Günümüzde, güçlü ülkelerin elindeki en büyük silahı askeri uydularıdır. Türkiye, geliştirmekte olduğu ERALP AESA Radar sistemi ile yerden 400 Km yukarıdaki uyduların yerini tespit etmeyi başardı ve bu bilgi teyit edildi. Bundan sonraki aşama ise bu sistemle birlikte lazer silahlarının mesafesinin geliştirilmesi olacaktır. Böyle bir durumda, gelecek yüzyılın savaş teknolojisi gözü ile bakılan, yıldız savaşları projesi başlamadan bitmiş olur mu?
Kaynak: https://shiftdelete.net/aselsan-eralp-teknik-ozellikleri
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
getiremez
Türkiye önce yüksek enflasyon ve hayat pahalılığının sonunu getirsin de Yıldız savaşları sonraki iş.
Hep sonraya ertelediğimiz işler yüzünden enflasyon yükselmiyor mu? Mesela, Tayland'da enflasyon %3, ama halk sefalet içinde. Karıları dünya turizmine malzeme oluyor. Enflasyon düşünce refah sağlanıyor mu?
Faiz sebep, enflasyon neticedir diyip tüm gelişmiş ülkeler faiz arttırıp sen Nas diye düşürüp tekrardan sıkı para ve ortodoks politikasına döner, ekonomi kuramına, olmayan bir tezi sokuşturursan böyle sorunlar ile boğuşursun işte. Önce refah seviyeni yükselt ki gerisi kolay. İnsanı yaşattı ki devlet yaşasın. Düzelmezse bu gidişat yakında bizde Tayland olacaz, merak etme.
Dolar 31.58 TL
Altın 2.058 TL
Euro 34.10 TL şu an.
Offf sen derine daldın şimdi. 20 Yıldır batıyoz, bölünüyoz, şeriat geliyo, ülke elden gidiyo falan filan. Hani nooldu faizler düşünce iflasa gidecektik. Ülke bitmişti. Adam 25 yıldır ülkeyi yönetiyor. Dim dik ayaktayız... Bak, soru ülkedeki bir teknolojik gelişimle ilgili. Yani dediğinin tam tersi. O gelişim sihirli değnek ile yapılmıyor. Ar-Ge için milyar dolarlar harcanıyor. Bırakın bu cek, cakları... Adamın doğal ömrü bitti, halen ülke batmadı.
Kafan da güzelmiş pırıl pırıl. Güle güle kullan
Kapasiten bu mu?
Daha fazlasını hak etmiyorsunuz boş yere kendimi yoramam. Ama seni seviyorum saygılı olduğun için ❤️
Ana dilim bu ;)
Türkiye kendi sonunu getirecek gibi xndn
Sence neden hep böyle karamsar ve umutsuzuz? Belki de birilerinin dediği gibi... Gençlik harika bir şey, ama gençler içine s*çıyor..
Aynen kanka uçuyoruz
Sayende.
Evet kanka 25 senedir ben yönetiyorum ülkeyi ben ekonomistim
Sen yönetsen çoktan süper güç olmuştuk.
iyi ki yönetmemişim bak 2030 'lara kaldi
Baktıkça gördüğüm tek şey, gevezelik yapan mahalle karıları.
Benimde cahil bilinçsiz feodal cinsiyetçi bir dangalak
Bilinç ayağımın altındaki kedide var. Senin ki kadar. O da kendini zeki zannediyor.
Kesinlikle haklısın suç bende
Suç sende değil. Sana eğitim verende.
Ya tamam hadi uzatma iyi akşamlar.