Adam bu benim son seçimimdi dedi ve şimdi arkasında uçak gemisi bile bırakacak

Adam bu benim son seçimimdi dedi ve şimdi arkasında uçak gemisi bile bırakacak

Zirve dediğin nedir? Tank paleti satmak mi , dışa bağımlı yapması mi , ülkeye milyonlarca muleteciyi sokmak mi , tam olarak ne bu zirve TSK eskiden de güçlü bir orduydu daha öncede , Recep gelmeden öncede ülkenin güçlü olduğunu nasıl anlarsınız biliyor musunuz? Refah seviyesi ile markete gittiğinde alabildigin kadarsin..
Tsk'nin stratejik kurumuna Araplar'a sokuluyor. Türk milleti Araplar için işsiz bırakılıyor. Üstüne terörle savaşan gazimizden utanmazca kamu zararı gerekçesiyle verilen tazminatın borç olarak geri ödenmesi isteniyor. Emir kulu olmaya devam mı?
https://twitter.com/Fergin923/status/1763078444806500784?t=2kGClzU9mwfQ3tsVqp_GTw&s=19
https://www.veryansintv.com/gaziye-buyuk-ayip-verilen-tazminat-kamu-zarari-denilerek-geri-istendi/
Kaç tane haber çıkıyor? Hepsi mi yalan?
O zaman neden rahatsızlar veryansından? Anlatsana biraz.
Veryansın iyi bir kaynaktır.
Güvendiğim gazeteciler. Genel de doğru çıkıyor haberleri.
Kendi ülkemizde dışarıdan aldığımız göçle, mültecilerle asimile ediliyoruz. İnsanlar geçimini sağlayamıyor, faturasını, kirasını ödeyemiyor. Zirve anlayışınız çok değişik
Cevap
3Cevap
Kendi damadini mi mesela zirve yapmasi? Herif ülkeyi batirmis hala birileri ülkenin bir yerde zirveye geldigini saniyor.
Bacim sen zirvede degil 1 kilo et alamayan aclik siniri altinda yasayan perisanliktasin.
Erdoğan’ın hala CHP zihniyetinden daha iyi olduğuna inanıyor olsam bile son dönemlerde beni şaşırtıyor. Yerel seçimde Yeniden Refah’ın adayına oy vereceğim sanırım.
Ay arık bayilicam bu ampulleri görmekten ya siz kit misiniz Allah aşkına , satilmadik bilmem neremiz kaldı
Askeri teknoloji konusunda zirve mi hjghfs
@Shabazz ya sen benim yazdıklarıma Allah aşkına yorum yazma sen de beyin yok
@Shabazz çık da hava al
@Shabazz var bebeğim de yabancı parçaları birleştirince biz yaptık oldu olmuyor işte maalesef ne yaparsın 😘
Cahillere ne söz anlatıyorsun bacım
boş konuşuyorlar da ondan
Ben apolitiğim
Cahilsin sus
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?