Güncellemeler
+1 yıl
Basta dedigim gibi baska liderleri, takdir Eden arkadaslar kirilmasin.. ama bu. muhtesem. bir yuzyil basarisi.. dunyadada yoktur 200.000. kisiyi meydana toplayacak bir lider. Bu. Icten gelen bir sevgidir.. saygidir. Reis, i yalniz birakmak istememektir.. Cunku o Kadar lider iktidar geldi hangisi ulkeyi bu kadar degistirdi? Baska gorusteler olan arkadaslar. sizin izlediginiz. Liderde aynisini yaparsa bu kadar kalabalik. Ve Takip edeni bir meydanda toplarsa bizde liderinizi takdir ederiz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
1 rakam şişiriliyor
2 taşımalı insan getiriyorlar
Bastan dedigimiz gibi gorusteler saygimiz var.. Olabilir.. Ama Boyle bir organizeyi yapmak icin. bile cok buyuk bir yurek lazim.. Buda. Reisin. Yolunun sevdasidir diyorum.. tabiki bu benim gorusum.. saygilar
Ankara 'nın nüfusuna göre normal değil mi chp de iyi partide aynı kalabalikta yapabilir
Dogru. İstanbul 30 Milyon nufuslu 650.000 kisi toplandi.. Buda senin dedigini. dogruluyor.."Reisi. herkes cok. Seviyor.. Dogruya ne denir..
Akp yanlısı iş yeri sahipleri zorla işçileri mitinge götürürse dolması normal bence.
Ha ha ha. Bu. guzel bir teori Matematik. Uzmani gibisin
Yani. Iki arti iki yedi eder? durumu. bu
Efsane çünkü bu adam. Böylesi bugüne. kadar gelmedi. Bundan sonra da zor
Kimse yalnis. anlamasin. Ama bir arkadasim demisti.. hala aklimda onun sozleri... cunku dogru bulmustum..". Kemal. Ataturk, ten. Sonra. Turkiye, nin. Kaderini degistiren ikinci kisi"... demisti. Hala aklimda. unutamadim. O sozleri
Kesinlikle doğru
Ona. "Reis". Lakabi Cok. yakisiyor.. hem Karadenizli.. hemde Reis.. Tam oturmus. cok guzel olmus. Cumhurbaskanina bu Reis lakabi... Turkiyenin. Reisi...(. Dogru ya? Rei-si Cumhur O Zaten..)
Ankara 'ya az değil mi
Himm.. dahada cok olabilirdi. Yani? Bu sevgi seli. Keske olsaydi. Ama bu rakam bile muhtesem.
Edit. İstanbul'da 650.000 kisi meydani doldurmus..". Bu ne Sevgi. Ahhh.. dedirtirdi. Bana Reis..
😂 dayı sapik misin
Ha ha ha.. Sagol. Gulumsettin beni.. Sadece Turkiye icin. birseyler yapan. bir liderde gosterilen bu ilgi. beni mutlu. etmisti.. Sucluyum. Ozur..