Yıldız Tilbe, "Eskiden emekli olanlar bir ev bir araba alırlardı, ya da iş açardı toplu parayla. Şimdiki emeklilere Allah yardım etsin. Ömür boyu çalışmanın karşılığı bağlanan maaş bu mudur, budur." demiş.

Yıldız Tilbe, "Eskiden emekli olanlar bir ev bir araba alırlardı, ya da iş açardı toplu parayla. Şimdiki emeklilere Allah yardım etsin. Ömür boyu çalışmanın karşılığı bağlanan maaş bu mudur, budur." demiş.

Bir emekli maaşı en düşük asgari ücret düzeyinde olmalı ama zaten emekliler bunu hak ediyor çünkü er seçimde emekliler oy veriyor 16 milyon emekli var başka adamı var diyorlar tüp kuyruğu yağ kuyruğu diyerek oy veriyorlar ondan sonra böyle seçimden sonra ağlıyorlar
Yıldız Tilbe doğru söylemiş ve çok haklı. Ülkemizin ne durumda olduğunun özetidir aslında.
Yıldız Tilbe emekli olmuş mudur bilmem ama diğer bir Kurum da çalışırken sanatçıların Telif Haklarının dağıtımını ve hesaplara gönderimini yaparken aldığı paraları biliyorum. Kendi alın teridir. Ölene kadar da bu haklardan yararlanacak dâhi öldükten sonra da Varisleri de 25 yıl daha alacak. Peki bizler ne yapacağız.
Yıldız emekli olsa ne olcak, zaten zenginlik içinde yaşamış, yıldızın sahneye çıktığı kıyafetlerin hepsini toplasan, senin ömür boyu aldığın maaşi toplasan o kiyafetlerin parasını yine karsilayamazsin😅 ulan bir de zenginlerin emekli olması çıktı başımıza😅
Eskiyle yeniyi kıyaslamakda bence doğru değil. Günümüzde ev araba almak için emeklilik ödeneğinin 5 milyon lira olması lazım aylık maaşı da 25-30 bin olması lazım, en basiti bir ekmek de 100 lira olur o halde. Hayal görmeye gerek yok.
Cevap
24Cevap
bence çok olmamalı
Bu kadını sevmiyorum, eskiden şarkılarını severek dinlemişliğim oldu, çocuktum farkındalığım zayıftı o zamanlar ama artık dinlemiyorum.
Hayvan düşmanı, madde bağımlısı kendine bile herhangi bir yararı, herhangi bir güzelliği olmayan biri; bırakın sanatçı olmayı gündelik yaşamda muhatap alınacak insan bile değildir.
Sanatçı kişi, hayata güzel estetik dokunuşlar yaparak beslenen kişidir, çirkinlikten, kaostan, kurban koyunluk gibi kendini gösterme psikolojisinden beslenmez.
dimii
bu pahalilikta enflasyonda mevcut emekli maaslari cok dusuk soyeyecegim miktarda emekli maaslari olamayacagina gore soylemenin bir anlami yok zira kiralarin yirmibinden basladigi bir ortamda en az otuzbin olmali o bile az cok zor durum ekonomi berbat sorumlusu iktidar ulkeyi perisan etti hala konusacak yuzu de var yazik cok yazik ulkeme
Yıldız ablamin 1 gecelik cigara parası iste.. emeklilere gelince onlar simit satmaya ayakkabı boyamaya mahkumlar onlar için din daha önemli
En düşük emekli maaşı asgari ücretin altında olmamalı. Eskiden vardı böyle bir kanun maddesi, AKP değiştirdi.
Çok iyi hatırlıyorum babam emekli ikramiyesiyle ev aldı ama maaş yetmedi çalışmaya devam etti..
Gençlere yardım etsin ne iş buluyoruz ne ev araba alıyoruz
Türkiye'de çalışan olmakta zor, emekli olmakta zor AKP hepsini bitirdi. Eskiden insanlar emekli olunca ev alırdı, yazlık alırdı, arsa alırdı şimdi karınlarını bile zor doyuruyorlar
Hayatımda şu kadın kadar kalbi güzel kadın görmedim
o değil de koyduğun fotoğrafın olayını anlayamadım
Maaşın ne kadar olduğu değil alım gucunun nasıl olduğu önemli bence
hakikaten oyleydi çok değil Bi 3 yıl önceye kadar ev alınıyordu
Bu hale si getirdiniz milleti. Hiçbir sorumluluğu yokmuş gibi üfürüyor.
min 20.000 olmalı o da karı koca beraber emeklilerse ve kira vermiyorlarsa
Eskinden emekli maaşı yetmez herkes ek işlerde çalışmaya devam ederdi. Sanki ülke çok zengindi eskiden. Zengin olsa neden savunma sanayiyi geliştirmedi? Neden bilimde ilerlemedi? Neden kendi ürünlerimizi takımlarımızı uretmedik?
Eskiden emekliler 40 yaşlarında emekli olduğu için ek ise girip bi zahmet çalışıyorlardı şimdi 60 yaşında anca emekli oluyorlar bu adam gidip çalışsın mi? Ayrıca şu eskileri bırakıp ileriye mi baksak Eskiden fakirdik diye şimdi de mi fakir olsunlar elbette eleştiri yapılıp daha iyi olmak isteyeceğiz sizin gibi mi bakalım hayata
@Neva07 eskiden kimse 40 yaşında emekli olmuyordu eyt yeni çıktı. Herkes 60 yaşında emekli oluyordu ESKİDEN. Ve 60 yaşında ek işlerde çalışıyordu insanlar. Ekonomi yine çok kötüydü. Şimdi eyt sayesinde 40 yaşa düştü sen nerede yaşıyorsun. Geçmişteki başbakanları CBlarınin yaptığı berbat politika yüzünden ülkede hiçbir üretim olmadı. Markette ürün yoktu ürün. Ayrıca geçmişten bahseden yıldız Tilbe, ve soruda bu şekilde. Yıldız Tilbe sol kesimi savunmak için geçmişe gidince neden bırakmadın geçmişi. Muhalefeti elestirmeyen gelip burada daha iyi olmak istiyorum demesin bana. Malum sol kesim bir çivi çakmadı kendi iktidarliklarında. 1950den sonra geri gitti ülke 50 sene. Hiçbir kalkınma olmadı. Kendi cikarlariniz oldu mu geçmişi kurcalarsiniz. Daha iyi olmak için zaten iktidarı destekliyorum. Sizin gibi Batı'nın mandası gibi mi kalalım hayatta
Allah mı ediyormuş yardımları
Kimseye yardım etmiyor desene
60 yaşından sonra ne yapacaklar parayı😄
1 asgari ücretin 2 katı 😎
allah bile yardım etmiyor ah keşke anlasalar
yenimi farkettin
Hayaldi gerçek oldu …
Yıldız da emekli olduysa
bu kadını ne kadar da çirkin ya
Şimdi ki aşklar yalan olmuş ben yine aşıkkkkkkk
Fazla Koko sonucu göçtü
Ahhahah tam bi cevap vermiş