bi kaç gündür öfke kusuyorum olup bitenlere
devlet nerde nasıl bi hukuk bu falan diye.
ama şunu düşünmeye başladım
yahu dedim hukuk aynı hukuk, ne diye şimdi deli gibi arttı ki?
hadi diyelim ki medyaya servis edilmiyordu ne diye şimdi hepsi medyaya düşmeye başladı?
seçim zamanına yaklaştığımızı unutmuşum.
ve gerek ramazan hocayı öldüren gerekse taksiciyi öldüren tipler aynı
emir verilmiş söylemiyorlar saçma sapan sebepler sunuyorlar yok birine benzettim yok spontene gelişti (ki direk şoför arkasına oturuyor planlı yani)
belli ki birileri yönetime karşı nefret dolmamızı istiyor zaten varda seçim ya aşırı çok olmasını istiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kilise olayındaki katliamı duymuşsundur. İşidçilerden birisi daha önce içeri alınıp serbest bırakılmış ama dünya'da da aranıyormuş. Bu işidçiler kimin koruma altında acaba? Tahmin etmek hiç zor değil.
ışidin abd ile işbirliği içinde olduğunu biliyorum ortadoğu da abd lehine işler yapıyorlar ama abd aleyhine en ufak işleri bulunmuyor zorlasan tek tük çıkar belki
eğer saldırganlar daeş üyesiyse bu abd'nin gerçi abd senatosu yahudi lobisinden oluşuyorsa bu israilin planı demek oluyor
şimdi eğer israilin gönderdikleri daha önce içeri alınıp serbest bırakıldıysa demek ki hükümette onlara çalışıyor?
Türk askerlerini yakan da işid idi ama örtbas etmeye çalışmışlardı. İşbirlikçi olduklarını belli ediyorlar.
isidden dolayi kime tepki verebilirler ki, birdr askerin yanma olayi çok hassas bir durum belki o yuzden cok ustune gitmediler, 2 3 olayla direk suclamak zor çok yakalanan isid uyesi var ama sorsan ne dusunuyorsun diye hicbir fikrim yok acikcasi örgüt dediğinde herkesin kolu çıkabiliyor
Hayır, askerlerle ilgili iftira bile attılar. İşid'i korumaya aldılar bildiğin. Gerçeği ısrarla kabul etmeyip örtbas etmek istediler, aileler açıklama yapınca geri adım atmak zorunda kaldılar.
evet o dönemde oyle seyler hatirliyorum, www.indyturk.com/.../i%C5%9Fi%CC%87din-katletti%C4%9Fi-tsk-%C3%BCniformal%C4%B1-fethi-%C5%9Fahinin-ailesi-4-y%C4%B1ll%C4%B1k-sessizli%C4%9Fini-bozdu soyle bi roportaj yapilmis ailesiyle, denilene gore isidin icine sokulmuş askerlermiş, anladigim kadariyla devlet isidin icine adam soktu istihbarat icin, yakalandilar devlet itibarini korumak istemiş gibi duruyor
çünkü şöyle bisi demeleri cok zor, evet isidin icine 2 askerimizi soktuk örgüt onlari yakarak sehit etti hataliyiz. görüntüler de cok acı. s
Askere sahip çıkmamak daha büyük bir itibarsızlık.
bilmiyorum dedigim gibi kolay bir durum değil arka planda neler döndü neler bitti bir acidan zaten ortaya cikacak bilgiyi ki int ortaminda yayilcagini bile bile neden red etsinler bisiler döndü ozaman ama ne
Çözüm dönemi pkk'nın şehit ettiğine de öldürmedi diyen insanlar askere değer vermez.
sayin dedektif minnie hakli olabilirsiniz ama tsk nasil desem isleyisi günlük hayattsn ve duygusalliktan cok uzak, türk silahli kuvvetleri kimlik tespiti mi yapamadi, yoksa sahiplenmesi bir şeyi tehdidemi sokucakti, videoyu dolasima. sokanlarla ilgili soruşturma pesindemiydi, arka planda ne döndüğünü bilmiyoruz bence buradaki doğru soru sahiplenilmesi gereken askerimiz konusunda bırakılmis açık hakkinda ne gibi açıklamalar yapildi ve ne kadari tutarliydi, olaylara kendi açınızdan baktiginizda kesinlikle hakli tutum icindesiniz ama bakış acisini biliyorsunuzdur bilgi geldikce degisir, çok hassas bir konu olduğu için ne diyecegimi acikcasi bilemiyorum..
hep oluyodu bu tarz olaylar
olmuyordu tabiki de olsa bile nadir
ardı sıra olmaya başladı durmuyor