Düşünceleriniz nedir
Bence çok saçma olmuş filistini veya İsrail'i desteklemesi o çocuğun egtim hayatını etkilenmemeli
Bence çok saçma olmuş filistini veya İsrail'i desteklemesi o çocuğun egtim hayatını etkilenmemeli
Lafta cihatçı müslümanlar, icraate gelince ortadan yok oluyorlar.
Bize ne Filistin ve İsrail'in kişisel davasından? Bizim daha önemli meselelerimiz varken, bize mi düştü bu savaş?
Sokakta bas bas bağırıyorlar "Türk askeri Filistin'e" diye. Siz hiç Filistin tarihini okudunuz mu? Filistin'in Yahudilere sattığı toprakları biliyor musunuz? Savaş döneminde nasıl bir tutum içerisine girmiş baktınız mı? Binlerce Türk şehidini nasıl unutursunuz? Lawrence'ı nasıl unutursunuz? Siz ne hakla Türk askerini, sorumlu olmadığı bir alana sürüklersiniz?
Madem bu kadar savaşma isteği var içinizde, neden gitmiyorsunuz? Sizi tutan mı var?
Bu çocuk, sizin cehaletiniz yüzünden atıldı. Kimse çocuğa suç iliştirmeye çalışmasın.
Yazık, şu geldiğimiz hale yazık.
Bu kadar meraklı iseler Filistin için namaz kılacaklarına , harp meydanında savaşsınlar. Namaz kılabilirler , lafım yok. Ama İslam da yaptığın ibadeti kişilerin gözüne sokmak günah. İsrail bayrağı atan gençin kimi desteklediğine devlet karışamaz.
Cevap
3Cevap
Namaz kılsalardı da savaş bitseydi ne parlak fikirmiş cidden 😂 bir namazda benim ultra zengin olmam için kılsınlar hayrına
Saçmalık başka bir şey değil bu Filistin meselesi bahaneleri zaten iyi edebiyat ve siyaset yapıyorlar üstünden ama aslında olan yedikleri domatesin tohumu bile İsrail’in 😂
Ulu orta söyleme soluğu Silivri’de alırsın 🫨
otursun eğitim hayatı ile ilgilensin oda
kimse namaz kıldığı için atmamıştır onu tabiki sende bunu bliliyorsun ve başlıktada yazmışsın neden attıklarını
yanlış okumuşum soruyu pardon
kyk dan atılması gereken o mesajı atanlar
evet
bence iyi olmuş
Dalga geçmiş slk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?