Belli isimler birbirinin eskisiyle...
Kimi de siteyle alakam yok artık diyor ama hesap rumuz değiştirip sitede takılıyor.
Hepiniz midemi bulandırıyorsunuz.
Uzak geçmişte bu sitede konuştuğum birileri oldu. Sonradan uzak durmayı seçtim. Uzun zamandır kimseyle alakam yok.
Bazıları var hep birbirinin eskisiyle...
Adam / Kadın sandıklarınızın gerçek yüzlerini iyi biliyor, kendimi unutturacak kadar uzaklaşıyorum. Bazısı unutmuyor ama ben bilinçli uzak duruyorum.
Belli isimler var geçmişte kiminle konuştuysam onlarla konuşmuş.
Kimisi dost / arkadaş / sevgili / eski sevgili / eski sevgili eskimeyen dost adı altında herkesle irtibatta.
Bütün bunlar midemi bulandırıyor.
Benzer / yakın zihniyetler veya zevkler diyeceğim o da değil. Farklı zihniyetten olsun belli zihniyetten olsun ön planda olan çoğu kişi için sizin gerçek yüzünüzü iyi biliyorum demek, unutanlar için ise unutman isabet olmuş demek gerek.
Siteden gitmiştim. Tekrar gitmek iyi olacak.
Bir de şu siteyle alakam yok deyip rumuz değiştirip gelenler...
İç yüzünüzü iyi biliriz, görürüz de artık tenezzül etmeyiz.
Midemi bulandıran çok şey var.
Yalnızlık en iyisi.
Yine bişeyler olmuş 🤦🏼♀️ bazen sükıt iyidir, bildiğim çok şey var düşünsem midem bulanır ama bilmemeyi unutmayı tercih ediyorum.
Senin için de hayırlısı olsun diyelim
Hemfikrim.
Yeni değil eski mevzular diyelim.
Onu yaptım. Geldim tekrar canım sıkıldı.
...
Bilmukâbele
Keşke bir kaç isim ifşalasaydın. Kim olduğunu merak ettim ama haklısın aşırı iğrenç geliyo banada
Eig için teşekkür ederim. Keşke hafiften ifşa verseydin. Benim bildiklerimde var aşırı iğrenç onları takip edeni görünce dahi engellemek istiyorum o kişileri.
Ben de öyleyim. Seni de tanıyorum eskiden özel konuşmuştuk
Sevgili niyetiyle yani ama devam etmedim
Benim kimseye zararım yoktur. Asla kötü bir söz veya davranışta bulunmam. Sana karşı bir hatam oldu mu?
Ben burada çok sayılı insanlar ile sohbet ettim. Bu şekilde sohbet ettiğimi hatırlamıyorum. Bende ekli misin peki?
Uzak durmayı seçtim bilinçli. Hyr
İyi bakalım. Benim hakkımda kötü düşünmediğine sevindim.
Yazdıklarını okuyunca içindeki tiksinme ve hayal kırıklığını hissediyorum 🌿 İnsan ilişkilerinde sınırların ihlal edildiğini görmek güven duygunu sarsar. Sen bilinçli şekilde uzak durmuşsun ve bu senin sağlıklı tarafın 💛 Herkesin herkesle iç içe olduğu ortamlar bazen yorucu olabilir. Böyle yerlerde kalmak zorunda değilsin. Ruhunu daraltıyorsa mesafe almak çok kıymetli 🌊 Yalnızlık bazen kaçış değil korunmadır. Kendini huzurlu hissettiğin yerde kalman en doğrusu 🌸
Cevap
7Cevap
Bu siteyi güzel çözmüşsün fakat herkes kötü değil unutma çok karakterli sağlam insanlar da var bu platformda
O sağlam karakterli dediklerinizin iç yüzünü tüm yüzlerini iyi biliriz
:)
İhtimal vermediklerinizi bize sorun
boş ver. Liste uzun. Çoğu da ön planda tanınan isimler
Nikahımıza alacak değiliz. Buranın ne olduğu belli. Takılmalık olduğu için mide aramaya gerrk yok
Sizin zihniyet de ayrı mide bulandırıyor
Tm.
Hiç dikkat etmedim öyle şeylere. Beni de ilgilendirmez açıkçası
Beni sitenin %80 i midemi bulandırıyor
Yeniler daha dikkat çekici eskileri boşverin ya
O yenilerin bazıları da eski yalnız
Sen nerden biliyorsun peki?
Yorumlar...
Takipleşmeler...
Takip etmeden özelde takılanlar
Ve paylaşımlar...
Diyeceğim laf çok da neyse