Şunu merak ediyorum kendi kararlarını alabilen Türkiye'ye karşı ABD'de rest olarak: "o zaman ben olmadan da Rus ayısının üstesinden gel dese" istediğiniz senaryo mu olurdu?

Şunu merak ediyorum kendi kararlarını alabilen Türkiye'ye karşı ABD'de rest olarak: "o zaman ben olmadan da Rus ayısının üstesinden gel dese" istediğiniz senaryo mu olurdu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Türkiye kendi kararlarını alamaz.
Putin ise, Rusya'yı bataklıktan çıkaran adamdır. Eleştirilecek yönleri var ama, şu anda ABD ve haydutlarına karşı savaşırken dostumuzu eleştirmeyiz hehehe
Kendi kararlarımızı alamasak şu an kukla himayesinde bir devlet olmamız mıydık kısmen de olsa eskisi kadar bağımlı değiliz
Herif kaç yaşında tip yüz kırışıklık yok bile bizim erdo bundan daha zengin suratı patates tarlası gibi
Detayım hakkında da yorum yaparsan Türkiye çaresiz mi kalırdı sence? ABD böyle bir bahaneyle tüm ortaklığı bitirmek istese
Herifi sevgisiz bırakmıslar yazık ya
Ne alaka ya?
ben putinin deli gibi fanıyım gelsin tüm türkiye onun olsun off be ne adam yaşı başı geçtiği halde etkileyici
tüm hayat hikayesi saygı duyulacak cinsten gerçekten yaşayan bir james bond
Sivil falan ayrıt etmiyor diktatör olsa da hem kendi içinde hem dünyada korkulan güçlü bir lider onun gibi cesur olmak vardı..
Shhahshsh adam mit ajanı lan tabi cesur olacak
@Misandrizm of bi de hakan fidan fanımdı da bakan olunca gözümden düştü
fanıydım ne fanımdı
Putinişko hahahah
@Misandrizm adama 4 değil 40 kadın hak
Abartma lan
Putin havalı bir lider
gerçekten öyle ya
Ne öyle