Allah yok diyorsunuz haşa tövbe tövbe
Ama siz kendi kendinize mi var oldunuz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Allah yok diyorsunuz haşa tövbe tövbe
Ama siz kendi kendinize mi var oldunuz?
Koskoca evreni yaratan Allah, Muhammed'e yakınlarının karılarıyla evlenebilmesi için sana herkes helaldir diye ayet gönderiyor.
Sayın soran, bana bunu açıkla.
Cevap
10Cevap
Allah onlara hidayet versin gadası
1B sınıfından ayşegül ateizmi çürüttü. Tebrik ediyoruz
Güzel bi espriydi 🙂
2B sınıfından sen de aksini ıspatla yapabiliyorsan 😂
Dedi ve kaçtı @BahaRegal😂😂😂
Evrenin niteliği ile ilgili çok temel bir bilgiyi atlamış olduğunuz için evrenin yoktan var olduğunu düşünüyorsunuz ama bu doğru değil. Evren yoktan var olmadı. Bunu en kısa biçimde size şöyle açıklayabilirim: (-1) + (+1) = 0
İşte evren bu.
Bu ne saçma teori 😂
Kanitlanmiş olan big beng' i ne yapacağiz?
@betterböcek Kanıtlandı mı?
Günaydın 😂 daha "süper atom"dan haberi yok gelmiş toplama işlemiyle bilimsel açıklama yaptiğini saniyor.
Fıkra bu kadardı gülebilirsiniz 🤣🤣🤣
@betterböcek Big Bang Teorisini kim kanıtlamış makale bekliyorum.
Adam o kadar tembel cahil ki Google'a yazmaya bile üşenip benim ona sunum yapmamı talep ediyor 😂
@betterböcek Günümüzde Big Bang teoriden ibarettir, kanıtlanmamıştır veya çürütülmemiştir. Haber sitelerinden öğrendiğiniz haberlerin doğru olduğunu sanıyorsanız bakkal Mustafa amcanın uzay hakkındaki görüşlerinede inanırsınız. Sicim teorisinide araştırın diyeceğim ama Hürriyet gazetesinden bişeler göndereceksiniz korkuyorum.
Paylaştiğim haberi okumamissin bile. Bahane uydurmaya çalışıyorsun. Sana burada trilyon tane haber ve makale mi paylaşmam gerekiyor?
Azıcık bilimsel dergileri ve haberleri takip etsen bilirdin ama sende bu merak yok
@betterböcek Arkadaşım makale olmadan neyi kanıtlamaya çalışıp millete cahil damgası vurmaya çalışıyorsun hayırdır? Bahsettiğin bilim insanları hala çalışmalar sürdürüyorlar, kanıtlanmış doğrulanmış bir şey yok. Hürriyetten okuduğu haberle sağa sola bilgili gözükmeye çalışan dümbük, otur dergi oku flash tv oku.
Okumamiş halen zırvaliyor 🤣 sanki magazin haberi paylaşmışım. Bilim adaminin ismi çalışması ve tüm ayrintilar var haberde. Ama yoook tatmin olamiyor cahil cühela beyimiz
Oturup 30 saat beyimize tez çalışması gibi sunum hazirlamamizi talep ediyor 😂 üşenirsek bizi yendiğini ilan edecek. Süperzeka beyimiz
@aristokratimsi @Kumartaş Pardon da makale ile neyi ispatlamış oluyorsun mk. Sizin aklınız fikriniz yok mu beyinleriniz kiralık mı? Yok Bing Bang teorisi, yok Sicim teorisi. Yok y.. ak kürek adamların makalesi. Kendi aklını kullanıp gözünü açıp bakamıyon mu? İnsanın, tabiatın dünyanın, diğer gezegenlerin, galaksilerin, evrenin hepsindeki muazzam matematiği göremiyor musun görmek mi istemiyorsun Allahsız adam. Bütün bu kadar şeyi olasılık hesaplarına vursan bir sayıyı sonsuza bölmek demektir ki netice sıfırdır.
Allah bilir ya siz her 10 Kasım'da Atatürk heykeli önünde sap dikilen heykel kafalı beyinsizlerdensinizdir.
@Kerem-Dağlı Bu saldırgan tavırının sebebi nedir? Şu an bir dinin varlığını varsayımlarla ve inançla doğrulamaya çalışıyorsan, bir dinin yokluğu da varsayımlarla ve inançsızlıkla doğrulanmaya çalışılıyor. Muazzam ve kusursuz evren derken neyi kastediyorsun? Muazzamlık ve mükemmellik anlayışın neye dayanıyor? Mükemmel senin için nedir? Bugün elinle tutup gözünle gördüğün senin için mükemmel ise gündelik yaşamda rastladığın kusurlar neyin nesidir? Kötülük kavramını bile bilmiyorsun. Gökyüzünün mavi olduğunu düşünüp yaşıyorsun mükemmel diyorsun, doğrusunu öğrenme yetisine sahip değilsin.
@aristokratimsi Mükemmellik ve muazzamlıktan kastım evrenin her bir köşesinde 0,618 olarak tespit edilmiş oran orana uygun matematik. Her şeyin belli bir oran orantıya göre meydana geliyor olması, hiçbir şeyin tesadüfen var olmadığını akson onu meydana getiren bir irade ve gücü haykırıyor.
Bunu ateistler, heykelciler anlamak istemiyor diye güneş balçıkla sıvanmış olmuyor yani.
Ülkenin yüzde 99'u müslüman ama bu sitenin üçte biri ateist gerisi de heykel kafalı Kemalistler.
Yav arkadaş bir insan olmayan bir şeyi inkâr etmez. Allah var ki inkâr ediyorsun
Az kaldı bir gün bu ne kadar ateist varsa hepiniz Menderes'i astığınız o Yassıada'da yargılanacaksınız. Bir gün o her yere diktiğiniz heykellerin hepsini yıkacağız üstüne benzin döküp yakacağız. Tıpkı Mekke'de Laz, Uzza ve Menat putlarını yaktığımız gibi bir gün sizi de yakacağız. Sizin bütün putlarınızı da yakıp yıkacağız.
@Kerem-Dağlı icdn.ensonhaber.com/.../1_191.jpeg
@aristokratimsi Sen de çok inatçısın. Hakikatı bildiğin halde gözünü güneşe kapatıp kendine gece yapıyorsun. Yazık sana. Bu dünyada yanıyorsun. Öbür tarafta da yanacaksın.
"Ataist" değil "ateist" ben bu kadarını açıklayacak enerjiye sahibim şu an..
Öncelikle "ataist" değil "ateist" olacak o.
Ben ateist değilim ama ateist olan biri gelip sana şunu sorabilir. O zaman "Allah nasıl var oldu?"
Koskoca Allah kuzen evliliğinden doğan çocukların engelli doğduğunu bilemiyor desene...
Ateistlerin olmadığına inandıkları tanrıyla savaşıyorlar. Tecavüz haberini okuyup tanrıyı suçlamaları gibi. Ateizm psikolojiktir.
Hayır maymundan geldik deseler neyapıcan inanıcakmısın? Boyle seyleri takma
Ateist misin
Senin bu sorunla ateistleri namazında niyazında biri yapamayıcagına inanan biriyim
Herkes inancın da hürdür
Kendi kendilerine var olduklarına inanıyorlar
Salla ne hallerı varsa gorsun
Allah onlara hidayet versin
Ateşten var olduk haha
Evrim ile var olduk
Güzel soru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?