Başakşehir'de Ekrem İmamoğlu'na ve İBB'ye kumpas kurmak için bozuk olmayan özel halk otobüsünün şoförüyle anlaşılıp, bozukmuş gibi gösterilmesi için çekim seti kurulduğu ortaya çıktı.
Özel halk otobüsünün sertifikası iptal edilerek, garaja çekildi.
Başakşehir'de Ekrem İmamoğlu'na ve İBB'ye kumpas kurmak için bozuk olmayan özel halk otobüsünün şoförüyle anlaşılıp, bozukmuş gibi gösterilmesi için çekim seti kurulduğu ortaya çıktı.
Özel halk otobüsünün sertifikası iptal edilerek, garaja çekildi.
Ramazan ayının ilk günü bu yapılıyor ama ateist, alkolik, ahlaksız olan cehapeliler oluyor. Medyaya da yazıklar olsun, aynı durumda olan diğer taraf olsaydı mağdur da mağdurlar diye tüm kanallarda yayın yapılırdı.
Cevap
3Cevap
Eyyy AKP secmeni, sen gercekten Türkiyenin en büyük sehirini, böyle yalancilik ve sahtekarlik yapan AKPli siyasetcilere mi birakacaksin?
Ekrem kendi yaptırmış. Tespit olayı da kurgunun bir parçası.
@Denizin__Dili
Laiklik karsiti sözde Deist öyle diyorsa kesin öyledir.
Neden laiklik karşıtı olduğumu kavrayabilseydin
Düşünmek ve zekanızı kullanmak istemiyorsunuz. Papağan gibi size ezberletileni kabulleniyorsunuz. Laiklik din ve devlet işlerinin ayrılması değildir. Devletin dini dilediği gibi kullanmasıdır. Dün başörtüsü ile mücadeleye, bugün diyanetin ihyasına neden oluyor. Yarın hükümet değiştiğinde binlerce insan işinden atılacak, sonra tekrar imam hatipliler gücü eline geçirecek. Toplum ayrışıp birbirine düşman olacak. Bu kısırdöngü devamlı sürecek. Tüm bunların temelinde anayasadaki laiklik maddesi kök neden olarak kalacak. Devlet seküler olmalıdır.
Dünyada laik 3 ülke var. Biri zaten izole bir devlet. Laiklik bizi zehirledi şu an Fransa yi zehirliyor. Laiklikle yönetilen başka ülke yok.
@Denizin__Dili
Dini diledigi gibi kullanmasi Laiklik ile ne alaka? Sekülerlik ile Laik arasindaki fark, Laiklikte din ve devlet islerinin ayrimi daha güclü olmasidir.
Siyasetcilerin dini kullanmasinin laiklik ile bir alakasi yoktur. Bir cacik bildigin yok, yürü git otur köseye.
Ezberiniz bozuldukça düşüme yetinizi kaybediyorsunuz. Düşünmekten korkuyorsunuz. Yazdıklarımı düşünmüyorsun bile. Sadece okuyorsun.
Ekremin kendi oyunu. Varsa öyle bir şey dava açar ama açmadı.
Daha yeni yaşandı
Açıklamada dava açacağız diyemedi.
Sana ne desem anlamayacaksın
Kendini temize çıkarma çabası.4 yılda yüzlerce otobüs kaza, arıza yaptı, yandı. Kurgu bir olur iki olur üç olur. Yüzlerce olayı nasıl açıklaycaksın? Kolay... 2 -3 tane kurguyu medyaya verirsin. Toplumda hepsi kurgu imiş gibi algılanır.
Mantıklı ol. Sence Ak Partinin bu riski almaya ihtiyacı var mı? Yok. Otobüsler zaten yanıyor. Bedavası varken neden kurgu yapsın?
İlginç olan tam seçimler yaklaşırken güya suçüstü yapmışlar 😂😂 4 Yıldır neredesin?
Ak partilisin sana bir şey anlatamıyorum cahile bir şey anlatmak zordur teşekkür ederim düşüncen için ramazanda ayında bile yalana inana biliyorsun sağol
CHP lisin sana bir şey anlatamıyorum. Cehaletin algı yönlendirmesine maruz kaldığını anlamanı engelliyor
Bak kurum gibi söylediklerimi çalıp bana yazmışsın😅
Beynini kullanmak yerine beni yaftalayıp sıyrılmaya ve sahtekarlığa inanmaya çalılıyorsun. Sana aklını kullan diyorum.
Yapar bunlar. Hersey beklenir
Aynen öyle
İspat var mı
Var görüntü
Link bıraktım
Görüntüler Videoda. Ilk defada yapmiyor AKP bunu.
Tamam 👌🏻
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?