Üniversite ziyarete açılmış. Köklü tarihe sahip olan okulu yakından görmeleri için.. Öğrenciler ise #MüzeDeğilOkul etiketiyle tepki gösteriyor.

Üniversite ziyarete açılmış. Köklü tarihe sahip olan okulu yakından görmeleri için.. Öğrenciler ise #MüzeDeğilOkul etiketiyle tepki gösteriyor.

Hayır hayır yani bunda tepki gösterecek ne var ben onu anlam veremedim eğer eğitimlerine bir zarar gelmiyorsa herhangi bir engelleme durumu söz konusu olmuyorsa yani müze olarak belli bir kısmını ziyaret edilmesinden neden rahatsız oluyorlar ki şu anda mesela Ayasofya camii bir kısmı müze olarak kullanılıp ziyaret edilebilirken bir kısmında ibadet yapılabiliyor yani bence gereksiz tepkiler içerisine giriyoruz ama işin iç yüzünü öğrenmek ve neden tepki gösterdiklerini net bir şekilde bilmek gerekir.
Kararın güzel olması değil uygulandığı toplum önemli awq
Üniversiteyi, karı kız yuvası, kerhane olarak gören bir toplumdan bahsediyoruz. Her yerde tacizin arttığı, mültecilerin rahat rahat dolaşıp kayıt alabildiği bir toplum?
Ne demek awq herkes gelecek girecek falan, eğitim yeri orası
Halt etmiş sokak itleri. Amerika'daki üniversiteler herkese açık. Orada normal oluyor da bizde niye tuhaf oluyor? Öğrencilikten başka her türlü itliği yapan sokak itlerinin boş lakırtısı. Gayet doğru bir karar. Hatta iki gün yetmez yedi gün açık olsun...
Okulun tarihi olabilir ama öğrenci yuvasına dışarıdan birinin rahatca giriş yapabilmesi sıkıntılı olay, üstelik bu okulda sağ sol kesim diye bi ayrımcılık durumu ve sürekli okul dışında öğrencilere yapılan saldırgan davranışlar mevcut. Okulun dış güvenliğini sağlayamazlarken iç güvenlik sorununa nasıl müdahale edebilecekler ki saçmalık ötesi
Cevap
29Cevap
Harvard da da ziyarete izin veriliyor, agirlikli olarak aday ögrencilere yönelik. Köklü üniversitelerde olması gerekir bence güzel bir şey ama ziyaretci kitleyi ve güvenlik seviyesinin göz önünde bulundurursak öğrenciler haklı fakat hashtag sacma. Bu kafayla rank 500 okulda okumalari normal…
Haklılar. Üniversiteler müze ya da öyle elini kolunu sallayarak gidilecek yerler değil. Eğitim veriliyor ve bu eğitim öyle kolay hak edilmiyor.
Güzeldir okulum , seviyorum, eski tarihi binasını, yüksek kapılarını ve tavanlarını. Evet orası bir eğitim yeri müze değil ama okumak için orayı seçen biri bir gidip görebilir.
İstanbul üniversitesi mezunuyum bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu iyi ki de yoktu uzaktan izleyebiliyorlardı anca tabiiki haklılar 😄
Hangi bölüm okudunuz üniden memnun mısınız
@meliketefrikxx iç mimarlık ama ben mezunum şu an nasıl bilmiyorum
Acayip saçma iti kopuğu girmeye başlar şimdi hangi m4l bu karar verdiyse onun kafasına ben
Eğitim verilen yere öyle herkes elini kolunu sallayarak giremez. Ülkede eğitim mi kaldı? Resmen mahvettiler ya
Saçma olmuş ya. Giren çıkan belli değil. Zaten üni kalabalık. Onlara ayrı özel gün olsa neyse
Zamanında kendileri de muhakkak ziyaret edenler arasındaydı kazanınca ego kasmalarına gerek yok..
Şöyle ki ; Köyler' de okul yok ve çok fazla üniversteler var. Denğesiz bir egitim ve sistem var. Görünüşü yüzünden para kazanılmak amacıyla yaparlar
Köy okullarına destek vermeleri gerekir bunlarla ugraşmamalılar.
Üniversite tapusu kimde ise söz sahibi odur.
Tatil zamani olabilir öğrencilere haber vermek duyurmak koşuluyla. Aksi halde olmamali.
Okul dönemindeyken ders görüyorlarken bence de saçma
Yakında Kapalıçarşı ve mısır çarşısını hatta tahtakaleyi de müze yaparlar sırf para gelsin diye
Ögrencilerin bir gun cıkıp ta. Ker.. hane degil okul diye isyan ettigini duymadik. Demek işlerine gelince hersey ok. Ama islerine gelmeyince hemen bi isyan😂😂
Okul değil müze, haklı değiller tabi ki de koruma altına alınması gereken bir alan.
O girişteki yazıyı bile okumaktan acizler edebiyat yapmasın.
Dört yıl boyunca o kapıdan içeri girmişliğim var. Güzel günlerdi...
Var mı bilmiyorum ama bari giriş ücreti verseler :d
5 buçuk yıl orada okudum güzel tarihi bir okul da içerideki yangın kulesinden başka görecek ne varmış merak ettim m1 amfisini görsün turistler baya büyük bir amfi dürbünle ders izlenen bir mekan 🤣
Belki birinin hayalidir orada okumak orayı gezip sınavlara hazırlancak bence üst düzey üniversiteler halka açık günleri olmalı öğrencilere rehber tur düzenlenmeli
Haklı tâbi orası müze mi olul öğretim var orada kampüs orası
Eğer öğrenci faaliyetlerine engel oluyorsa haklılar
Sonuna kadar haklıyız lütfen siz de bize destek olun can ve mal güvenliğimiz yok
tabi kiii. bu ne hahahahah
Yeğenimin göbek bağını gideğim de gömeyim ldldld
Yaz tatillerinde açılsın ziyarete.
Gidin görün ağlamayın
Hiç değilse çocukları Türkleri sokabiliyorlar
Herhalde yani ben de orada olsam tepki gösterirdim
Öğrenciler haklı muze mi de ziyarete acilio
Ya insanlar görsün bir gün nolcak
Amacindan sapmazsa güzel olur
Devlet nereden para kazanacagini sasirdi.
Embesil sürüleri, babalarının yeri sanki.
Bencilliğin lüzumu yok. Herkes görmeli
Okul orasi haklilar tabi
camiye benziyor
haklılar
haklılar
evet haklılar
Haklilar
Neyine bakcaz olm
Haklılar okul orası
öğrenciler haklı
Ülke iyice anormalleşmeye başladı
haklılar