+1 yılNeye Dayanarak Bir Karar Çıktı Ki Saçma Sapan İşler, Ayrıca Taciz, Birinin Hesabı Varsa Rahatça İşini Halletsin, Terör Olayları Vb. Şeyler Olacaktır Adam Öyle Elini Kolunu Sallayıp ta Giremesin Be Böyle Yerlere Bence Ana Girişten Kontroller Sağlanıp Öğrenciler de Dahil İçeriye Öyle Alınmalı. Bence Karardan Bir An Önce Vazgeçilmeli.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu açılma hayvanat bahçesi gibi içeri girip "öğrencileri izlenmesi" amacıyla düzenlenmişse büyük aptallıktır.
ya da üniversitede okumamış insanların derslere girme imkanı veriyorsa bu durumda alkışlanacak bir çalışma olmuş.
Ama resimlerden gördüğüm doğruysa hayvanat bahçesi modeli şimdilik çalışıyor gibi umarım uygulana öğrenilip yaygınlaşınca derse girme seçeneği başarılır.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
- Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBence saçma oldu
10 Yorumla - Gündem konusunda 693 cevap paylaştı.
+1 yılHer gün bu ülkede daha nasıl bir rezillik yaşanabilir ki dedikçe, yenilerini listeye ekliyoruz. Bu da onlardan biri.
Resmen kim oldukları, ne oldukları, ne kadar tehlikeli veya ne kadar güvenilir oldukları tartışılır kişileri üniversiteye sokmak, derslerde sınıflara girmelerine izin vermek cidden akıl alır gibi değil! Bu saçmalığın da ötesinde bir karar.
Her şeyden önce güvenilir değil. Güvenliğin haricinde eğitim alan öğrencinin ve ona eğitim veren öğretmenin ya da akademisyenin konsantrasyonu ve dersin işleyişine aykırı bir olay. Ve bunu savunan her kim varsa gözümde süzme geri zekâlıdır!
10 Yorumla
+1 yılRezalet ötesi bir şey, elde avuçta kalmış üç beş nitelikli üniversite vardı, onları da böyle böyle çürütüp içine edecekler. Özerk olan bir bilim yuvasında şu görüntüleri görmek utanç verici tek kelimeyle. Yarın öbür gün bir de mangal yaparlar bahçede, ohhh miss.
510 Yorumla- +1 yıl
Her yalana inanır mısın?
- +1 yıl
@Denizin__Dili Yalanla ne ilgisi var, tüm medya konuyu yazıp çizdi sabahtan beri, üniversite öğrencileri tutup sınıflardan fotoğraf attı, dalga mı geçiyorsun? Bilim yuvalarında halkın cirit atmasının ne tür bir faydası olabilir, sınıflara girmek gibi akıl dışı bir işe soyunmak nedir anlamak mümkün değil. Bak bakalım yalan mı?
medyascope.tv/.../ - +1 yıl
Delinin biri kuyuya taş atar, 1 milyon gezi zekalı paylaşır. Ünv nin açıklamasını okudun mu?
- +1 yıl
@Denizin__Dili Okudum hocam da zevahiri kurtarmaktan öte bir açıklama değil. Yalanlarına tüy dikmişler. Neymiş efendim, belgesel çekim için ön inceleme yapılıyormuş. Amfi kapısının önüne onlarca kişi dikilip, derslikleri gezerek neyin ön incelemesini yapıyorlar pardon? Kaldı ki ders işlenirken sınıfa girmek ve öğrencilere sorulmadan çekim yapmak nedir? Elini kolunu sallayan üniversitede cirit atıyor. Bak ikna olmadıysan buyur bir de buna bak ama kesin provokatör dersin, terörö filan dersin, fetöcü dersin :)
twitter.com/.../1757401348549554667 - +1 yıl
İlla YALAN a inanacağım diyorsun. YOBAZ kime denir biliyor musun?
- +1 yıl
O gönderdiğin videoyu bundan 50 yıl önce de çekebilirdin 30 yıl önce de 10 yıl öncede Çünkü giren adam zaten öğretim üyesi. Algı bozukluğun var senin :D Çünkü kurallara aykırı bir şey yapmadan sana yapmış gibi gösterim algılarını sykiyor.
- +1 yıl
@Denizin__Dili “Zaten öğretim üyesi.” At yalanı seveyim inananı. Taylan Yıldız'ın bırak İstanbul Üniversitesi'nde öğretim üyesi olduğunu, herhangi bir yerde öğretim üyeliği yaptığını göster, burada senden özür dileyeceğim. :)
- +1 yıl
Olm bu adam şovmen her deliğe girer. Sen bunla sıradan insanı karşılaştırma.
- +1 yıl
@Denizin__Dili Hjkfsfsf yatacak yerin yok, az önce "Adam zaten öğretim üyesi” dediğin kişiyi anında şovmen yaptın. Neyse hocam ya, herkesin doğrusu kendine, selametle.
- +1 yıl
Yanlış söylemiş olmam seni haklı yapmaz.
- Gündem konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılKampüslerde ne idüğü belirsiz tiplerin karışacağı taciz olayları artar. Mezun halimizle kendi üniversitemizin kapısından zor girerken normal vatandaşın kampüste yeri yok. Kızlı erkekli takılan öğrenci gruplarına mahalle baskısı olur. Üniversite kampüsleri gezilip görülecek piknik alanı veya sirk çadırı değildir. Hele dersliklere, amfilere girmeleri olacak şey değil.
20 Yorumla
+1 yılKampüs vatandaşa açılacak dediklerinde biz online zoom üzerinden programlanma yapılacağını sandık.19 yy insanat bahçeleri gibi neye bakıyo bakılıyo
20 Yorumla
+1 yılO üniversitenin kapısından girebilmek için yıllarımı verdim kazandım mezun oldum. Adamlar benden kolay girecek öyle mi
50 Yorumla
+1 yılDaarul Fünun botonik hayvanat bahçesi ziyaretçilerine kapılarını açmış
30 Yorumla
+1 yılkekolar, abazalar, dayılar gelir artık, haftasonu da mangal yaparlar.
rezalet30 YorumlaZaten o kadar mevzu var kafamızda, bir de bunun üzerine düşünmeye kalkmayın arkadaşlar. Tavsiyem, daha verimli ve mutlu yaşam için, sizi birinci dereceden ilgilendirmeyen hiçbir şeyin üzerinde durmamanız.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlayı tek kaynaktan duyup işine geldiği gibi sallamak bu hep yapılan. Üniversitenin açıklamasını da koymalıydın … aşağıda 👇
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAçılabilir orası normal bir yer birisinin mülkiyetinde degil zaten neyin şovu ki bunu haber yapmaya çalışmak birisinin babasının malıysa söylesin göstersin tapusunu yoksa konuşmaya gerek yok zaten
00 Yorumla
+1 yılOrası okul müze değil ki aşırı saçma olmuş ipini koparan girmemeli
10 YorumlaKedi misali seyrederek bile öğrenir bizim halk
Amaç ne acaba açılmasının10 Yorumla
+1 yılAçık olmamalı üniversite öğrencileri gelmelidir
10 YorumlaAmerikada zaten açık neyin kafasını yaşıyoruz?
15 Yorumla
+1 yılÜniversiteli kız tavlamak isteyen herkes gelecek yani.
10 Yorumla
+1 yılArtık sapık mapik ne varsa üniversiteye gelicek tofasci ucubelerde gelicek bacilariniza asılacaklar
40 Yorumla
+1 yılSaçmalık ögrenciler zarar görseydi bunun hesabını kim verecek birde fotograf çekmişler izinsiz bu tacizdir
00 Yorumla
+1 yılSaçmaliktan seçmeler. Durup dururken böyle kararlad almak nereden akıllarına geliyor acaba? Sabır çekmelik. Öğrenciler protesto etmeli
00 Yorumla
+1 yılRektörlük bu tür YALAN haber yapanları mahkemeye veriyor bilginiz olsun. Gğtünüzü kurtarmak istiyorsanız soruyu silin.
07 Yorumla- +1 yıl
Yok
- +1 yıl
Ya he he
- +1 yıl
@fatmanur876 Çok naziksin :D Benim gibi :D
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
@fatmanur876 Bana neden küfür ettin ilk cümlende?
- +1 yıl
Sus muhattap olma benimle
- +1 yıl
@fatmanur876 Açıklayamıyorum, diyorsun.
+1 yılAhaha sanki hayvanat bahçesi gezisindeler bakışlara bak öğrencileri izliyorlar şaka gibi
10 Yorumla
+1 yılRezillikten başka bişey değil bende orada okuyorum can güvenliğimizi hiçe saydılar elimizden gelen protestolari yapacağız ama
29 Yorumla- +1 yıl
Bence de yapın. Kimlik alan Suriyeli Afgan gelip video çekecek. Laf atacak rahatsız edecek. Bence Sadece İÜ değil tüm üniversiteler protesto etmeli. Çünkü bu daha çok pilot bir uygulama gibi görünüyor. Yeterince tepki almazsa, demedi demeyin sıradaki üni odtü olur. Nerede aydın öğrenci yetişiyorsa, yobazlar ile doldurulur
- +1 yıl
Biliyorum imza kampanyası başlattık elimizden geldiğinde tepkimizi koyuyoruz basın açıklaması yapmayı da düşünüyoruz
- +1 yıl
İmza kampanyasının pek bir işe yarayacağını sanmıyorum. Basın açıklaması da izin verilirse bir iki saatlik bir eylem olur çok yankı uyandırmaz. Bence toplu bir şekilde eğitime ara verme gibi bir eylem daha etkili olur. Madem halka açıldı, derslere halk girsin, biz girmiyoruz gibisinden.. on binlerce öğrencinin günlerce hatta gerekirse haftalarca derse girmediğini düşün. Ki Türkiye’nin köklü bir üniversitesinde. Ancak böyle bir şey geri adım attırır.
- +1 yıl
Çok iyi bir fikir bunu ortaya atarım
- +1 yıl
Sende mi İstanbul üniversitesindesin
- +1 yıl
Yani bence ancak böyle bir yöntemle geri adım attırılır. Yoksa imza kampanyasının bir yaptırımı yok. İmza kampanyasını geç, Anayasa Mahkemesi hatta AİHM kararlarının bile görmezden gelindiği tonla şeye şahit olduk. Yani aha evet 100 bin imza toplamışlar, hemen geri adım atalım denmeyecek yani. İmza kampanyası çok pasif bir plan. İstanbul gibi toplama kampı gibi bir ilde böyle bir şeyin yapılması eğitim sistemini ciddi derecede sarsar. Yakında sakallı tipler dini tebliğ etmeye kalkışır, Suriyeliler kızları videoya alır, kimisi su şişesine votkasını koyar yanında su gibi taşıyıp kampüste içer sağa sola sarkıntılık eder, yanındaki kız arkadaşını taciz edilmesine tepki gösteren gençler bıçaklanır. Bunlar olacak şeyler. Bence hızlı bir şekilde karşı çıkılmalı
- +1 yıl
Hayır ben üniversiteyi bitireli baya oldu. İstanbul üniversitesinden de mezun değilim, hatta İstanbul’da değil Ankara’da yaşıyorum, çalışıyorum. Ama böylesi bir duruma tepki göstermek için İÜ de olmak, İÜ mezunu olmak gerekmiyor. Zaten ülkede ne kadar olumsuzluk yaşanıyorsa, aman beni bağlamıyor ki bana ne kafası yaşayanların tepkisizliğinden geliyor. Benzine zam mı geldi , e bana ne benim zaten arabam yok, sigaraya zam mı geldi oh ben zaten içmiyorum gibi gibi
- +1 yıl
Anladım ben o okula girmek için belli emek verdim ama bir başkası hiçbir emek vermeden benim okuluma girip belkide orada bize rahatsızlık verecek taciz sarkıntılık yapacak istemiyorum okulumda ne idüğu belirsiz insanları
- +1 yıl
Haklısın valla. Müze değil sirk değil. Nedir bu vatandaşa açmak
Kötü bir karardı, kampüslerde karı kız görmek ve tanışmak için gelen vizyonsuz herifler olcak.
00 Yorumla
+1 yılİsteyen istediği yere giriyodu zaten çok yeni bişey değil. Arasına bu eklenmiş simdi
00 YorumlaBu ne be :D felaket bisey ya... hicbir sekilde mantigi yok nedir bu yani... sacmalik resmen.
00 YorumlaBu ne olm hayvanat bahçesi gezer gibi sdlkgwkha
00 YorumlaHer hareketleri cahillik kokuyor , nerde o çocukların güvenliği?
00 Yorumla
+1 yılŞu kararı alan bizim toplumu hiç mi tanımıyor ya
00 Yorumlasaçmalık olduğunu düşünüyorum sonuçta kampüsler öğrencilerin alanı rahatsız edici
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbir şey düşünmeme gerek yok, bir eğitim sistemi ve anlayışı daha ne kadar s”””kile bilir onu düşünüyorum artık
11 Yorumla- +1 yıl
Düşünmediğin, YALAN habere inanmandan belli. Yolda seni görüp, "ben senin babanım" desem inanacaksın.
+1 yılOkunmaz artık ya çocuk dogurman bu ülkede dogurduysaniz da okula falan vermeyin okuma yazma öğrensin bitti gitti
10 Yorumla
+1 yılAkdeniz diye paylaşmışlardı aynısını da, derse girmek ne ya
20 Yorumla
+1 yılSaçmalıktan başka bir şey değil
40 Yorumla
+1 yılGerçekten bunu neyi düşünerek gerceklestirmisler
30 YorumlaMal kekolar dolusur şimdi saçma bişey olmuş
30 Yorumlayemiş de atsalarmış bari
20 Yorumla
+1 yılKampüs neden halka acılır ne sacma bısey ya
25 Yorumla- +1 yıl
@ebruşbal normalı o ama bu yapılan seyın amacını anlamadım ben? muze mı orası yanı halk gırıp bakıp ne yapacak? Kasıtlı bıseyler denıyolar yıne sımdı de unıversıtelı gencler hedefte bence ne oldugu belırsız sapıgı hırsızı terorıstı rastgele gelcek olay olunca ogrencıye yıkılacak sonra
- +1 yıl
Aynen bence okullarda egitimi aksatiyolar bu sekilde ve guvenlik acigi olusuyo. Adam elini kolunu sallaya sallaya gezcek napcaksa yapcak o zaman nasil kontrol edecekler?
Universitelerde sen ogrencilerin akademisyenlerin guvenligini tehlikeye atarak neyi amacliyosun yani olay nedir insan bunu merak eder haliyle.
Kaldi ki normal insanin da ben bi universite gezeyim diye guveni nasil olabiliyo? Bu insanlar bozuk yemin ederim. Ben olsam cekinirim gidip gezmeye.. - +1 yıl
@ebruşbal okulun ogrencısıyken bıle kartımı unuttugum ıcın kac kez kapıdan almadılar bısey dıyemıyorum yorum yok
Nasıl yani yol geçen hanı gibi mi oldu
20 Yorumla- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış tamamen
10 Yorumla
+1 yılhayvanat bahçesi gibi
10 YorumlaGündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. Neden böyle bisey yaptılar peki amaç ne
10 YorumlaÜniversitenin anlamı kaldı mı şimdi?
10 Yorumlayanlış bir karar bence Cami olmalıydı mimarisi uygun
00 Yorumla
+1 yılNe kadar it kopuk varsa dolacak şimdi oralasa kız peşine
00 YorumlaRezillikler ülkesi
00 Yorumla
+1 yılSirk gibi olmuş aynı.
00 YorumlaHer zamanki gibi yürütmenin rezalati diyorum.
00 Yorumla
+1 yılTek düşüncem saçmalık ve daniskası. 😤
00 Yorumla- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNeden? Niye böyle saçma bir şey yapılıyor?
00 Yorumla
+1 yılOrtalık dingonun ahırına döndü, heryer ticarethane
00 Yorumla
+1 yılSinema salonu mu sınıflar ne saçmalık
00 YorumlaÇok yanlış
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBebekte vurusan Suriyeliler kampüste vuruşur artık
10 YorumlaBu ne ya
10 Yorumla
+1 yılMallar mk ya
10 Yorumlasaçma geldi bana
10 YorumlaNiye açılmış ki 😏