Gündem Türkiye cennet niye bizden rahatsızsınız? TheNorthRememberss Takip Et Bilge Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Türkiye cennet cennet. suriyeden geldim. Güncellemeler+1 yıl Suriye🔥🥰✌️ Türkiye cennet niye bizden rahatsızsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
dayanaamıyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Filistin halkınının ülkesi için dini için uğraşlarını gör anlarsın rahatsızlık nedenlerimizi… 0 2 Yorumla TheNorthRememberss +1 yıl Filistinlileri sevmem, yahudileri destekliyorum Yorumla dayanaamıyorum +1 yıl Gram aklınla trollemeni başka kişiler ve plartformlarda dene Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl itibar etmeyiniz bu tür yazanlara, suriye ile alakasi yok. Maksat sizleri bu konu üzürenden gaza getirtip yazdirtmak hepsi bu. 0 0 Yorumla
Shabazz Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Senin gibi Suriyeli oldu da biz mi sevmedik Türk milleti şekilcidir Suriyeli ler tipsiz diye sevilmiyor şaka bir yana Suriyeli ler senin gibi sarışın olsaydı gayet de sevilirlerdi bence 0 0 Yorumla
BakireTaavuk Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cennetı haketmen lazm ar*p 0 2 Yorumla TheNorthRememberss +1 yıl Araba buğz etmek münafıklıktır Yorumla BakireTaavuk +1 yıl ümit özdağı çağıralım :D Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Gündem konusunda 772 cevap paylaştı. Suri daha ucuz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Filistin halkınının ülkesi için dini için uğraşlarını gör anlarsın rahatsızlık nedenlerimizi…
Filistinlileri sevmem, yahudileri destekliyorum
Gram aklınla trollemeni başka kişiler ve plartformlarda dene
itibar etmeyiniz bu tür yazanlara, suriye ile alakasi yok. Maksat sizleri bu konu üzürenden gaza getirtip yazdirtmak hepsi bu.
Senin gibi Suriyeli oldu da biz mi sevmedik Türk milleti şekilcidir Suriyeli ler tipsiz diye sevilmiyor şaka bir yana Suriyeli ler senin gibi sarışın olsaydı gayet de sevilirlerdi bence
Cennetı haketmen lazm ar*p
Araba buğz etmek münafıklıktır
ümit özdağı çağıralım :D
Tam sövüyordum bak jsjs
Cennet evet haklısın bende Paris Hilton
Düzgün durmadiginiz için
Aynen
Suri daha ucuz