Kardeşim 17 yaşında erkek 190 boyunda 100 110 kilo sporu birakinca kilo aldı ancak geri düşüyor alıyor vücudu yirtiliyor sürekli cildi çok hassas civarında kendisi askeri eğitimi çok seviyormuş ağır olduğu için kardeşim 3 yıldır kick boks yapıyordu geçen aylarda bıraktı ama ara sıra yapar kendisi evde 1 2 saat karşıyo boks sınav mekik vb. Karışık antreman yapıyor sonrasında sırılsıklam çıkıyor odasından askeri egitime şu an girmediği için kendini vizyonsuz ve ezik hissediyormus öyle diyor :D ben burada evde rahat rahat yatarken onlar orada ağır eğitim görüyor benimde o vizyonda olmam lazım diyor kardesim.
Askeri egitimde bayılıp kusan boğulan ölen oluyormu ben öyle bir şey duymustum bileniniz var mı
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Zayıflasın. Soğuğa uykusuzluğa ve günlük 10 km 30 kilo ağırlıkla koşmaya hazır olsun. 190 boyda 80 kiloyu geçmemeli. Ayağında düz taban olmayacak. Gözlük veya lens olmayacak. Vücutta dövme vs.
Normalde 90 kiloydu 80 kiloyken kemik kadar bir şey olur ancak 80 kilo aşırı zayıf degilmi
Askerde komandoydum. Piyade komando. Hanımefendi. Araziyi iyi biliyorum. Acemi dönemindeki eğitimi de. Usta birliğini de. Şu filmleri izleyip gelmeyin. Rambo nun refüze olduğu yer ora. Sadece gülüyorum. Sadece. 😃
Hocam size istek alabilirmiyim soru soracağım da hesabinizi atabilirmisiniz kendim girmek istiyorum erkeg1m sorum olacak asker birini görmedim konuşmak istiyorum
Olmaz komando. Öncelikle o elindeki telefona veda et. Saat 8 de uyuyup 04.30 da kalkmaya hazır ol. Kilometrelerce sürünüp parkayı yıkayıp sabah onu ıslak giyinip arkanda ambulans kovalarken dalağın şişerek koşacaksın.
Vatan için şerefti hepsi de 🇹🇷
Daha fazla mesaj atma. Git öğren. İlk gece uyumayacaksın 😃 Şu gülüşümü unutma. Her işi yaparım deme orada 🤣
3 yıl kick boks eğitimi almıştım faydası olur mu ağır kardiyo yapıyorduk tabi askeriye kadar olamaz ancak koşu ağırlık vb. Oluyordu vücudumda yırtıklar var. Dışarı gördüğüm askerlerede soramiyorum cevap almak istiyorum neden boype diyorsunuz ki internette iş yapıyorum müşterilerim oluyor o yüzden günde 10 15 saat telefon bilgisayar başındayım maalesef kendim spor yapmayı kendimi zorlamayı çok severim şehitlik için istiyorum ve Allah rızası için yani ve vatani görev için
Allah esirgesin öncelikle. Çok istedikten sonra yapabilirsin. Allah vatanımıza ve sizlere güç versin. Kötü düşünme çalışırsan olur. Başarırsın. Yani iyi bir asker olursun. İyi yetişmiş asker dünyaya bedeldir. Yolun ve bahtın açık olsun evlat
Nice boksörler gördüm orada ağlıyordu. İş psikoloji ve sağlam irade işi. Spor bu işin yarısı bile değil. Bu abin yakında kaymakam olacak sen de bana dua et
burada fazla takılma. Ben çok eski kullanıcıyım. Ben de kapatacağım.
Ben 14 yaşından bu yana psikolojik ilaç kullanıyorum Teknoloji insanı öldürüyor nesiller insanlar değişiyor dünya hayatı saçmalık dinimiz için yaşamak güzel ancak Allah rizasi için ölmek çok güzel. Bunu 12 14 yaslarindan beridir düşünüyorum sosyal hayatım arkadasligim hiç birseyim olmadı.
İleriki yıllarda aile diye bir kavramim olmazsa yaşama gayemde olmayacak askeriye bir nevi edebi aleme gidip sonsuz bir kurtuluş olarak geliyor. Dünya hayatı kısa yaşasak ne olacak yasamasak ne olacak sonuç olarak kıyameti göreceğiz. 600 yıllık ve öncesindeb devam eden koca bir müslüman ülkeyiz Allah'tan umudumu kesmedim ama dünya hayatı boş geliyor bu yüzden kendimi iyice spora verdim ne yapacağımı bilmiyorum ilaçtan dolayı da asker olamıyorum
Kendini hayatı ve ülkeni sev. Askerlik güzel bir meslektir. Olaya bu şekilde de bakma. Ben farklı bir mesleğe yönelmeseydim asker olurdum. Kendine iyi bak iyi akşamlar