Gündem Oy kullanmayan kişi 300 TL ceza ödeyecek ne düşünüyorsunuz ? bluebolviy Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bence 300 çok fazla 😂 Oy kullanmayan kişi 300 TL ceza ödeyecek ne düşünüyorsunuz ? Cevapla Ödeme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Hayır Kullanmıyorum. 1 0 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Bence de herkes kullansın, yoksa şikayet etmeye kimsenin hakkı olmuyor 1 1 Yorumla bluebolviy +1 yıl Valla öyle Yorumla
ynkmert Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Akıllı bir seçim gençler üşeniyor gidip kullansınlar çoğuda iktidarı sevmiyor oy oranı değişir 1 0 Yorumla
MartyRaney Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Okul evimin kapısında zaten, Gider hepsine basarım 🙄🤔 1 8 Yorumla bluebolviy +1 yıl Valla banada yakın ama gitmem üşenirim MartyRaney +1 yıl Git git, 300 lirasından değilde böyle aptalca bi sebepten ceza yemek koyuyo adama MartyRaney +1 yıl Aslında burada farkında olmadan kendi değerlerini de biçmiș oluyolar 😂 bluebolviy +1 yıl İstedigimiz parti kazansa neyse oda kazanmıyor ki😀😀 MartyRaney +1 yıl Benim hiçbirisine itimatım kalmadı da belki eski chp Antalya milletvekili Aydın Özer'in yerine koyduğu adaya veririm oyumu MartyRaney +1 yıl Adam vekilken çalıştı çünkü, Bitek o hak ediyo, Onun dışında gitmezdim, Gitsem de boş oy atardım bluebolviy +1 yıl bende aynı valla MartyRaney +1 yıl Hangi şehirdesin
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Her sene aynı muhabbet ama bir şey yaptıkları yok 0 0 Yorumla
Ozangibiii Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Umrumda değil bana hiç bir faydasi olmayan siyasilere oy vereceğime 3000 TL veririm 1 0 Yorumla
Şeftalikırmızısı77 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben kullanmıyorum alabilen varsa gelsin buyursun 1 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Keşke daha caydırıcı bi miktar olsa 1 0 Yorumla
bosgezenadam12 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Boş atacağım 1 1 Yorumla bluebolviy +1 yıl En iyisi zaten istedigimiz kazanmıyor. Yorumla
безрассудный Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Ne düşünülebilir böyle bir şey için? 1 4 Yorumla bluebolviy +1 yıl sen fazla düşünmd Yorumla безрассудный +1 yıl Seni ilgilendirmez Yorumla bluebolviy +1 yıl 😂Gönderime yorum yapan sensin bence çok düşünme. Yorumla безрассудный +1 yıl Sanane Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Gündem konusunda 454 cevap paylaştı. 300 TL güzel miş 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hayır Kullanmıyorum.
Bence de herkes kullansın, yoksa şikayet etmeye kimsenin hakkı olmuyor
Valla öyle
Akıllı bir seçim gençler üşeniyor gidip kullansınlar çoğuda iktidarı sevmiyor oy oranı değişir
Okul evimin kapısında zaten, Gider hepsine basarım 🙄🤔
Valla banada yakın ama gitmem üşenirim
Git git, 300 lirasından değilde böyle aptalca bi sebepten ceza yemek koyuyo adama
Aslında burada farkında olmadan kendi değerlerini de biçmiș oluyolar 😂
İstedigimiz parti kazansa neyse oda kazanmıyor ki😀😀
Benim hiçbirisine itimatım kalmadı da belki eski chp Antalya milletvekili Aydın Özer'in yerine koyduğu adaya veririm oyumu
Adam vekilken çalıştı çünkü, Bitek o hak ediyo, Onun dışında gitmezdim, Gitsem de boş oy atardım
bende aynı valla
Hangi şehirdesin
Her sene aynı muhabbet ama bir şey yaptıkları yok
Umrumda değil bana hiç bir faydasi olmayan siyasilere oy vereceğime 3000 TL veririm
Ben kullanmıyorum alabilen varsa gelsin buyursun
Bence 1000 olması lazım
Keşke daha caydırıcı bi miktar olsa
Kullanmayacağım da ödemeyeceğim de.
Vermezler bu cezayı
Boş atacağım
En iyisi zaten istedigimiz kazanmıyor.
Ne düşünülebilir böyle bir şey için?
sen fazla düşünmd
Seni ilgilendirmez
😂Gönderime yorum yapan sensin bence çok düşünme.
Sanane
Umrumda değil
Cezayı öder yine de kullanmam
Neyse parası öderiz
300 TL güzel miş
kullansın bir zahmet o zaman
Öderiz