Bize ne yapıyorlar işte onu soruyorum? Mesela ben Hayko Cepkin dinlerim, eskiden kadın olmuş olsa bana ne gibi bir etkisi var? Alıp evime karı mı yapcam sanki, güzel müzik yapıyor dinliyorum
Muhatap sadece siz değilsiniz. Milyonlara hitap eden insanlar bunlar. Niye böyle bir şey yapıldığını siz düşüneceksiniz. Özellikle Hollywood içinde, batı siyaseti içinde olanların çoğu akraba. Kendisi erkek görünümlü ama kadın. Karısı dediğimiz kişi aslında erkek. Bana ne diyerek geçebilirseniz geçin.
Ek olarak ben isim vermedim. Türkler içinde çok fazla olduğunu düşünmüyorum zaten şimdilik.
Polyanna falan değilim bebiş. Önce toplumlara din pompalayıp nasıl yönettiklerini eleştir. Homo Momo işleri sonraki level. Sanki TV de izleyip de orada burada herkes eşcinsel oluyor. Kaldı ki eşcinsel olunca ne oluyor? Ama ülkenin her yerine imam hatip açıp din pompalarsan yarın eline kuran alıp iktidar olabilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Farkındayım evet
Uffff fena
Yani napalım? Bunun beni nasıl etkilemesi gerekiyor? Müzik dinlemeyi mı bırakayım mesela yapan kişi dönme diye? Film mı izlemeyeyim? Nedir yani?
Bunu size niye yaptıklarını düşünün mesela.
Bize ne yapıyorlar işte onu soruyorum? Mesela ben Hayko Cepkin dinlerim, eskiden kadın olmuş olsa bana ne gibi bir etkisi var? Alıp evime karı mı yapcam sanki, güzel müzik yapıyor dinliyorum
Muhatap sadece siz değilsiniz. Milyonlara hitap eden insanlar bunlar. Niye böyle bir şey yapıldığını siz düşüneceksiniz. Özellikle Hollywood içinde, batı siyaseti içinde olanların çoğu akraba. Kendisi erkek görünümlü ama kadın. Karısı dediğimiz kişi aslında erkek. Bana ne diyerek geçebilirseniz geçin.
Ek olarak ben isim vermedim. Türkler içinde çok fazla olduğunu düşünmüyorum zaten şimdilik.
Yani bunların tüm derdi milleti homoseksüel yapmak mı?
Yüzlerce amaçlarından sadece biri belki o. Şeytana hizmet ve sapıklık olması yeterli. Dünya boşuna bu şekilde karışık değil.
Mk dünyada bir sürü dert var tek problem milletin diğerini homoseksüel yapmayı çalışması mı sence jdjdk ayrıca şeytan diye bir şey yok
Ya bi sus sen Polyanna.
Polyanna falan değilim bebiş. Önce toplumlara din pompalayıp nasıl yönettiklerini eleştir. Homo Momo işleri sonraki level. Sanki TV de izleyip de orada burada herkes eşcinsel oluyor. Kaldı ki eşcinsel olunca ne oluyor?
Ama ülkenin her yerine imam hatip açıp din pompalarsan yarın eline kuran alıp iktidar olabilirsin
Senin geçtiğin yolları ben çoktan tur bindirdim. Kime neyden bahsediyorsun?
Eee şimdi dünyanın problemi ünlülerin eşcinsel seni beni eşcinsel yapmaya çalışması mı yani? Bu sonuca mı vardın en son? 😂😂
Dediğimi anlamamışsın ki... Bu sorun değil ayrıca. Bir sonuç, bir yansıma...
Evet farkındayım başta Mustafa Kemal olmak üzere hepsi bize Osmanlı'yı unutturmaya, utanmaya programlandı
Hepsi değildir ama illa ki içlerinde herşeyi yaşamış olanlar vardır
Hepsi demedim.
Ben bu bilgiyi ne yapayım?
Okuyup da geçebilirdin. Denk geldiğin her bilgiyle bir şey yapmak zorunda değilsin zaten.
Dooru
Sistem dediğin şekilde daha nice pislikler var. Ünlü olabilmk için neler yapıyorlar varya off offf
Biliyorum.
şimdi bu soruyu görseler hepsi seni aynı anda dava etse sen bile dönme olursun
İsim verdim mi?
ben kendimi bunun dışında tutuyorum benim takip ettiklerim düz kız ya da düz erkek
Toplumun yapısını bozmaya çalışıyorlar
Oldu olası ünlüler ilgimi çekmiyor zaten
Memleket ibine doldu mk kdjsjd
İlgilenmiyorum.
Aslında dinliyor ve izliyorsunuz. Yani ilgileniyorsunuz 😊