CB'nin halk bu kadar yoksullukla boğuşurken halkın parasıyla verdiği iftar yemeğinde Gazzeyi konuşmanı nasıl değerlendiriyorsunuz?

Cumhurbaşkanının halk bu kadar açlık ve sefaletle boğuşurken halkın parasıyla verdiği iftar yemeğinde hala Gazzeyi konuşması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Twitter'da sokak röportajlarında yoksulluk çeken bir sürü emekli hala çalıştığını söylüyor. Benim babam da bunlardan biri. Belki sizin de babanız anneniz emekli olmasına rağmen çalışıyordur. Çalışmazlarsa asla geçinemezler. Aldıkları maaş 10 bin TL. Evleri kira olmasa bile asla geçinemezler. Çünkü pazarda sebze fiyatları uçmuş durumda ekmek çok pahalı yağ peynir yoğurt salça bunlar birincil gıda malzemesi olmazsa olmaz denilecek şeyler. Kılık kıyafet zaten alınamaz.

Kendisinin doğru düzgün işi gücü olmayan baba veya koca parasıyla yaşayan onların da bu ekonomik şartlardan refah yaşayabildiğini düşünmüyorum açlık sınırı 15.033 TL, yoksulluk sınırı 51.988 TL iken hala Gazze Filistin diye kendilerini yerlere atıyorlar. Erkekler desen evlenmeye kalksa hatta bırak evlenmeyi al kız arkadaşını yemeğe götür desen cebinde hesap ödeyecek parası yok çoğu işsiz ve birikmiş GSS borcu var Gazze Filistin diyorlar. Bu millet bu ülkenin gerçeklerinden haberdar değil mi?

Biz Kanada'nın ABD'nin İngiltere'nin Almanya'nın ekonomi seviyesinde değiliz. Bizim bütün odak noktamız kendimiz üstünde olmalı. Biz çok mu refah yaşıyoruz? Kadın ve erkek olarak bu ülkede ne ırz ne de can güvenliğimiz var? Bu ülkede nereden geldiği bilinmeyen kaçak şekilde ülkeye girmiş üstelik vatandaşlık alıp Türk adı ve soyadı alan tipler var. Bazılarını konuşmasından tipinden ve ten renginden ayırt ediyorsun.

Seni beni yani bizi gelse tecavüz etse öldürse kaydı kuydu olmadığı için nasıl kaçak şekilde girdiyse öyle kaçıp gidiyorlar. Bu ülkeye bunları yapan Erdoğan ve hala utanmadan Gazze adına konuşuyor gündemine bunu alıyor. Bu sorunları yaşayan ve sorun etmesi gereken halk da Gazze için ağlıyor üzülüyor. Gazze için üzülmeye ağlamaya falan itirazım yok da ulan ona gelinceye kadar senin içinde bulunduğun sorundan daha fazla ilgilendirmemeli seni. Hayır bu kadar Gazze diye vızzıklayan herif mitinglerinde Gazze İsrail pankartlarını indirtiyor.

https://x.com/RTErdogan/status/1769054091332739478?s=20

https://x.com/Allbaym/status/1768712251899297796?s=20

Güncellemeler
+1 yıl
2. twitteki kadın 84 yaşında arkadaşlar. 84 yaşındaki kadın bari sıcacık evinde otursun çayını yemeğini pişirsin televizyon izleyebilsin bari yahu. Bak 29 yaşında üniversite mezunu işsizim kendimden geçtim genç işsizliği geçtim bari 70-80 yaşındaki insanlar bari düzgün yaşasın ya. O yaştaki kadın ilaç parası için gidiyor çalışıyor. Tivit atmışlar bazıları ona para versen gider akpye basar Hüda para basar dindar diye kalsın böyle demişler ya tamam da yazık ulan kime oy verdiyse versin yine yazık
Güncellemeler
+1 yıl
Ekonomik kriz pandemi yüzünden tüm Avrupa ve abd'de var dedikleri İngiltere'de ev fiyatları bu. www.zoopla.co.uk/.../ Buradaki ilanları Türkçeye çevirin. güncel kurda 1 pound 40,86 TL ona rağmen İstanbul İzmir gibi nüfusun tamamının yaşadığı şehirlerde bu paralara bile ev alınamaz. İnternetten her şeyi anlık görebilirken yalan konuşmyın.
CB'nin halk bu kadar yoksullukla boğuşurken halkın parasıyla verdiği iftar yemeğinde Gazzeyi konuşmanı nasıl değerlendiriyorsunuz?