Bu Saldırı Sonrası Rusya İstihbarahatı Kgb Nasıl Engel Olamadı Diye Sorgulanacak Elbette Vladimir Putin Nasıl Bir Cevap Verecek Rusya İyice Sıkıştırıldı Yine Savaş Çanları Çalmaya Başlıyor. Batılı Devletler Alttan Alta Rusyayı Sıkıştırıyor Ve Putin Bunu Biliyor Nükleer Kartları Sürekli Masaya Çıkarıyor. Şimdi Altın Bir Zirve Daha Görecek Çünkü Savaş İhtimali Ne Kadar Çok İse Altın O Kadar Yükselişe Geçer. Rusyada Sadece Konser Dinlemek İçin Orada Bulunan Masum İnsanlar İçin Üzgünüm :( Umarım Günahsız İnsanları Öldüren Bu Cani Teröristler Her Kim İse Hangi Devletten Besleniyorsa Canları Cehenneme Gider.
Rusya'da Konser Salonuna Yapılan Büyük Terör Saldırısı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
Çok korkunç Rusya'nın başkentinde bunu yapmak o kadar basit değil altında ne çıkacak belli değil ama olan yine savunmasız ve masum insanlara oldu resmen insanlık dramı
Kesinlikle öyle Masum insanların ölmesine çok üzülüyorum bebeklerin çocukların ölmesine bu insanlık dışı Terörün her türlüsünden nefret ediyorum. Halklar değil liderler Seçtiğimiz yöneticilerden nefret ediyorum huzur dünyaya hiç hakim olmayacak gibi hissediyorum üzgünüm :(
Maalesef bundan sonra da olmayacak gibi çok yakınımızda 6 aydır çocuklar katlediliyor ve bunu o kadar normalleştirdiler ki gündeme bile gelmiyor insan canı çok ucuz oldu sokakta başımıza ne geleceğini bilmiyoruz artık herkes şans eseri yaşıyor toplum olarak dünya olarak teknolojide sanayide ilerledik ama insanlık ve ahlakta sınıfta kaldık umarım daha kötüleri yaşanmaz
Çok Haklısınız Gerçekten Adalet İnsanlık Vicdan Ve Buna Benzer Duygular Kalmadı Ölenler Bir Hiç Uğruna Ölüyor İnsanlık Zaten Ölmüş. Gerçekten Ölmek Bu Kadar Ucuz Olmamalı Ne Yaşıyoruz Aklım Almıyor Küçücük el kadar Bebekler Ölürken Sessiz Kalan Bütün İnsanlık Ne Yaşıyor Aklım Almıyor. Umarım İnsanlar Akıllanır Ve Kendine Gelir Bu Kadarı çok fazla İnsanlık Akıllanmayacak Yok Olsun İstiyorum Bu Lanet Dünya Gerçekten Üzülmekten Hislerimi Kaybettim İnanın bazen hiçbir şey Hissetmiyorum Çünkü Yok His Yok Artık Duygularım Yok Gibi Böyle birisi Değildim Ben :( acı verici
Evet ama liderleri öyle halklar öyle değil herkes öyle değil inan bana liderler bu liderler kan ile besleniyor siyaset iğrenç bir şey aç gözlü siyasiler yüzünden insanlar ölüyor Ve Teröristler Eli Kanlı Zorba Pislikler Virüsler Caniler Alçaklar Özgürlük Düşmanları
halkı daha beter. Ukraynada insanlar kırılırken rus halkı alkış tutuyordu. Karabağda katliam yapanlar bu şerefsizler mi? Kafkaslarda, Orta Asyada, Kazakistanda insanlara neler yaptı şu aşağılık hayvanatlar haberiniz var mı sizin. Siz, Rus halkını kendiniz gibi masum mu sanıyorsunuz. Onlar tarihi de çok iyi bilir kendi hükümetnin diğer halkalara neler yaptığını da iyi bilir ve destekler. Kırımdaki halk insan değl dimi. siz rusları tanımyorsunuz. Zamanla Yakından tanıdıkça ne yamyam bir millet olduklarnı göreceksiniz ama geç olacak. Canları cehenneme!!!
Tanıyorum ve biliyorum Ama Savaşa Karşı Birisiyim Rus Kadınlar Rus Çocuklar Da Var Sonuçta Evet Kötü Olanları Paralı Askerleri İşgalciler Rahat Durmuyorlar Ama Sadece Onlar Değil Abd Olsun Bütün Azılı Güçler Rahat Durmuyor Kan İle Besleniyorlar. Ukraynaya Yaptıkları Apayrı bir Şey Kırımda Tatar Türklerine De Öyle Çinin Uygura yaptıkları İsrailin Filistine Yaptıkları Bunlar Asla Kabul Edilemez. Ama Savaş Olmasın ATATÜRK'ün dediği gibi Savaş Ancak Kendi Topraklarını Savunmak İçin Yapılması Gereken Birşeydir. Savaş Sanatı Kitabında da Şöyle Der En İyi Savaş Savaşılmadan Kazanılan Savaştır. Artık Savaşların da Çeşitleri var siber savaşlar Teknoloji Savaşları Uzay Savaşları Ekonomi Savaşları İnsanlar Ölmesin Yeter Çocuklar Kadınlar Ölmesin İnsanlık Öldü Rusya da Ölen Masum Bir İnsan İle Gazzede Ölen Masum Günahsız Bir İnsan Aynı Benim İçin
dediğim gibi hepsi geberse gram üzülmem. instagramda binlerce takipçim var. şehir fotoğrafçılığı yapıyorum diye dünyanın her yerinden takipçiler var. ruslar da var aralarında. ukrayna savaşı sırasında sırf ukrayna halkına destek veriyoruz diye o masum rus kadınları bizi topa tutuyordu. ukraynalılar onların kendi ırkı ama acımıyordu o masum ruslar. kusura bakma, humanist görünmek adına dünyanın en ırkçı en gaddar milletine acımam. canları cehenneme.
Saygı Duyuyorum Görüşlerinize Yani Ne Diyebilirim Ki Ben Biraz Fazla Hümanist Olabilirim Dediğiniz Gibi Çünkü Sevdiklerim Gözümün Önüne Ölmek Çok Basitleşti Ben de sırp Milletini Sevmiyorum Açıkçası Kosovada Srebrenitsada Yapılanlar Dün Gibi Aklımda Bosnadaki Katliam Unutulacak Gibi Değil Ve Kendime Sözüm Var Sırplar Bir Daha Bosnaya El Sürerse Karşılarında Bugün Savaşmaya Hazırım O zaman ki Caniliği ve Vahşiliği Asla Unutamam Ki O zamanlarda Ufak Bir Çocuktum.
Ben Ukrayna savaşı sırasında Ukrayna halkına destek verdiğim için açıktan yorumlarda bir rus karısıyla söz dalaşına girmek zorunda kalmıştım. Tabii ingilizce. Ve emin ol bunlar bizim insanımız gibi, ya da kendi hükümetinin diğer halklara neler yaptığından habersiz Amerikan halkı gibi değiller. Her şeyi çok iyi biliyorlar. ve kendi çıkarlarını da çok iyi gözetiyorlar. Ve emin ol bizden de nefret ediyorlar. Çünkü bizden farklı olarak, tarihi olaylara çok önem verirler. Dünyanın en sinsi iki halkından biri, Çinliler bir bunlar iki... Teşekkürler, üslup bozmadan yorumlaşabildiğimiz için, tabii ki herkesin kendi düşüncesi kendine, belki beni vincdansız görecek humanistler çıkıp da ama bilgi arttıkça insan da vicdanla duyguyla değil, mantıkla yaklaşıyor her şeye. Rusların ya da Batının tek güç olduğu bir ortamda bizi boku yeriz. Bırakalım birbirlerini kemirsinler.
Haklısınız Katılıyorum yani Fazla milliyetçiler Sanırım Durmuyorlar Zaten Yeterince büyük Topraklara Sahipler Ama Bırakmıyorlar Halklar yaşasın Sürekli Hep Tehdit Ve Güç Gösterisi Bizim Askerlerimizi De Şehit Ettiklerinde Ambulansı Vurduklarını Aktarmıştı ajanslar Şimdi Hatırladım Gerçekten Savaşırken dahi Kural Yok Bizim Mehmetçiklerimiz Savaşırken Dahi Düşman ile arkadaş Olabiliyorken Anzaklar için Sizin Evlatlarınız Da Burada Huzur İçinde Uyuyacaklar Diyen Başkomutana Sahil Bir Millettiz Biz Yani bence Savaşmanın da Bir Onuru Bir Adabı Olmalı Ambulans Vurmak Açıkça * Savaşmaktır. Ama Yine De Ölen Masum Gerçekten Masum Rus Vatandaşlarına Üzüldüm Kötü Gaddar Ve Barbar Olan Rusların İse Canı Cehenneme Batı Veya Ruslar Tek Güç Olamaz Denge Bozulur Çin Varken Tek Güç Olmak Mümkün Değil Bizim Tek İyi Yanımız Şu Ki Milletçe Vatan Ve Millet Kavramını Çok İyi Benimsiyoruz Ve Bu Duygu Sürekli Bizi Diri Tutuyor Birleştiriyor Vatan Denince Halkımız Tek yürek Oluyor Bu Çok İyi bir şey.
bunlar Sovyet adı altında sömürdükleri milletleri hala sömürüryorlar. Geçen Putin ne dedi, Amerika başkasının (kendilerni kastediyor) arka bahçesine girmesin. neydi bu arka bahçe? ukrayna ve rusyaya sınır avrupa ülkeleri dahil, hatta bizler Karadeniz bölgesi vs dahil tüm Eski sovyet ülkeleri onlara göre arka bahçedir. Eski sovyet ülkeleri hala bağımsız değil biliyor musun? hala sömürüyorlar onları. Ukrayna savaşında ölen ya da savaştaki rusya askerlerinin ne kadarnı gördün? Çoğunluğu Orta Asyalı. kendi rus insanı da gelip buralara yerleşti. Peki 2. dünya savaşında ne oldu? Ruslar mı savaştı sanıyorsunuz? Hayır tabii ki. Diğer halkları sürdüler öne, diğer halkalrı sürdüler etiyle kemiğiyle savaşa, Aytmatovun kitaplarını okuyun. Orta Asyalı yetişkin erkekler savaşa sürülürken, eşleri çocukları aç karnına tarlalarda kalhozlarda ürün üretip rus ordusunu beslemek için iktidarlarına yani ruslara vermek zorundalardı... Bugün de bir haltın değişmediğini görmek zor değil... burada ruslara tapıyor bizim koyunlar, ama bugün hala adamlar orada yoldan geçen bir çeçeni, bir kazağı bir orta asyalıyı sırf eğlence olsun diye gruplaşıp telme tokat döver, bunun videolarını da orada burada paylaşıp güc göstersi yaparlar. Bu yaratıkların neyine acıyacaz. ben bunlara acıyacak kadar bilgisiz değilim.
Türk Dünyası Birleşiyor Farkındamısınız bilmiyorum Ama Türk Devletleri Durumun Farkında Doğrusu 16 Türk Devleti Birbirine sahip çıkıyor ama Önemli Olan şey güç Güçlenmek Gerekli Çok Güçlenmek Özbekistanımdan Türkmenistanına Azerbaycanından Tutun Balkanlarda Bosnayı Macarları Desteklemek Gerekli Türklerin Birleşmesi Demek Dengelerin Değişmesi Demek Yani Güçlenmeli Ve Kenetlenmeli İslam İşbirliği Teşkilatı Ne yapabildi İsraile karşı hiçbir şey Çünkü Çok Zayıf Ve İslam dünyası Bitik Ama Türk Dünyası Türk Devletleri Öyle Değil Hepsi Birleşirse Güç Bizimle Olur Ayrıca Pakistan Türkleri Seven Bir Halk Ne kadar Yobaz Ve Pis Olsalarda 300 milyondan fazla nüfusa ve nükleer güce sahip bir devlet yani Safımızı Ve Stratejimizi doğru belirlemeliyiz
Türk devletleri zor birleşir. Hepsi Rusyanın onun bunun adamları tarafndan yönetiliyor. Hani bizim koyunlar, Rusların gücüne aşık ya. O güç nereden geliyor? Nereden geliyor o petrol kaynakları o rezervler. Dünyanın en zengin kaynakları Orta Asyda. Kim ve kimlerin eliyle smmüryor bu coğrafyayı. Cevabı malum. Tabii ki ruslar... Türklerin birleşmesi ise çok zor bu yüzden ve bir şey daha. Neden biliyor musun. Çin, Rusya ve Farslar yani İran. 3nünün de en temel dğşmanları Türkler. Çünkü bu 3ü de Türk topraklarında oturuyor. Rusya dediğin ülke %90nı Türk toprağı. İçerisinde tam 10 tane özerk yani Rusya devletine bağlı Türk cumhuriyeti bulunuyor. Jirnovski angutnun sürekli Türkler birleşecek bunlar tehlikeli diye mecliste konuşmalar yaptığını hatırrlaesınz belki, bunu rusalarn geneli hisseder ve baltayı orta asyanın başında tutmaya çalışır. Çin, zaten malum Doğu Türkistanda. Ee İran da Güney Azerbaycan üzerinde oturyor. Bu 3 istekli köpek, Tarih boyunca orta asya Türkleri dahil diğer Kafkas halkarının topraklarını ve canlarını da köelelştirerek kendi aralarında paylaştılar. Dolayısla ABD olmasaydı, Türk devletleri muhtemelen bağımsızlığını asla kazanamazdı bu kadar bile olsa, yani hala sömürüldklerni biliyoruz. Ve TR de ne kadar dayanırdı o ortama, var sen hayal et.
Haklısın Başta Türkiye Zaten Bir 50 Yıl Mahkum Oldu 1 Nükleer Santral Rusların Yapımında Ve 50 Yıl Kontrolünde 2. sine De sinop taraflarında Başlayacaklarmıs Zaten Yani 2 Nükleer Santralimizi onlar işletecek Türk Devletleri De Dediğin Gibi Rus piyonları Tarafından Yönetiliyor Baş kaldıranları Da Darbe İle Başını Eziyorlar zaten ama Doğru Hamle Güçlü Ekonomi Ve İyi Bir Strateji İle Türkiye Güçlü Bir ülke İyi Bir Orduya Sahip Ve İyi bir nüfusa Sahip sadece Kendi İçindeki Göçmenlerden Dolayı Biraz Sorunlu Ama Sağlam Temelleri Olan Bir Ülkeyiz Yakın Tarihte Varoluşssal Savaş Yaşamış Bir Ülkeyiz Onun İçin Vatansız Kalmanın Ne Demek Olduğunu Türk Vatandaşlarının Hepsi Çok İyi Biliyor Ve İdrak Edebiliyor Bence Sessiz Olmalı Ve Derinden Güç Toplamalı Ve İyice Güçlenmeli Vatanımızı Ve Kendimizi Bu Ruslara Abdlilere Ve Yunanlılara Ermenilere Bu Arap Bedevilerine Karsı Ancak Böyle Koruyabiliriz Ama İşte Sürekli Dengeler Değişiyor Kimseye Güvenilmez
şu an ortaya çıkan bilgilerle değerlendirecek olursak, saldırıyı yüzde 90 Putin yaptırdı 😂😂😂😂 teröristler Rusça biliyor, Rus sömürgesi altındaki Tacikistandan gitmişler ve bunlara saldırmaları için para ödeyenler daha kolay yaklanacakları yönde, yani rus askerlernin konuşlandığı yönde kaçmalarını istemişler. Putin yine sçeimlerde kendine karşıt olan halkı ikna edip, yanına çekip, bir de Ukraynaya saldırma bahnesini garantiledi 😂😂😂😂 bizim mallar da batıya sövüyor 😂
Böyle Düşünürsen İnsanlığını Kaybedersin Ölen Her Masum Can İnsan Veya Hayvan Dahi İnsanlık İçin Vijdan Merhamet Duygularını Tetikler Masum İnsanlar Ölmesin En Azından Vijdani Olarak Önemse Ve hiçbir şey Yapmasan Dahi Ölenler İçin Biraz Olsun Üzül Çünkü İnsani Bir Durum.
Fazla merhamet vatanıma türklüğüme ihanettir. Sadece çocuklara acırım geri kalanı beni ilgilendirmiyor. Benim ülkemin anneleri çocuklarını makarnayla beslemek zorunda kalırken tutup da elin ülkesine yardım etmeye gerek yok. Araplar nankördür ne yapsan yaranamazsın zaten. O annelerin yerinde olduğunu düşün biri de kılını kıpırdatmaz senin için ama benim saf temiz kalpli milletim manipüle edilmeye bayılıyor. Masumlar konusunda bişey diyemem çocuklara ben de üzülüyorum fakat hiçbir savaşın sorumlusu tek bir taraf değildir o savaş çıkıyorsa karşılıklı hatalar vardır o savaş hala devam ediyorsa karşılıklı canlar yanıyordur. Filistini desteklesem israilli bebeğin günahı ne israili desteklesem filistinlisinin günahı ne demezler mi sana. Bu yüzden tarafsız kalmak en mantıklısı. Senin de benim insanlık duygularımı yargılayacağına olaylara koyun beyniyle değil mantıksal açıdan bakman daha sağlıklı olur. Ben sana böyle davranmamın sebeplerini sayabilirim ama sen bana dinden başka hiçbir şey söyleyemezsin çünkü filistinin müslüman olduğu dışında hiçbir şeyle ilgilenmiyorsun. Bir dahakine bana paragraf yazmak yerine filistin tarihi ve ülkemize yaptıklarını araştırmanı tavsiye ediyorum. Araştırmaya en yakın tarihlerden Azerbaycan ermenistan arasındaki mevzuda filistinin takındığı tavıra bakarak başlayabilirsin :)
Sanırım beni yanlış anladınız ben dindar bir insan değilim bilim tarih güncel birçok olaylarla yakından ilgilenen bir insanım açıkçası size kendimi yanlış ifade ettim sanırım ben ateist birisiyim Ben sadece masum insanların ölmesine karşı hassasım çünkü empati yeteneğim kuvvetli ve sevdiklerine bağlı birisiyim ayrıca eski selanik göçmeniyiz mübadele nedir savaşı yaşamış anneannelerim dedelerim annem onlardan kalan anıları anlatır bana doğrusu üzüntü ve kederli dinlerdim yunanlıların yaptıkları yıktıkları öldürdükleri birsürü şey doğrusu o yüzden insan din'i dil'i ırkı cinsiyeti mezhebi rengi boyu kilosu ne olursa olsun İnsandır. Arapların canı cehenneme diyeceğim ama onlar bile bizi geçicek medeniyet konusunda yakında. Neyse sizi yargılamadım eğer öyle düşünüyorsanız halâ bağışlayın lütfen kırmak istemedim.
Ben özür dilerim doldum artık sizi de öyle birisi sanmıştım. Din harici diğer konularla ilgili söylediklerime bakarsanız ne demeye çalıştığımı anlarsınız. Aynı şeyden bahsediyoruz aslında fakat bu konuda ben biraz daha katıyım. Eğer kalbinizi kırdıysam kusuruma bakmayın lütfen. Maraşta yaşayınca böyle oluyor karşında %75lik koyun sürüsü olunca hemen savunmaya geçmeye alışmışım. Tekrardan kusuruma bakmayın kırdıysam özür dilerim.
Hiç Önemli Değil Anlaştık Sonunda Haklısınız Çok Fazla Var Maalesef Öyleleri Olsun Aldırış Etmeyin Ve sinirlerinizi Bozmayın Laf ablatmayla da vaktinizi boşa harcamayın İnanın ne kadar uğraşssak İzah etsek o tür insanlar bildiklerini Aptalca Argümanlar ile Savunmaya Devam edecek komplo teorileri ile beyinleri yanmış onların. Aynı Safta Olduğumuza Sevindim Size hak veriyorum Ama Dediğim Gibi Sıkmayın Canınızı Sizin gibi bu konuları konusabileceğim insanlar var ve bu iyi bir şey
Bende çok sevindim benimle aynı görüşte birinin olmasına. İnsanımızın en büyük sorunu konuşamamak ve ben bu durumu konuşarak hallettiğimize sevindim. Teşekkür ederim iyi geceler🌸
En İyi Cevaplar