Olay, Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Anadolu Mahallesi'nde meydana geldi.
54 yaşındaki Turhan Ö., uyuşturucu satıcısı ve kullanıcısı 19 yaşındaki kızı Dilan Ö. ile sokak ortasında tartışmaya başladı.
Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve baba ile kızı arasındaki şiddetli mücadele sırasında Turhan Ö., artık kendini tutamayıp dejenere olmuş kızını karın ve göğüs bölgesinden defalarca bıçakladı.

Genç (!) kız (?), kanlar içerisinde yere yığılırken, baba olay yerinden uzaklaştı. Çevredeki vatamdaşlar tarafından özel mi özel bir hastaneye kaldırılan Dilan Ö., yapılan ilk müdahalenin ardından Yüreğir Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
Ancak tüm müdahalelere rağmen genç (!) kız (?) hayatını kaybetti. Cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
Turhan Ö., polis ekipleri tarafından bulunarak cinayet büro amirliğine teslim edildi.
Son yıllarda babalar çok mu yumuşadı? Kızını gereğinden fazla salmak dejenere olmasına neden olmuyor mu? Kızını dövmeyen dizini mi döver?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ya adam kızı ya da kız adamı öldürecekti. Uyuşturucu içenler cinayet işlemeye daha yatkın biliyorsunuz. O da eminim istemezdi böyle olmasını.
Ölsün o baba nasıl çıkacak insan içine. Hadi bırak o. r. olsa adı var dusun...
Sorun o değil. Uyuşturucu etkisi altında olan birisinin her şeyi yapabilecek olması.
Olum hak gerisi laf
uyuşturucunun etkisinden olsa gerek 19 demeye bin şahit ister. ben bundan daha genç görünüyorum 30 üzeri gibi gösteriyor resmen
Ölüm kurtuluş buna, aç bırakıp her gün ıslak demirlerle dövmeliydi
Öldürsün isterse uyuşturucu kullanan her insan ölümü hak eder. Satanlar kullananlar derhal ölüm lazım. Kurtuluruz.
İyi yapmış hak ettiği bu olurdu
Kızda şey gibi
Döver aga
Kadın canlısı fazla özgür olunca sapıtıyor örnekte ki gibi
'kadın canlısı' o nasıl laf?
İnsanız biz. Fazla özgür olunca sapıtıyormuş bak sen şuna. Terbiyenizi takının lütfen.
@RubyÇikolata seküler ailelerde büyüyen kadınlar çok ahlaksız
Hayır değil. Seküler ailede büyüyen arkadaşlarım var hepsi çok saygılı hanımefendiler. Kadınlarla bir derdiniz mi var da bu şekilde katledilmelerini savunuyorsunuz!
@RubyÇikolata seküler kadınlar alkolik ve zinakar oluyor
Bir insanı 'Kadın canlısı' diye tanımlamakta ahlaksızlıktır.
@RubyÇikolata hiçbir baba eğer gavad değilse böyle bir kız evladı olsun istemez ille de namus kardeşim kadın namuslu olacak o kadar
Hayır olmuyor nereden uyduruyorsunuz bunları
@RubyÇikolata ama sende çok alıngansın
Namussuz olanlar başkalarının namusunu eleştiriler.
@RubyÇikolata öyle bir hanım tanırım kendisi alkolik ve zinakar ailesi solcu
Solcu seküler aileler kız çocuklarını serbestçe yetiştiriyor kadın serbest olursa yoldan çıkar örnekte ki gibi
Genelleme çok mantıksız. Ben oldukça serbest yetiştirildim gayette doğru yoldayım.
@RubyÇikolata namussuz musun neden bu kadar battı kadın namuslu olmalı diyince
@RubyÇikolata kime göre neye göre doğru yol acaba hahaha
Sağcı muhafazakâr ailelerden namuslu kadın yetişir sadece
Trolsün sanırım. Namuslu olmalı demiyorsun seküler olan herkes namussuzdur diyorsun. Bir insanın namusunu sorgulayabilecek kadar namuslu musun acaba!
@RubyÇikolata troll değilim seküler kesim hakkında hiçbir olumlu şeyler düşünmüyorum alkol zina açık giyme hep sizde var
@RubyÇikolata ayrıca sekülerim diyorsan İslam'a inanma gereği de duymamalısın