Gündem 15 Şubat olsa da rahatlasak diyenlerden misiniz :D? alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl şimidi de dokuz Mart olsa da kediler bayram etse diyoruz :D 15 Şubat olsa da rahatlasak diyenlerden misiniz :D? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. az kaldı sabredelim 23 saat sonra 15 Şubat . 1 0 Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Valla ne abarttilar ya sanki ilk kez yaşanıyor millet cidden mal 1 2 Yorumla alperdemir1995 +1 yıl boş beleş bir gün ama ortalık geriliyor durduk yere :D Yorumla kdsljdkspalsls +1 yıl Klâsik b*ktan birgune bir anlam yüklemeye bayılıyorlar Yorumla
Kendinisevmelisin Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cidden ya. Bir de sanki bu sene her seneden daha da çok abarttilar gibi geliyor bana. 0 1 Yorumla alperdemir1995 +1 yıl görmemişin sevgilisi olmuş tutmuş gına getirmiş :D
YeniBiriİst Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle içimi okudun 1 3 Yorumla alperdemir1995 +1 yıl bu günü pas geçmek istiyorum :D Yorumla YeniBiriİst +1 yıl Yarım bize tatil. olsa ya be sevgilisi olan çalışsın Yorumla alperdemir1995 +1 yıl aynen :D Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl B @kunu çıkardılar yeter diye bağırmak istiyorum artık 0 1 Yorumla alperdemir1995 +1 yıl ben de :D Yorumla
OtakuBilge Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl boyle boş dertlerim olsun cok isterdim 0 1 Yorumla alperdemir1995 +1 yıl olur olur :D Yorumla
siyahatlıasilprenses Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl Yoooo 14 Şubat kimin umrunda ki 0 2 Yorumla alperdemir1995 +1 yıl ciddi misin Yorumla siyahatlıasilprenses +1 yıl evet ciddi Yorumla
Mystery1994 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Umurumda değil hep 14 şubatta da kalabiliriz 😂😂 0 10 Yorumla alperdemir1995 +1 yıl ciddi olamazsın :D Yorumla Mystery1994 +1 yıl Yoo çok ciddiyim Yorumla alperdemir1995 +1 yıl kimle kalacaksın :D Yorumla Mystery1994 +1 yıl Kendimle 😂😂 Yorumla alperdemir1995 +1 yıl narsist misin :D Yorumla Mystery1994 +1 yıl Biraz narsist biraz megoloman 😂😂 Yorumla alperdemir1995 +1 yıl ortaya karışık yani Yorumla Mystery1994 +1 yıl O zaman daha eklemek gerekir 😂😂 Yorumla alperdemir1995 +1 yıl fazla da ekleme çorbaya döner :D Yorumla Mystery1994 +1 yıl Dönerse dönsün be Yorumla
morgpiyanisti0 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Cidden ya yeter artık 0 3 Yorumla alperdemir1995 +1 yıl gına geldi kusacağım :D Yorumla morgpiyanisti0 +1 yıl İnsanı aşktan soğutuyorlar Yorumla alperdemir1995 +1 yıl dayaklık bunlar Yorumla
YlnzlkKraliçesi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Hiç farketmez 1 1 Yorumla alperdemir1995 +1 yıl kafa dinlerdik işte :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
az kaldı sabredelim 23 saat sonra 15 Şubat .
Valla ne abarttilar ya sanki ilk kez yaşanıyor millet cidden mal
boş beleş bir gün ama ortalık geriliyor durduk yere :D
Klâsik b*ktan birgune bir anlam yüklemeye bayılıyorlar
Cidden ya. Bir de sanki bu sene her seneden daha da çok abarttilar gibi geliyor bana.
görmemişin sevgilisi olmuş tutmuş gına getirmiş :D
Kesinlikle içimi okudun
bu günü pas geçmek istiyorum :D
Yarım bize tatil. olsa ya be sevgilisi olan çalışsın
aynen :D
B @kunu çıkardılar yeter diye bağırmak istiyorum artık
ben de :D
boyle boş dertlerim olsun cok isterdim
olur olur :D
Yoooo 14 Şubat kimin umrunda ki
ciddi misin
evet ciddi