11 yıl başbakanlık görevini üstlenen 10 yıldır Cumhurbaşkanlığı görevini sürdüren Recep Tayyip Erdoğan'ın her girdiği seçimleri kazanma başarısı nedir?
hemen hemen Recep Tayyip Erdoğan 22 yıldır iktidarda görevine devam ediyor

11 yıl başbakanlık görevini üstlenen 10 yıldır Cumhurbaşkanlığı görevini sürdüren Recep Tayyip Erdoğan'ın her girdiği seçimleri kazanma başarısı nedir?
hemen hemen Recep Tayyip Erdoğan 22 yıldır iktidarda görevine devam ediyor
Genelde kırsal kesime hitap ediyor eğitim durumu olmayan dinle kandırılmaya müsait , yani ağaca çabuk bağlayan birine , mezar taşından medet uman birine gerçeği anlatamazsın mümkün değil, şu an Recep Tayyip Erdoğan ben Peygamberim dese kimse itiraz etmez evet bu gerçek.
Bir Numarali sebep bundan oncekilerin hicbiri halkini dusunecek ve onun icin savasacak cesareti olmayisiydi. Bu ulkede tesettur sorununu cozdu. Goreve basladiktan 2 yil icinde Cumhuriyettarihinde ilk kez enflasyon yuzde 10 un altina indi.
Simdi ise eski gucunde kudretinde degil. Daha cok yanlis yapiyor ama halk hala bardagin dolu tarafina bakiyor. Su an Tayyip Beyi tek basina degil, devlet Bey ile beraber dusunun. Devlet Beye saygim sonsuz. Cok zor kararlar aldi.
Cevap
10Cevap
Muhalefeti kendi zevklerine göre dizayn etmesi, %48'in de kendi seçimleriyle o verdiklerini düşünecek kadar aptal olmaları :d
Birileri kazanmasını istediği için kazanıyor bu birilerinin halk olmadığı kesin...
Bu adamın hatalarını görmeyip taparcasına sevenler fazla olduğu için
Çünkü muhalefet başarısız artı halkın eğitim seviyesi düşük.
Bizimkiler eşek olduktan sonra adam semeri çok rahat vuruyor ☺
Bu seçimde bamm diye vurduğum için olabilir mi?
Terörle mücadele son yıllarda bayağı ivme kazanmıştı, onunla alakalı.
Seçim öncesi Nas Felak okuyo heralde
Halkın sinir noktalarını iyi biliyor.
Hile yapıyor olabilir
Böyle muhalefet olursa kazanır.
Son supriz yolda oda finalde reis
Adam kurt siyasetçi
Din tüccarı.
Kehanetle
Bilmiyom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?