HEm mülteciden rahatsız hem Ümit Özdağ'a oy vermiyor :D
Niye diyorum , o adam ırkçı diyor.
Oğlum az bile sana az :D
HEm mülteciden rahatsız hem Ümit Özdağ'a oy vermiyor :D
Niye diyorum , o adam ırkçı diyor.
Oğlum az bile sana az :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hee hadi hepsini kovdu diyelim
Bı tık ilerisini getirebilecek mi
Onun gibi adamlar boş bende çıkıp mültecileri kovucam derim o kolay e ondan sonrası.)
önca kambur gitsin, gerisi gelir.
mültecilerin yarisi gitse yarisi gitmicek türk arap olarak devam edicez çünkü bir çok arap turkiyeden arsa aldı almaya da devam ediyorlar bir arabın 5 taneden fazla arsaları var burada
Kanunsuz olduğu için problem değil, arsayı ne kadara aldıysa devlet öder postalar.
zannetmiyorum
bilmiyorsun
diyorsun
evet yaptıkları kanunsuzluk, ümit özdağı dinle biraz.
yaptıkları kanunsuz değil vatandaşlık alıyorlar arsa alıyorlar herkese vatandaşlık veriliyor
Mülteciden rahatsızız diye adamı cumhurbaşkanı mı yapcaz aq adam siyasetçi bile değil
e diğerleri göndermem diyor, ne istiyorsunuz daha tam olarak
Türk siyaseti hiç bir zaman tek yönlü olmadı ki seçimlerimizle her şey olsaydı ohoo bugün bunları konuşmuyor olurduk
Ben rahatsız değilim. Aksine kalmalarını istiyorum.
Rahatsız olmadıkları için din kardeşi vs diyorlar diye düşünüyorum.
Değiller demekki
Valla bende anlamıyorum
Ümit özdağ kim ya 😅😅kendisi yabancı
Japonyada doğdu sadece, sonra ülkesine döndü.
Darbecinin çocuğu 😅😅
sen neyin çocuğusun?
Neden Japonya'da acaba
Müslümanım
e babası oraya gitmiş siyasi problemlerden ötürü, onu geç sen simdi mülteciler konusunda bi problemim yok, gelebilirler mi diyorsun anlamıyorum
Gelebilirler , babası fiilen darbeye katılmış sürülmüş ülkeden ne konuşuyorsun sen
sıkıntı yok o zaman reis , gelen gelsin problem yok sen öyle diyorsan. Sınırı namus olarak görmüyorsan o da senin mezhebinin genişliği.
Sınır namus gelen düşman için öyle sıradan insanlara denmez.
eyvallah, iyi aksamlar