Bize bu utancı yaşatan herkes dilerim tez zamanda helak olurlar.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bize bu utancı yaşatan herkes dilerim tez zamanda helak olurlar.

Kanıma dokunuyor ve bu durum beni rahatsız ediyor. Bunlar içimizdeki hain ve zararlı gürühtur. Bu tarz kişileri engelliyorum. Gerçi bu duruma AKP sebep oldu. Erdoğan’ın çok büyük hataları var. Affedilemeyecek derecede büyük hatalar yaptı. CHP, MHP, Zafer al birini vur ötekine. Yeniden Refah ve Hüda Par dışında değişimci bir parti yok. Filistin özgür olmalı! 🇹🇷🤝🇵🇸⚔️🇮🇱
101 oldu tüh be sjdjd
102 oldu 😀
Benim de 20 oldu 😄
Allah artırsın 😀
Amin 😄 21 oldu
6 Şubat 2023’te 11 şehrimizde gerçekleşen korkunç depremde vefat eden 53.537 vatandaşımızla dalga geçmişlerdi ve Hz. Muhammed’e (s. a. v.) hakaret etmişlerdi bu şeref yoksunları. Şimdi de mazlum Gazzeliler ile dalga geçiyorlar. Yazıklar olsun!
Fransanın skandal karikatürü hakkında ne düşnüüyosunuz? ↗
İsrail bayrağı ile Türk bayrağını yan yana koyanlar Türk değil
Allah tez zamanda tüm İsrail'i ve tüm işbirlikçilerini helak etsin
Amin
Biraz düşünmek ister misiniz? ↗
Ne çok İslam ve ezan düşmanı varmış.
Ayrıca Almanya devlet başkanı Olaf Scholz Türkler’e ve Müslümanlar’a yağcılık yapmaya başladı. Belliki Rusya ve Putin korkusu sarmış Almanya’yı ve tüm Avrupa’yı. Başka türlü bizi övmezler.
Allah İslam, şeriat ve cihad şuuru versin bizi yönetecek olan herkese
Amin! 🤲
Benim de kanıma dokunuyor. Bence bunlar, Türk ismi almış ama aslında Yahudi olan Sabetayistler. Bizden gibi görünüp bizden olmayanlar. Sosyal medyada bu isimlerin aynısını ben de görüyorum ve hep aynı kişiler. Şanlı Türk bayrağı, katil bir devletin paçavrasıyla yan yana olamaz.
Benim kanimin falan dondugu yok bir kere eger gercekten Turksen senin atalarin zaten islamiyete inanmiyordu yani arap dinine once bunu bil tek tanrili inanca sahiptin samanizm olgusu icinde. Iki bu kadar arap hayrani olmayin cunku bizi cokta sevdikleri yok 2. gun ananizi * ellerinde firsat olsa.
Daha Türklerin suyunun Nuh peygamber Aleyhisselam'ı ln oğlu Yafes'ten geldiğini bilmeyen Türk tarihinden zerre haberi olmayan Türk postuna girmiş Türkçülük oynayan Yahudileri muhatap almıyorum
Kanı bozuk olanın kanına dokunmaz ! Dünyanın en güzel bayrağını siyonistlerle yanyana görmeyi hiç istemiyorum. ama siyasetçilerimiz onların önünde eğiliyor maalesef
Cevap
1Cevap
Tayyibin tayfasi onlarla is yaparken dokunmuyor millet bayrak katiyor diyemi dokunuyor
"(Bize bu utancı yaşatan herkes) dilerim tez zamanda helak olurlar." Cümlesinde geçen paragraf içindeki bize bu utancı yaşatan herkesten kasıt kimdir? A) AKP, B) R. T. E, C) R. T. E tayfası
maalesef çok var
Bunlar Türk değil ki laa
Sorun Türk olmaları değil zaten. İsrail bayrağı ile Türk bayrağını yan yana koyuyor olmaları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?