Gündem Dem Parti 9 Şubat 2024’te İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adaylarını açıklayacak. Heyecanlı mısınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Dem Parti’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı belli olmuştu zaten: Kemal Bülbül Dem Parti 9 Şubat 2024’te İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adaylarını açıklayacak. Heyecanlı mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ChandlerMurialBing Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bölücülere oy vermiyorum o yüzden beni ilgilendirmiyor. Zaten seçilmeleri imkansız. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Dem Parti bugün iktidarda olsaydı ekonomiyi düzeltirdi Yorumla ChandlerMurialBing +1 yıl İdolleri bebek katili olanlardan ülkeye hiçbir hayır gelemez. Yorumla
nismo_ Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır.Cumhurbaşkanı seçimiden sonra siyaseti düşünmeyi bıraktım. 0 0 Yorumla
Başak6419 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bebek katillerini desteklemiyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dem Parti bugün iktidarda olsaydı ekonomiyi düzeltirdi Yorumla Başak6419 +1 yıl Tabi tabi kesin düzeltirdi lan biz hala şehit veriyoruz ne ekonomisinden bahsediyorsun sen Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Dem hangisiydi yav 0 1 Yorumla Soran +1 yıl HDP’nin devamı Yorumla
tarikkk30 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kibir abidesi.. Ekrem gidecek... çok iyi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bölücülere oy vermiyorum o yüzden beni ilgilendirmiyor. Zaten seçilmeleri imkansız.
Dem Parti bugün iktidarda olsaydı ekonomiyi düzeltirdi
İdolleri bebek katili olanlardan ülkeye hiçbir hayır gelemez.
Hayır.
Cumhurbaşkanı seçimiden sonra siyaseti düşünmeyi bıraktım.
Bebek katillerini desteklemiyorum
Dem Parti bugün iktidarda olsaydı ekonomiyi düzeltirdi
Tabi tabi kesin düzeltirdi lan biz hala şehit veriyoruz ne ekonomisinden bahsediyorsun sen
Dem hangisiydi yav
HDP’nin devamı
Kibir abidesi.. Ekrem gidecek... çok iyi