ilk oyumu ona vermiştim ama pişmanım.
KKye karşı gelip c. başkanı adayı olamadı.
yerel seçimlerde ya zafere ya da memlekete bascam
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ilk oyumu ona vermiştim ama pişmanım.
KKye karşı gelip c. başkanı adayı olamadı.
yerel seçimlerde ya zafere ya da memlekete bascam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kk ya karşı gelse sanki secilecekti boş yapmayin ya hayal alemimde yasiyosunuz Erdoğan rejimini seçimle yikamazsin kanla kurulmuş bir rejim kanla yıkılır ancak
Aday olsa ne olur ince. oldu da genel başkan olabildi mi baş akp kazanır rahat edersiniz ülkeyi verdik belediyeleride alsın sonra sikauet edip durursunuz
ülkeyi kk verdi aday olma dedik dinlemedi, kaybetti şimdide genel başkanlıgı bırakmıyor. Akpnin chpden sorumlu genel başkanı kendisi. Yemin etmiş erdoğana kazandırmaya
Kk değil başkası olsa yine kaybederdi ogan vardı milliyetçi HDP ile yakın değil halk ona neden oy vermedi bu halk erdigan dan başkasına vermez hayal görmeyin
Halkı tanıyın biraz
İmamoğlu hiç çalışmıyorki neyine oy verecekler çok merak ediyorum. Ayrıca CB seçimlerde de çok güven sarstı malum. Ha kazanırsa da artan kiralar, pahalılık ve mülteci sorunu veya fanatikler sayesinde kazanır
Ekreme vermeme gerek yok adam tatile gitmeye bayılıyor zaten bırakın süresiz tatil yapsın hani gider İstanbula felan uğrar yorulur gerek yok calisacak adama basalım
Bende ak partiye vermiştim ama pişman oldum. Yerel seçimlerde CHP'ye basıcam
pkk sempatizani hdp liler olmadan kazanamaz