İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum'un askerlik fotoğrafı viral oldu, CHP'nin Belediye Başkanı adayı ve beş senedir İstanbul'a başkanlık eden Ekrem İmamoğlu'nun ise bedelli yaptığı öğrenildi.
Sizin askerlik fotoğrafınız var mı?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum'un askerlik fotoğrafı viral oldu, CHP'nin Belediye Başkanı adayı ve beş senedir İstanbul'a başkanlık eden Ekrem İmamoğlu'nun ise bedelli yaptığı öğrenildi.
Sizin askerlik fotoğrafınız var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İkisini de sevmem ve desteklemem de ama G3'ler şekil önümden çekil.
Tayyip Erdoğan'ın bir oğlu bedelli bir oğlu çürük raporlu damatları bedelli yapmış. Bedelli yapmak kötü birşeyse önce onlar sorgulanmalı.
Genelde sol kesim bunu kullanarak sağcılara yükleniyordu. Şimdi hepsi Murat Kurum'a oy verecek diye düşünüyorum 😂
Murat Kurum iki lafı bir araya getiremiyor, hergün yeni bir pot kırıyor bence sussa daha çok oy alır 😅
Sanmıyorum, solcular belediyeciliğe değil ideolojiye göre oy veriyor. Beyni olan insanların da başka bir yere oy vereceğini düşünmüyorum. 😂
İmamoğlu belediyeciliği gayet iyi. Murat Kurum önce TOKİ'de vaadettiği yapıları yapıp teslim etsin 😅
Profile Ebu Ubeyde koymuşsun Starbucks'ta oturanları boykot yapın Gazzeli çocukların kanını içiyorsunuz dersiniz ama Murat Kurum eve ruffles Algida dondurma söyler ses etmezsiniz 😅 siyasal İslamcılar işine geldiğine göre her zaman 😅
Bahsini ettiği vaadi ve yapılmayan konutları bir alabilir miyim gerçekten çok merak ettim.
Tuzla TOKİ. İnsanların evleri hala teslim edilemedi yıllardır. şu an belediye başkanı seçilirsem yarısı bizden diyor ya, bu insanların evlerini yıkıp daha yapmadılar ve buna rağmen evlerin fiyatını ve taksit ücretini enflasyona göre yükselttiler. İnsanlar ortada kaldı resmen. Murat Kurum şu an tırım tırım bu insanlarla görüşüp seçime kadar bağlamayı düşünüyor ama mağdurlar tam hakkını almadan anlaşmaya yanaşmıyor. Şöyle bi araştırırsan görürsün ayrıntıları.
Bu arada boykotlu ürünleri sipariş etmesine ne diyorsun? 😅
Yoo yapılmış, fiyata itiraz ediyor insanlar. 5750 konuttan bahsediyoruz doğru muyum?
Anlaştığın fiyatı enflasyon oranında artırırsan kimse ödeyemez. Adamın evini yıkarken sunduğun şartlar neyse onunla ödeme alacaksın. Bak İBB Kiptaş ile sabit ödeme alıyor. Ama beğenmezsiniz değil mi İmamoğlu belediyeciliğini? :))) boykotlu ürünlere cevap vermedin hala? Unutmam o soruyu :)))
Boykot ürünleri konusunu inceledim ve haklısın ruffles siparişini gördüm ve üzüldüm. Ben bile diş macunu markamı değiştirmeme rağmen birilerinin hala siyasi makamda bulunmasına karşın boykotu hiçe sayması beni sinirlendiriyor. Sanırım Yeniden Refah Partisi AKP'nin yerini alacak gibi görünüyor.
TOKİ konusuna gelirsek 2019'da benim babam da TOKİ'ye girdi ve o zaman iki seçenek sunuluyordu ödeme ile ilgili. Sabit fiyat ve artan faizli fiyat şeklinde, sabit fiyat yüksek başlıyor diye ikincisini tercih eden çok oldu. Sabit fiyatı tercih etselerdi kaldı ki yarısı devlet tarafından ödenen evlerin şu an ki ederi 4 milyondan fazla ederken 750 bin TL bile ödememek için kıvırmaya gerek yok.
Şimdi İmamoğlu'na Kiptaş konusuna gelelim. 5 yıl boyunca İmamoğlu döneminde 2 bin konut üretildi, bugüne kadar ise 80.000 konut inşa etmiş. Bunun büyük çoğunluğu Kadir Topbaş döneminde gerçekleşmiş. Yere göre sığdıramadığın proje bu muydu
Ben projeyi övmüyorum ki, ödeme konusu övüyorum. İnsanları zorlamıyor. Sabit fiyatla ev sahibi oluyor insanlar. TOKİ'den ev alanların çoğu satıp borcunu kapatma peşinde. Sahibinden. comu aç o ilanlarla dolu. Boykota bile uyamayan adam, 31 Mart 'ta Gazze'deki yetimler sevinecek biz kazanınca diyor. Bunu siyasi bir çıkar olarak kullanan adama mı oy verelim yani? Senin gönlün el veriyor mu buna? Tarikatlara, cemaatlere para akıtmak için istiyorlar İstanbul'u. Utanmadan bir de sanki 25 yıldır İstanbul'da metro metrobüs bozulmuyormuş gibi İmamoğlu zamanında bozuluyormuş gibi reklam yapıyorlar. Ya İstanbul'da milyon tane mülteci getirmiş hükümet, nüfusu artırmış adam trafik yaptı İmamoğlu ben bitiricem diyor. Aklı mantığı olan herkes trafiğin çözülemeyeceğini bilir.
Murat Kurum konusunda haklılık payın yok değil yiğidi öldür hakkını yeme lakin İstanbul'da 5 sene üniversite dolayısıyla yaşadım, şehrin altın çağı Kadir Topbaş döneminde gerçekleşti ve inan bana bu kadar ulaşımda bu kadar sorun yaşanmıyordu. Yolların genişletilmesi, köprülerin ve ulaşım araçlarının çoğaltılması ile ilgili her projede sol görüş saldırı içindeydi, köprüye, Marmaray'a saldırmadılar mı? Bu tür gelisimleri Ak Parti ile gördüğümüz için Murat Kurum daha ılımlı bir aday olarak göründü.
İmamoğlu'nun kepçelerle parçalattığı otobüsler ve metrobüsler, tamir edilmesi için anlaşmış olduğu amcaoğlu şirketi, TOKİ başkanı ile karşılaşmaktan çekinmesi, HDP ile işbirliği, her türlü bütçesine onay verilmesine rağmen engelleniyorum mağduriyeti, inşa ettirdiği ekmek fabrikasını seçime aylar kala açması, inşa ettirdiği geri dönüşüm tesislerinde in cin top oynaması, alt yapı açısından herhangi bir ilerleme kaydedilmesi, 2019'da açılması planlanan metro projesinin durdurulması ve sonradan açılması gibi çeşitli durumlar kendisinden soğumamıza sebep oluyor.
Murat Kurum, Binali Yıldırım kadar iyi bir secenek olmasa da İmamoğlu'na nazaran AKP belediyeciliğine uymak zorunda kalacağından daha ılımlı geliyor. Haksız mıyım?
CHP belediyeciliği ülkenin ekonomik durumundan da dolayı biraz daha sosyal belediyecilik anlayışı. Kadir Topbaş dönemindeki nüfus ile şu an ki nüfus aynı değil. Çok mülteci geldi nüfus çok arttı. Kim gelirse gelsin trafik azalmaz, toplu ulaşımda kalabalık azalmaz. 40 liraya yemek yiyebileceğin lokanta açtı adam mesela. AKP anca Ramazan çadırı kurup siyaset yapar ramazanda. Ben İmamoğlu Belediyeciliği den memnunum ve İmamoğlu'nun rakibi Murat Kurum değil Tayyip Erdoğan. Tayyip Erdoğan bunun çok farkında. Geçen seçimde seçimi iptal edip, belediye meclisi seçimini kabul ettiler. Bu sefer meclis çoğunluğu da kazanan adayda olacak. Çok haksızlık yapıldı geçen seçimde ona rağmen adam ikinci kez de kazandı. Hakkını verin.
Ak Parti belediyeleri yakıt yardımı ve yiyecek yardımı yapınca aşağılıyor makarnacı diyordunuz siz şimdi çorbacı mı oldunuz? 155 milyar Türk Lirası ile çorba dağıtıyorsa eğer Üsküdar belediyesi yıllardır öğrencilere her sabah çorba dağıtıyor üstelik 40 lira değil bedava. Bu gibi hizmetleri seviyorsanız neden ak partiye oy vermediniz?
Tamam da İmamoğlu AKP'nin içine ettiği ekonomiden dolayı bu hizmeti yapıyor. AKP kendi içine ettiği ekonomide makarna dağıtarak oy istiyor ikisi farklı şeyler.
Ayrıca çorba diye küçümsüyorsun ama 3 kap yemek su ve meyve veriyor. Bu zamanda 40 liraya çok iyi hizmet. Eğer iktidarda 20 küsur yıldır CHP olup bu hizmeti yapsaydı ayıplardım. İnsanları buna muhtaç ettiği için. Ama buna muhtaç eden AKP, İmamoğlu şu an insanların bundan en az etkilenmesi için hizmet ediyor. Anlatabildim mi?
Konu muhtaçlık mı cidden? Belediyecilikte AKP'nin eline su dökecek hiçbir parti yok. Sen gelmişsin lokantadan bahsediyorsun, ne güzel kardeşim yiyin için. 2024 yılı İstanbul bütçesi 200 milyar TL'yi aştı verirler önünüze iki çorba içmeye devam edersiniz. Hizmete değil ideolojiye oy veriyorsunuz hizmet diye sunduğun şeyler devede tırnak bile değil. Reklamlarda sunduğu projeleri birer birer kamera ile çekip yalanlarını ifşalıyorlar tabi siz Fondaş kanal izlemekten gerçeklere pek sağır kalıyorsunuz.
Ne diyeyim herkes layıkıyla hizmet görüyor. Bu videoyu da ben mi ürettim? İETT varolduğu günden bugüne en kötü hali almış durumda.
youtube.com/shorts/Vbbzva7lH1M?si=h-NmttFDYgsLAuk8
Napalım cemaatlere tarikatlere mi verelim paraları
Okçular vakfına mı verelim :)
Amcaoğullarına verin, reklama harcayın. 1 milyar liralık yolsuzluk yapın nasıl olsa enayiler oy veriyor ne gerek var dürüst insanlar olmaya?
5'li müteahhitlere mi verseydi? Onları hiç sorgulamıyorsunuz ama değil mi?
Sorguluyoruz tabi ki biz CHP'li miyiz iki kaşık çorbaya üç maymunu oynayalım. Daha sonra projeler tamamlanıyor ve rahatlıyoruz. Sonra farkediyoruz ki Avrupa ve Orta Asya'da geniş bir iş sahasına sahip şirketler haline gelmişler gurur duyuyoruz.
Ne bekliyordun anlamadım ki, ihaleye en uygun teklifi veren kazanır, ihaleye fesat karıştırma sebebiyle dava açılan Kadir Topbaş değil Ekrem İmamoğlu
O şirketlerin sahiplerinin emanetçi oldukları konuşuluyor. ATV grubu alınırken hepsi havuza para verdiler ihale karşılığı ne en düşük teklifinden bahsediyorsun. şu an süperlig için bile yapılan yayın ihalesinde Saran grup daha iyi teklif vermesine rağmen ihaleyi iptal ettik diyip sonra Bein'e verdik dediler. Sen hangi ihaleye inanıyorsun?
Ne saçmalıyorsun sen biladerim? TFF devlet kurumu, TFF başkanını da RTE atıyor falan mı zannediyorsun?
Şirketler hakkında birilerinin bir şey konuşmasını neden sallayayım? Koç Grubunun CHP'li olduğu konuşuluyor diye insanlar Fenerbahçe'den vaz mı geçiyor?
İyi has tartışıyorduk iyice saçmaladın.
TFF başkanını RTE atıyor zaten. Kimi gösterirse o seçiliyor. Görevden alınacaktı Suudi Arabistan olayından sonra yalvarmış Avrupa şampiyonası sonra istifa ediyim diye RTE kabul etmiş. Görürsün bak yaz sonu görevden affını isteyecek
Tabi canım birtakım rivayetlere göre RTE parmağı ile Özgür Özel'i işaret etmiş ve öyle CHP genel başkanı olmuş.
Yani o adamın gidecek olması kadar normal herhangi bir şey yok, konunun RTE ile alakası ne anlamış değilim. Gerçi solcusunuz siz, Atatürk'ü pazarlık malzemesi yapan bu adamı RTE gönderdi diyip savunmaya da geçersiniz. Size belli olmaz.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!