Naci Görür yine açıklamış, Gaziantep için deprem bekleniyormuş.. Enerji birikmesi varmış yine... Ay benim iyice psikolojim bozuldu 3. Yü kaldıramayacağım artık.. Ne yapalım nasıl yapalım hiç bilmiyorum.. 99 depremini yaşadım. 2023 teki depremi yaşadım. Bu da olursa artık 3. De kurtulamayiz herhalde.. İyice psikolojim bozuldu anksiyetem ve panik atağım arttı.
Naci Görür ' ün son açıklaması hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir daha kaldırabilir miyiz acaba?
Bende gaziantep te yaşıyorum ancak Allah göstermesin ne diyelim. Depreme dayanıklı 4 yaşında bir binadayım ancak o korku psikolojiyi alt üst etmeye yetiyor.
Ya zemin sağlam ama.. Sen buradaki sallantiyi görseydin bi daire ağır hasarlı digeri az hasarlı ancak kurtulduk bu defa zor.. evler hasar aldı.. kurtulamayiz gibi geliyor. Bi de apartmanın yay gibi bi sağa bi sola sallandığınız düşün aşağıya doğru bükülüp... Dedim kesin ölüyoruz artık hayatımın sonu.. Ailemi kurtarmakla meşguldüm. Erken çıkan yardım çağırsın dedim herkese sadece.. Ama tabi kimse gelmedi unuttular...
Haklsn tabiki bu dediklerine bir lafım yok ama şu an sağlam biryerde değilsen risk az illere gitmek hemde bu korkularından kurtulman içinde iyi olur yoksa surekli bu korku ile yaşanmaz
Doğru söylüyorsun. Zemin olarak sağlam yerdeyiz ama işte.. Ben daha o tramvayı atlatamadım. Çok kayıp oldu çok. Günlerce uyumadıktan sonra 1 gün yorgunluktan sadece yarım saat bayılıp , sıçrayarak uyanmıştım arabada.. Sesler kesilmişti ilk çığlıklar kalmamıştı.. Hava zaten karlı.. Artık insanlar yardım istemiyor anne sesler kesildi demiştim.. Şehirde ses yoktu.. ekmekçi yerinde yok market yerinde yok.. kasap yerinde yok.. kimse yok
Çok acı bir durum yaşandı sizin kadar olmasada bizde çok etkilendik. Hiç beklenmeyen şok bir durum ölenlere Allah rahmet eylesin. Rabbim tekrar yaşatmasın bizde bundan sonrası için tedbirimizi alalım. Hicbir mal mülkünde bir önemi olmadığını gördük önemli olan sevgi saygı birlik beraberliktir. Ölenleri getiremeyiz ancak bu travmayı atlacaz birlikte inşallah gelecek için umutlu olalım.