fake hesabım var adım soyadım yazılı vs. değil.
Twitter'da fake bir hesabım var, Kadir Mısıroğlunu savunan birine hain dedim savcılık bulur mu beni?
fake hesabım var adım soyadım yazılı vs. değil.
Twitter'da fake bir hesabım var, Kadir Mısıroğlunu savunan birine hain dedim savcılık bulur mu beni?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Neden hain dedin ki?
Adamı eleştir ama iftira atmak neden?
Ne hainliğini gördün?
Osmanlı'yı savunan bize unutturulan tarihimizi anlatan biriydi
Keşke yunan galip gelsydi
Sen anlamadın
Müslümanlara zulm edildi mustafa kemal dönemi
Alimler asıldı, halka zulm edildi, alfabemiz elimizden alındı, din yasaklandı, daha yüzlerce zulüm. Yunan galip gelse bunları yapamazdı öyle bir gücü olamazdı. Mustafa Kemal diktatördü ülkeyi kurtardım ayağına ingiliz ne istediyse yaptı. Türklerin hayrına bisey yapmadı. O yüzden sevilmiyor!
Din yasaklandığı için mi diyanet kuruldu, Kuran tefsir edildi. Anlıyorum
Kuran tesfir edildi de halk Türkçe alfabeyi bile bilmiyordu bir gecede cahil bırakıldı bu millet.
Bunca zulm neden?
Saolsun 1400 yıldır kur'anı anlayamadı Ümmeti Muhammed Mustafa Kemal geldi de tesfir etti! Buna kargalar bile güler
Mustafa Kemal sevilmiyor mu 😂😂😂
@Miniksarıkelebek sevilmiyor
Diktatör olduğu için kendini kanunla korutuyor. Koruma kanunu bir kaldırılsın bakalım
Seven kesim verdiği tahribat tan habersiz laleler.
Gün gelecek gerçekler meydana çıkacak!
Bak. Bakalım. Anadoluda kac Mustafa Kemal. Var. Hep Mehmet hep Muhammed 👍
ayn
Koruma kanununa rağmen büstünü kırmak hakaret etmek resmini imam hatipli pipisine sürmek serbest ama? Bir tabur koruma olmadan gezebiliyordu en azından bu sevildiğini anlamak için yeterli. Bıraktığı şey tahribat değil şu an Ortadoğu çöplüğüne döndürülmüş güzel bir vatan ve özgürlüktü. Ayrıca Mustafa da peygamberimizin bir ismidir ve kendisi Selanik göçmeni özbeöz Türktür. Bundan öte bir gerçek ortaya çıkarmak isteyenler anca iftira atarlar.
@Miniksarıkelebek Serbest değil ki cezası var Ama Abdülhamide küfretmek serbest.
Kanun bir kalksın Hatta bir referanduma gitse bu halk özgürce Mustafa Kemal bu ülkede bir sn barınamaz. Sevilmiyor çünkü. Ortadogu çöplüğü dediğin dünyanın en bereketli en zengin toprakları. İngilizin amerikanın bu topraklarda işi ne?
Sorsana ingilize Alooo senin burada işin ne ingiliz! Var mı o yürek. Maalesef
Senin gibileri kandırmak çok kolay olduğu için olan bir ümmete ve millete oldu.
Yani yaptıkları ortada savunulacak hiç bir yönü yok, zaten Türk ve Müslüman biri asla sevmez. Sevmiyoruz da. Ateşi bol olsun ne diyim 🔥
KAdirinde ateşi bol olsun
Kizim cehaletin kaldirilmiyor. Kadir Misiroglunun palavralarini dinleyecegine yürü git bir iki Tarih kitabi oku kendini gelistir yahu.
Sene olmus 2024, hala bir gecede cahil kaldik gibi sacmaliklari sayiklayan amipler var ya..
@Besiktas256 bi gecede cahil kalmış ondandır :)
@Besiktas256 geçmişte yapılan hainliklere bak şu anki durumunun nedenini gör. Beyin bedava
Ben dışarı çıkınca İngiliz Amerikan değil bolca Paki Afgan ve Suriyeli görüyorum ve nedense çoğunluğu savaş mağduru kadın ve çocuk değil savaşma yaşına gelmiş 18_35 yaş arası genç istilacı erkekler. Asıl Türk olan birinin Atamızı sevmemesi imkansızdır, çünkü onca zorluğa yokluğa rağmen kahraman askerlere vatanı terk edip orada burada sığıntı olmayı değil vatan uğruna ölmeyi emretmiştir ve ayrıca kendisi de sizin şu an yaşadığınız topraklar için ömrünü feda etmiş bir gazidir. Söyledikleriniz abesle iştigal çünkü ülkeyi İtalyan İngiliz Fransız istilasından kurtaran da kendisidir. Son olarak dine değil dini kullananlara karşıdır, Nutukta din vardır ve lüzumludur diye belirtmiştir. Sevmemek tabiki hakkınız ama kimin cennetlik kimin cehennemlik olduğuna karar mercii maalesef sen değilsin
@Miniksarıkelebek ilkokul 6 yaşından itibaren klasik hikayeler bunlar
Sorgulamayı bilmezsin
Sen dışarı çıkınca Afgan görüyorsun da ingilizin. Amerikanın Afganistan da işi ne. Bilmezsin Osmanlı olsa bunlar olacak mıydı? Hilafeti neden kaldırıldı? Alooo yil 2024 uyanın Düşünmeyi sorgulamayı öğrenin. Sana her söyleyeni kabul etmeyeceksin Medya zaten Rothschild elinde ağzını açıp bakarsan ülken bu duruma gelir işte çünkü sorgulayacak akıl yok! Öyle bir gereksinim yok. Dediğim gibi varsa yüreğin çık birgun ingilizin büyük elçisine deki Sizin Osmanlı coğrafyasında işiniz ne arkadaş? Neden buradasınız? Çıkarsana Kıbrıstan Burnumuzun dibi. Ne hakla burdalar. İngiliz 500savas gemisi ile kapımızda iken ne verildi de geri çekildi? Hilafet gitti, kukla bir Ata atandı ismine ATATÜRK denildi bunun karşılığında adamlar çekildi işgale gerek yok zaten işgal altındayız Öncelikle Beyinler isgl altında. Bunları düşün. Sorgula. TÜRKİYE BİR İNSAN OLSAYDI ONA İLK SORUN YAW ARKADAS SANA NE OLDU DERDİM? MİLYON METREKARE EN VERİMLİ TOPRAKLAR GİTTİ YAHU NE MUSTAFA KEMAL'İ? ALLAH AKIL VERSİN!
Afganistan Osmanlı coğrafyası vs Arap toprakları beni ilgilendirmez. Ben Türküm herhangi bir Arap sempatim de yok. Atatürk bu ülkenin Afganistan gibi olmaması için verdi onca emeği. Ölüm döşeğinde bile Hatayın Türk topraklarına katılması için uğraşan birine kukla demek de abeslikte kaçıncı level bilmiyorum. Babam asker benim, büyük dedem de Çanakkale şehidi neyin ne olduğunu sorarak araştırarak öğrendim merak etmeyin. Eğer siz de biraz sorgularsanız gerçek kuklayı bulabilirsiniz gerçekten zor değil 😊 Avrupalısı bilmem nesi bilimde teknolojide çığır açarken 2024 te hilafet şeriat diye çığırmak da ne bileyim, önce size akıl verir umarım 🙏🏼
@Miniksarıkelebek Hatayı Türk topraklarına katmaya çalıştı 😂😂😂😂 500 wen Bize ait olan topraklar Alooooo Şakamısın?
Bir İMPARATORLUKTAN ulus devlet çıkmaz Çıkarsa işte böyle olur. Sen arap beni ilgilendirmez derken neden ingilizi ilgilendiriyor bir düşün bakalım 500 yil benim bayrağım altında yaşayan insanlar ne oldu da benden koparildi? İngilize maşa yapıldı? Bir düşünün yahu. Sen tek başına ben Türküm şuyum buyum dersen bir hiçsin. Biz İMPARATORLUK olarak güçlüydük Türkuyle kürduyle Arabi ile. Ayrım yok.
Hilafet demek dünya liderliği demek!
Hilafet gidince dünya siyaset sahnesinden silindik. Sonra ne oldu Müslüman hlklara yani bizim halklarımıza Kurt sürüsü misali saldırıldı. Bak Filistine. Sen ben türküm arap beni ilgilendirmez dediğin sürece bu coğrafyada sömürü devam edecek. 100 yıl önce yakılan ateş sönmeyecek. Böyle bize ab kapısında köpek muamelesi yapılacak. Akıllı olsan gelin birleşelim Biz bir İmparatorluk varisiyiz biriz derdin. Bak Kürtlere bile aynı oyun 100 yil önce oynanan Arabistanlı Lawrence oyunu
Dediğim gibi sende zerre kadar yürek varsa çık ingiliz büyükelcisine bir sor bakalım. Sizin Osmanlı topraklarında işiniz ne diye Çok basit
Bunu da yapamiyorsan konuşma Bilgin yoksa lütfen fikrinde olmasın. Sana anlatılan masallar maalesef doğru olsaydı bu durumda olmazdık dimi?
Ok 🙋🏼♀️
Ya of Osmanlı yıkıldı anlayın artık devletler doğar, büyür, gelişir ve ölür. hem de o biz Türküyle, kürdüyle, yunanıyla huzurlu yaşıyorduk dediğin milletlerin ayaklanmasıyla yıkıldık. Tarih hocan kimse üzüldüm baksana o kadar dili boşa dökmüş gram bilgi birikimi edinememişsin. Atatürkü sevmeyen bir Türk olamaz adama atılmayan iftira kalmadı hiç mi okumuyor, izlemiyorsunuz? Yok din düşmanı yok o yok bu yahu adamın dininden size ne mis gibi ülke kurdu herkesin birbirine saygılı olduğu Müslümanın, elhamdülillah Müslümanım dediği, Hristiyanın ben Hristiyanım dediği ki olması gereken o kuranda dinde zorlama var mı diyor? Günümüz Afganistanından hiç mi ibret almıyorsun ya da eğer zamanında 15 yaşındaki çocuklar cephede açlıktan, sefaletten, düşman mermisinden ölmeseydi, Atam o müthiş stratejileri uygulamasaydı sence anadoluda ezan mı okunurdu ya da al bayrak gökte mi olurdu beğenmiyordan çek git bu ülkeden dedelerim sen nankörlük et diye canından olmadı
@Hellühellülü yaw he he
Aa bu kelimeyi kullanmandan anladım seviyeni geçmiş olsun Allah şifalar versin
www.google.com/search
@Hellühellülü senin bu saçma ve dar düşünmeyi bilmeyen dayatmalari kendine doğru kabul etmiş birine çenemi yoramam Yukarıda yeterince yordum Dediklerimi yap yeterli 👌 beynini geliştir. Medyada her gördüğüne ağzını açarak inanma. Medyayı yöneten Rockefeller koyun gütmede uzman olmasa Dünya bu günkü durumda olmazdı emin ol. 🤟
Senin dediklerini yapsam Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları merkezine kapatırlar hayır sen şanslısın kurtulmuşsun ki burada vız vız yazıyorsun ben de şansta yok ömrüm çürür valla neyse tekrardan geçmiş olsun
@Hellühellülü tekrarlıyorum
Yaw he he 🤟
@ladymelo
susar mısın artık?
Cevap veremeyip saçmalayan insanların yani cahilin karşısında #bisiktirolgit der susarım 🤟
#OTURSIFIR
Medyayi Rockefellerler yönetiyor, topraklari Atatürk kaybetti deyip raporlu deli Misiroglunu ciddi alan bir amip ile neden tartisiyorsunuz ki?
Acik acik belli oluyor ki Tarihin T'den haberi yok, hayatinda bir kitap okumayip sosyal medyada Islamci yobazlarin kafalarindan saydiklari sacmaliklari gercek sanan düsünme kabileyeti olmayan ve zekasi zayif birisi.
Osmanlida bunlara etrak-ı biidrak denilirdi. Madem Osmanliyi cok seviyorlar, aynen ayni lakabi bunlara tekrar kullanin iste.
Off cahil diyip #... Bak ağzıma alamıyorum bir kadın olarak şimdi dışarıda hanımefendilik taslarsın sen birde ramazan utan utan neyse işte böyle argo, küfür tarzı kelimeler kullanıp anlamını bilmediğin bir emoji atman bile belli ediyor seviyeni lütfen sus 🤟 emojisinin anlamı seni seviyorum demek ayrıca böyle bir zıtlığı nasıl bir araya getirdin anlam veremiyorum.
@Hellühellülü Atatürk yattığı yerden 100 yıl sonra bile kudurtuyor bu dahili bedhahları, hıncını bizden almaya çalışıyorlar hiç kaale almaya bile değmez 🤍
@Hellühellülü #bisiktirolgit
@Miniksarıkelebek #OTURSIFIR
@Miniksarıkelebek bencede çok uğraştık 4 kişi ama ne fayda ne demiş Mevlana "Cahille girme münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana, ya adabından olursun." Ayrıca, Bir delille kırk alimi yendim ama kırk delille bir cahili yenemedim. "diye de bir söz var. Çok vakit çaldı bu kız bizden. 🤍
@Hellühellülü evet peygamberimiz de söylemiş cehaletten daha çetin bir yoksulluk akıldan daha faydalı bir mal yoktur diye. Ama mental sorunları biz çözemeyiz ahlak dersi de veremeyiz, terbiyesizliği ile başbaşa bırakalım 🌸
@Miniksarıkelebek aynen o kadar güzel yazılar yazmışsınız ki benim Türk kardeşlerim, gurur duyuyorum üçünüzle de bu yunan, arap, ermeni kırması terbiyesize taviz vermediğiniz için gurur duyuyorum. Ne mutlu Türküm diyene! 🇹🇷
@ladymelo bu yazdıklarını ekran görüntüsü aldım cimere bildiridm, öyle küfür edemezsin Atatürk'e
Hahahaha Cimere selam söyle cahil seni 🤟
senin fotoğrafın bulunup yayınlandı , bu sen değil misin https://grabify.link/PWC2IC
Ya lady sen nasıl vatansız bi insansın, Germany, Ahausta oturup bizlere vatan haini mi diyorsun? Niye orada çan dinliyorsun Türkiyeye gel ezan dinle? Vatansız seni
Zaten en iyisi bunlar. Kafir bir ülkede yasayip, Atatürk bizi kafirlestirdi diye aglayanlar en iyi komedi.
Saçmalama ne Germany sa-lakmısın?
Evet benim Canım. Kendim❤️
Foyan çıktı gavucuk. Bu milletten uzak durun, haddinizi bilin! Mehmetçik anası, babası, sevdiğini arkada bırakarak bu vatan için mücadele etti senin gibilerden arındırmak için Allah hepinizi ıslah etsin.
@Besiktas256 birde saçma sapan sorgulamadan kaynak sunmaları yok mu? Misal bizimle tartışan o kız ben popcornlu soruyu soran ve popcorncularla tartışan kızım oradaki kız Atatürkün ist hükümetine isyan edelim demesine takmış tarih dersinde uyumayıp dinlese bir şey yok da işte tarikat ve yurtlarda ne dayatılıyorsa bunlara anlam veremiyorum.
@Hellühellülü Almanya'da yaşıyor ip adresinden tespit ettim
2 yüzlülükleri asla şaşmaz
ya lady sen nasıl bir insan çıktın :D
Cevap verdiği bir kaç soruyu paylaşıyorum ;
Büyük göğüs sevme nedeniniz beyler? ↗
Kilolu bir kızla sevişmek? ↗
Bu fotoğraf çok güzel değil mi? ↗
Atatürk'ü dinsizlikle suçlayan, bize müslüamn ayakları yapan Almanya'da yaşayan ladyi-n cevap verdikleri :D
Cimere şikayet ettim deyince selamımı söyle demesindeki neden Almanyada yaşaması :D Bilmiyor ki Türkiyeye giriş yaptığın da ifade vermek için karakola gideceğini
Kafayı bana taktın galiba
Aklından çıkmıyor muyum 😂😂😂
Beni unut kendine bak. Beynini kullan yeterli 👌
Aynen , Almanya'da çan dinlemeye devam et sen
Bir şey olmaz küfür hakaret etmemişsin doğru söylemişsin
Doğru söylediğin için bir şey olmaz ben her gün söylüyorum.
Savcı seni bulursa cimri anlamında hain dedim dersin belki ceza almazsın
Hesap fake ise bir sey olmuyor kanka.
Fake evet, mail adresini de tek kullanımlık siteden almıştım
Twitter'den IP isteseler bile Twitter butür sacmaliklar nedenile IP vermez. Insanlar kendi isimleri ile üye oluyorlar bu yüzden dava acildiginda kisileri tespit edebiliyorlar.
Sende fake oldugu icin bir cacik cikmaz.
bir şey olmaz doğru soylemissin
emin misin
Hesabına ulaşıp kim olduğun çıkar
Senin görüşün görüş belirtmişsin bir şey olmaz
Niye öyle dedin
Olmaz.
Bir şey olmaz
emin misin