mesela x konusuna inancınız var atıyorum projenin biteceğine inanıyorsunuz deneyimleriniz tecrübeleriniz ve umudunuz bunu söylüyor
biri size bunu söylerse ve siz bu soruyu objektif olarak kendinize sorarsanız acaba kendimimi kandırıyorum diye
insan beyni olumsuzu önemsemeye meyillidir ve en olumsuz ihtimal size daha gerçekçi gelecektir.
bu yüzden asla kendinizden inançlarınızdan şüphe etmeyin. Kendinden asla şüphe etme sahip çık.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Karanlık yönler törpülenir ama üst kapatılmaz. Bu cümle birilerini demotie ederken bir başkasını up edebilir
Objektif verilere göre değerlendirilerek karar verilmesi lazım buna
ortada objektif veriler varsa tabi.. bir şeyin gerçekleşeceğine dair en objektif delil tecrübelerimiz ve potansiyelimizdir
Uçuk noktada hayallerin varsa birisinin seni uyarması lazım
kime göre neye göre
Hayalin neydi kim sana kendini kandırıyorsun dedi de alındın açık açık söyle
kimse bisi demedi, aklima geldi bazen insanlar bunu başkalarına kullanabiliyor ama burada en doğrusu kişinin tecrubeleri ve potansiyelidir
örnegin uçak muhendisine göre devasa bir uçak geliştirmek mümkün olabilir ama başkasına göre imkansiz olabilir
ya da elon muska göre roketi kaldirdiktan sonra ayni sekilde indirmek mümkündü ama başkalarına göre bu fiziksel sinirlamalara göre imkansizdi
bu yüzden bu tarz sorular şüpheye düşürme görevi gören psikolojik saldirilardir ve soru hilelidir
Sen olayları yanlış algılıyorsun bu kişiler bunları yapmışlar bir insanın yapamayacağı bir çok iş vardır uçuk noktada hayaller kuran çok insan var hepsi sıradışı uçuk bir şekilde hepsi bu insanlar için kullanılan bir kelimedir
bence var olan umudu köreltmek yerine peşine düşmek gerekiyor, bence olayları siz yanlış algılıyorsunuz