NATO vs. Doğu Bloğu (Rusya, Çin, İran, Kuzey Kore)
Hindistan ve Pakistan'ın nasıl bir durum izleyeceğini belirsiz görürsek.
Hindistan ve Pakistan'ın nasıl bir durum izleyeceğini belirsiz görürsek.
şu an zaten savaşıyorlar. Rusya Ukrayna da sadece Ukrayna ordusu ile savaşmıyor batılı ve ABD Kanadalı binlerce eski asker emekli asker ve paralı asker var. Batı ve ABD'nin bütün askeri envanteri Ukrayna'ya akmış durumda jetler ve savaş gemileri hariç. Sadece Rusya bunlarla mücadele edip üstesinden geliyor.
Savaşın kazananı hiçbir zaman olmadı. Savaş kazandırmaz kaybettirir. Kontrolsüz güç ve hırs yüzünden olan masumlara oluyor.
Güzel yorum.
Cevap
3Cevap
Hindistan ve Pakistan birbirine düşman ama doğu bloğu çok güçlü ezici bir galibiyet alırlar
Aynı millet değiller. Pakistanlıların çoğu Peştun. Hintliler ayrı ırk.
@Rubly Kuzey Kore ile Güney Kore gibi. Fakat Pakistan müslümanlar yogunlukta ve kendilerini Babür imparatorluğunun devamı sayiyorlar.
Din olgusu ayrı. Hindistan'da zaten 200 milyon civarı Peştun var ve bunların çoğu müslüman.
Mesela Araplar ve İsrailoğullarının Kökeni SAMİ'dir. Ama farklı dine ve ırka mensuplar.
İsrailoğulları kesinlikle SAMİ ırkına mensuptur.
Fakat Hintliler ve Pakistanlıları böyle biliyordum ama araştıracağım, teşekkür ederim.
Orta Asya'dan Anadolu'ya gelince ırkımız bence kaynadı, çünkü fiziki tiplerimiz çok değişti. Fakat Köklü bir ırkız gerçekten.
Aynen öyle. Bence en sağlam olanlar yine Uygur Türkleri. Çinlilerle pek haşır neşir olmamaya çalışıyorlar. Hem dini açıdan, hem de köken bakımından anlaşmazlık var.
Tip benzerliği zaten var da. Çinliler Uygurları sevmez, Uygurlar da onları sevmez. Asilile etme, Çinlileştirme, dinlerini, dillerini yok etme çalışmalarının sonuçları var elbette ama yine de sadık bir Türk topluluğu, severim ❤️
Haşır neşir olmak derken, evlenmek aileleri birleştirmekten bahsettim.
Evet, kimse de sahip çıkmıyor. Ne Türk, ne İslam Dünyası 😪
🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Pakistan Doğu Bloğu’na kesin olarak destek verir. İran ve Hindistan belirsiz.
Doğu Bloğu’nun galip geleceğini düşünüyorum.
En çok nükleer doğu bloğunda cevap ortada
Nüklüer silahlar Dünya'nın sonu olur zaten. Sırf Rusya'da 6000 den fazla nüklüer başlık var.
Doğu bloğu
Batı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar