Özel : Hamas terör örgütüdür.
Kurum : Gazze Davamızdır.
Kurum : Gazze Davamızdır.
Chp yani Ekremi destekler oy verirdi.
Cevap zaten soruda...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İstanbul’da Ekremin kaybetmesi gerekiyor. Ekremin kaybetmesi için dindar, muhafazakar ve vatansever kesimin oyları bölünmemeli. Bu yüzden Ekremin karşısındaki en güçlü aday kimse ona oy verilmeli. İstanbul’da Murat Kurum’un en güçlü aday olduğunu düşünüyorsanız Kurum’a oy verin. Şayet Mehmet Altınöz’ün en güçlü aday olduğunu düşünüyorsanız Altınöz’e oy verin. İstanbul diğer şehirler gibi değildir. İstanbul ve Ankara seçimleri kritik öneme sahiptir. Bunun farkında olarak oyunuzu kullanın.
Elendik.
Biliyorum. Çok büyük kayıp yaşandı ama 2028 cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP asla kazanmamalı.
Kadir Mısıroğlu CHP’nin 5 ay veya 5 yıllığına iktidar olacağını söylüyor sanırım. Kimileri bu videoyu o şekilde yorumluyor:
https://vm.tiktok.com/ZMMuqyEXc/
Bu arada Yavuz Ağıralioğlu yerel seçimden sonra yeni parti kuracağını açıkladı. Partinin ismi henüz belli değil ama bakalım nasıl bir siyaset yürütecek. Kimileri onun Muhsin Yazıcıoğlu’nun yolundan gittiğini söylüyor
VAllaha kanka Mısıroğlu ne dediyse çıktı ama Kemalist troller ona karşı çok önyargılı
Biliyorum yani bu vidyo üzerine arkadaşlarla söyleşi yaptık seneler önce... Bir kızın siyasetle ilgilenmesi hoşuma gidiyor.
Chp dem ile demlenen bebek katili pkk partisidir zaten. Netenyahu da bebek katili ve soykırımcıdır. Hamas’ın terör örgütü olduğunu asla düşünmüyorum. İstanbul’da yaşamıyorum ama Ekremin kazanmasını istemem. Trabzon’da AKP veya Yeniden Refah hangisinin adayına oy vermeliyim emin değilim. Senin fikrin nedir?
Gazze tabiki davamızdır. Boykot ve dua etmekten başka bir şey elimden gelmiyor maalesef.
Trabzonda zaten AKP kazanacak. O yüzden Refaha ver. İstanbuldaym. İstihareye yattım hala kararsızım senin gibi...
Özele gelir misin hemşerim
Cevap
3Cevap
Sen içindeki Yahudi uşaklarının kellesini almadıkça İsrail'e felan giremezsin.
Hamas terör örgütü zaten hayal dünyasından çıkın
BEBEK KATİLİ Netenyahu da sizin gibi düşünüyor.
Doğru düşünüyor
Umarım senin gibiler acılar içinde geberir terör. ist bebek katilleri sizi
Hoşt lan hoşt
Hemen hemen hepsi aynı be birader
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?