Yunanistanda adaları geri alırdım sonra çine saldırıp türkmenleri kurtarırım
amerikaya tüm uçuşlarını yasaklardım sonra ırakta suriyedeki terörü bitirirm rusyanın nükleer silahlarını ülkeye getiririm stoklarım amerikadaki nükleeri getirip stoklarım
Yunanistanda adaları geri alırdım sonra çine saldırıp türkmenleri kurtarırım
amerikaya tüm uçuşlarını yasaklardım sonra ırakta suriyedeki terörü bitirirm rusyanın nükleer silahlarını ülkeye getiririm stoklarım amerikadaki nükleeri getirip stoklarım
Bu ülkeler neden nükleer silahlarını sana versin? 😅
Uç hayaller serbestse İran daki Azerbaycanlı kardeşlerimiz ile birleşmek ve daha sonrasında diğer kardeş Türk Devletleri ile birleşmek, doğal kaynakları Avrupaya pazarlayarak rus hegomonyasını kırmak ve geliri eğitime harcamak isterdim, afgan ve suriyelilere de sepet havası çalabilirsek bir de
Abartma buna büyük devletler izin vermez
Yunanistan'ın çöktüğü adalar bizim. Bundan hemfikirim ama bir Yunanistan'a saldırmakla Çin'e saldırmak bir mi? Çin Türkiye'den kat kat güçlü bir ülke. Ekomomi olarakta süper güç. Seni dağıtması çok fazla sürmez. Abd'den gelen giden vatandaşlarımız var. Uçuşu yasaklamak yanlış. Irakta terörü bitirebilecekken işbirliği yapanlar yüzünden savaş devam ediyor ve yine Suriye'de. Suriye'de ise Esad anlaşıp kalan teröristleri yok edeceksin.
Cevap
8Cevap
Kendi ülkesindeki ekonomiyi düzeltti de bir de arapların derdine derman oluyor. Çin'in atacağı iki bombayla kıtayı yok ettirirsin sen iyi ki de başta değilsin mdodmddp
Ekonomi düzeltilir ama Şu an baska açıdan baktım olaya.
Easy
Ben hdpyi kapatırdım en önce. Hainleri de komple sürgüne..
Doğu Türkistana yardımlar. Türk-İslam Birliğinin sağlanması. Toplumsal ahlakın çöküşü olan tiktoku da yasaklardım. Bu kadar
Şu an böyle bir şey yapmaya çalışırsan hem NATO hem SCO hem de İsrail’in saldırılarına uğrarsın. Böyle bir durumda ABD, Çin, Rusya, İngiltere, Fransa, İtalya, Almanya, Hindistan, İsrail, Yunanistan, İran, Ermenistan ve PKK Türkiye topraklarını paylaşır. Akıllı ve mantıklı olmak lazım.
Kanka babanın adı Yahya olabilir mi acaba🤔
çine saldırırımdan sonra okumadım. Baban çorap yerine prezervatif kullansaymış keşke
Çine saldırmak zoruna gitti galiba
canım ya. ne kadar da güçlsün öyle. sorması ayıp nerden geliyoe bu güç
Canım sen git tarihi arastır sana ödev verıyorum.
tarihimi iyi bilirim de şuandan bahsettik.
Bi kere fatoş ismi türkçe değil türkçede ş ile isim birmez
muhtemelen soyunda sopunda benim kadar saf Türk yoktur 😂
Evet senin ne kadar saf olduğun belli biri seni kandırmıs ahah yerim sana kuzum yaa yarın bize gel nar ayıklıyım sana hadi simdi by
:dddd boyunu yaz desem boy ne dersin muhtemelen 😂😂😂 aynen byeee
Bende bir sürü Rus kız getirecktin sanmıştım
İyii geceler, üstünü başını güzelce ört, ışığıda kapat he bi de interneti msmsm
Olurda birgun adayliginizi koyarsaniz haber verin
Neden
Yapmak istediginiz seyler guzel seyler o nedenle
çok oyun oynamaktan oluyo bunlar :)
Çok gerçekçi değil sanki
Hayaller vs gerçekler
Sus be
hayal dünyası güzel
Hadi gec oldu yerine yat