun deli
Küfürlerine bişey demeyecem, zaten senelik izne gelince hepiniz ağzınızdan salya aka aka biz gurbetçilere bakıp bizi * çalısiyorsunuz. Ayrıca ümmetçiliğin ne zararını gördün? Allahin izniyle şeriat gelecek herkes huzur içinde islam ile yaşayacak
Bilmiyorum, Erdoğan’a kesinlikle vermeyeceğim ama kime vereceğime hala karar veremedim.
Ortak nokta bulamayınca böyle kararsız kalıyor insan
Mansur Yavaş aday olacak ve kazanacak
Mansur Yavaş olursa kazanma ihtimali yüksek bence de
recep tayyip erdoğan
Neden peki?
@hamileseven yaşadığım yerde suriyeli yok
@hamileseven ağla
@hamileseven isteyen istediği kişiye oy atar senin kullandığın kelimelere bakınca tecavüzcü, sapık birinden ne farkın kaldı şimdi ayrıca niye salça oluyorsun git kendi yorumunu yap veya sktr git yorum falan yapma
@hamileseven ayak yapmam için hiçbir sebep yok AKP'ye oy verecek olsam da bundan çekinmem senin gibi kişiliksiz insanlar herkesi kendi gibi zanneder ikile hadi sapık
Reyler Cem Uzan'a.
Çocukluğumdan beri çok komiğime gidiyor o adam ya tam bir dolandırıcı gibi
Halkını dolandırmayacağı aşikar, bırak dünya ülkelerini tokatlasın
Ümit Özdağ
Besim Tibuk