Gündem Seçime sadece 28 gün kaldı! İmamoğlu mu yoksa Kurum mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Seçime 28 gün kaldı hangisi sizce? İmamoğlu Kurum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Seçime sadece 28 gün kaldı! İmamoğlu mu yoksa Kurum mu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kemaldr Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 85% +1 yıl İmamoğlunu destekliyordum ama gerçekler acıdır İstanbulla alakası yok gezip tozuyor sadece. o yüzden kurum bana daha güven verici geliyor 1 0 Yorumla
ShelbyCobra Takip Et Xper 7 Yaş: 62 , eic 94% +1 yıl imamoglunu makaminda goremezsinizde ondan. etraf kar camur.. Ama. o gider bogazda ingiliz konsolosu ile balik yer? 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl bayilmam. kendine ama kuruma istinaden kiyaslanamayacak sevkye oldugu icin imam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İmamoğlunu destekliyordum ama gerçekler acıdır İstanbulla alakası yok gezip tozuyor sadece. o yüzden kurum bana daha güven verici geliyor
imamoglunu makaminda goremezsinizde ondan. etraf kar camur.. Ama. o gider bogazda ingiliz konsolosu ile balik yer?
bayilmam. kendine ama kuruma istinaden kiyaslanamayacak sevkye oldugu icin imam
İmamoğlu
imamoğlu
imam kurum
İmamoğlu
İmamsonnn