Türkiye'de ateist oranı artıyor kıyamet alametleri gerçekleşiyordu sizce?

• Şu yorumuma bile laf söyleyen ateist deistler olacak onlar diğer dünyada yaşayacakları şey belli zaten o yüzden o yorumlara bir şey demeyecegim ancak 1400 yıl öncesinde dinlerin ahir zamanda insanların artık inanmayacagini soylemislerdi ve Çıplaklık vb. Gibi sorunlar olusacakti bu sorunda yaklaşık 2000 li yillardan sonra yavaş yavaş oluşmaya başladı kendim şu an dışarı çıksam ateist TE görüyorum o yüzden kimse ile konuşmamaya karar verdim ara sıra namaz kılıyorum ancak gerçekten namazı dahada arttırmak istiyorum bazen 2 bazen 4 vakit kılarım bazen 1 hafta kilmam keşke hergun kilabilsem ama insanlar kimisi saçma s2lak reenkarnasyon vb. Gibi şeylere inanıyor. Şu an beyninde düşündüğüm şeyleri rahat ve net bir şekilde düşünüp onlar hakkın rüya girebiliyorsan bu zaten ruhun olduğunun kanıtı ve olayları unutmama vb. Cidden çok mantıklı.
  • Kendim 18 yaşındayım bundan sonraki nesil bizden çok daha kotu olacak insanlarda ateistlik oranı articak ç2plaklık artacak kâfirler olacak insanlar kapitalist sisteme dahada entegre olacak müslümanlar malesefki azınlık kalıcak gibi duruyor.
  • Ama Allah büyüktür kardeşlerim egerki inanıyorsanız yoldan sapmayin bu dünya geçici hepimiz olucez burası imtihan dünyasi geçici bir ruhtayiz ruhumuz olumsuz ama bedenimiz olumlu Allah büyüktür ve Hz Muhammed onun kulu ve elçisidir kendimize iyi bakalım cehennem ateşinde yakmayalim kendimizi yalvarıyorum müslüman kardeşlerim size yalvarıyorum.
Türkiye'de ateist oranı artıyor kıyamet alametleri gerçekleşiyordu sizce?