Bence hapiste olan bazı insanlar hapisten çıkacak.
Doğuda daha fazla belediye alır
İçeride 3-4 yıldır yatan biri çıkar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
size destek verip aday çıkarmayınca siz ne vermiştiniz.
https://www.youtube.com/embed/XfUJMYrhFnU Zamanında bakanlıklara muhalefet mi verdi? Hayır
Zamanında barış sürecini muhalefet mi yaptı? Hayır
Yasaya aykırı davranarak zamanında kapatma davası muhalefete mi açıldı? Hayır
Hazineden %50 yasaı muhalefet mi yedi ? Hayır
Barış sürecinde 2015 yılına kadar soyut olarak desteği muhalefet mi aldı? Hayır
Türkiye’ye terörist devlet diyen Barzani’ye Türkiye’yi muhalefet mi getirdi şarkıları türküleri muhalefet mi söyletti ? Hayır
Balyoz davasında askerlere suçu muhalefet mi attı ? Hayır
15 Temmuz’da suçsuz insanları içeri muhalefet mi attı? Hayır. ( çoğu insan beraat etti bu arada hem balyozdan hem 15 Temmuz’dan suçsuz yere içeri atılan herkes çıktı , ama görevlerine iade edilmediler )
Balyoz da yüksek rütbeli insanları içeri atıp iki yıl boyunca hapis muhalefet mi tuttu? Hayır
Balyoz da içeri giren komutanlar suçsuz oldukları halde görevlerini iade edildi mi hayır ?
Peki bu yüksek rütbedeki insanların yerine 15 Temmuz’a zemini hazırlayacak olan komutanların muhalefet mi yerleştirdi oraya ? Hayır
Kozmik odayı muhalefet mi açtırdı ? Bir çok mi personelinin katledilmesine muhalefet mi sebep oldu? Hayır.
İnsan bu kadar hayırdan sonra düşünür ya arkadaş bunları muhalefet yapmadı ama bugün en çok eleştiriyi muhalefet yiyor , acaba bu bir sistem olabilir mi diye hiç düşündünüz mü, yani bu kadar şeyi yukarıdaki yazdığım maddeleri muhalefet yapmış olsaydı inan bugün o parti diye bir şey olmazdı
Ama bugün bunları yapan insanlar hala görev deler.
Zaten muhalefet Partisi’nin iç yapısına bakacak olursanız şu anda muhalefetin içinde sağcı insan daha çok , bu da demek oluyor ki bunlar bilerek yerleştirildi yani muhalefet başkanı bunlara göz yumdu.
Yani işin Özü şu muhalefeti göz önünde tutarak arka plandan herkes işini gördü.
Her şey planlı tıkır tıkır işledi
Cevap
3Cevap
Dem Parti bu hesapları yapsaydı önceden akp bloğuna geçerdi ve istediğini de alırdı.
Kardeşim sence somut olarak mı geçmek daha mantıklı soyut olarak mı geçmek daha mantıklı? Sen iktidar olsan bunları yanına doğrudan mı alırsın yoksa arka planda mı alırsın?
Eğer somut olarak alacak olursan yüzde onluk bir oy kazanacaksın fakat çok büyük oy kaysın yiyeceksin ve linç.
Zaten şu anda mevcut hükümetin istediğini MHP yapıyor oy oranları %50’yi geçiyor neden bu diğer grupta uğraşsın ki ? Ama şimdi MHP oyları Ankara İstanbul ve İzmir için yetmiyor. Yanına MHP aldığı halde bu sebepten dolayı , partiye aday çıkart dedi ne oldu CHP’nin zaten oyları gitti , yani Ankara’da kolaylıkla alabileceğini düşünüyorum ama İstanbul’da 800 ila 1000 oy farkı vardı.
Yani partiyi yanına almak almamaktan daha iyi el altından kullanmak daha mantıklı.
Bu sayede ne olacak ?
🔥 İstanbul ve Ankara’yı kolaylıkla alma yolu açılmış oldu İzmir’den de ana belediye alamayacaklar bu belli ama ilçeleri falan alacaklar.
Ne kadar boş düşünüyorsunuz. İktidar Dem partiyi yanına almak için her şeyi yaptı. Hatta en azından tarfsız kalması için sağdan soldan mektup bile okuttu. Peki dem parti iktidar değil de jeden CHP yi desteklesin? 2019 seçimlerinde Türkiye'nin birçok yerinde şartsız bir şekilde CHP ye belediye kzndırırken CHP iyi paryiye birçok taviz verdi. 2023 seçimlerinde de şartsız bir şekilde CHP ye destek verdi ve CHP dayının en çok oy aldığı ilk on il dem Parti'nin en güçlü olduğu iller. CHP buna karşılık ümit Özdağ dahil oyu olnayan birçok kişiyle pzarlık yaptı. Dem parti de pazarlık yapabilirdi çünkü türliyemin en büyük üçüncü partisi. Ancak bırakın pazarlığı CHP aksini yaptı ve Özdağ ile kayyum pazarlığı yaptı. Dem şimdi kalkıp CHP yi doğrudn desteklese bile artık seçmeni buna destek vermez. Dem parti yine CHP ile iki aydır ittifak görüşmesi yapıyor ve talebi Dem pattinin kazananileceği yerlerde CHP'nin de taviz vermesi. Örneğin Iğdır'da Dem parti %50,2 ile kazandı ve şimdi akp MHP tek aday çıkartıyor orada chpnin aday çıkartması dem Parti'nin işni zorlaştırır. O zaman bundan şu sonucu çıkartmak doğru mu CHP MHP için çalışıyır?
Seçim sonrası göreceğiz kim boş düşünüyor , hükümet doğuda bazı ilçelerde ya da illerde aday çıkarmadığını göstereceğim ben sana bugün boş düşündüğünü ya da sen kendin göreceksin.
Ya da HDP’nin eski başkanı içeriden çıkarıldığında da kim boş konuşuyor o zaman görüşeceğiz 2024 yılı içerisinde çıkarılacak ve o zaman göreceksin arkadaki pazarlığı. Ben sana neyin ne olduğunu söyledim.
Mektup okutulması olayı şudur hükümet HDP CHP’nin yanında yer alınca bu mektup olaylarıyla partiyi değil Kürtlerin yanına çekmeye çalıştı.
Zaten her zaman Kürtlere yönelik çalışma yapıyorlar partiye yönelik değil. Barış sürecinde falan da en son orada bir anlaşma yaptılar daha sonrasında soyut olarak zaten seçimlerde sürekli destek almaya çalıştılar. Ama göreceksin bu dediklerim teker teker çıkacak seçim sonrasında doğu bölgesindeki haritaları iyi izle ya bu olacak ya da içeriden HDP’nin eski başkanı çıkarılacak.
İllaki bir yerden bir şeyler alacaklar
Hala boş konuşuyorsun. Tutuklu Dem partililerin zaten bir suçu ve cezası yok. Defalarca beraati çıkmış. Ayrıca seçim sonrası doğuda bir şey değilmez yine Dem parti tüm il ve ilçeleri alacak. Kayyum konusu zaten bir saçmalık. Dem parti tüm Türkiye için ittifak şartlatını ortaya koydu. CHP binde bir oy alamayan Muharrem inceye bile ilçe vetitken dem partiye bir şey vermediği için kaybedecek. Dem parti 2019 da akp yi cezalandırdı şimdi de sıra CHP de. Başka da bir şey yok. Siz bu akp pazarlıklarını geçen sene CHP ile ortak aday çıkarttan pattilerün bir bir aday çıkarttığı için konuşun. CHP doğu illerinde aday çıkartıp Dem Parti'nin işini zorlaştırırken Dem metropolleri hediye etmez.
Boş konuşuyorsun derken zaten sen boş konuşuyorsun çünkü böyle diyen bir insan öyledir. Ayrıca madem suçsuz bu adam içeride neden tutuluyor? Bu adamın bir çok fotoğrafı var bir çok kayıt belge hepsi var şu andaden partinin yöneticilerinden de var.
Hükümet içeri alır almaz yapacak bir şey yok madem adamın suçu yok diyorsun niye dışarı çıkılmıyor. kaldıki suçu var ama nedense yargıdan geçiriliyor belli ki ya adam bir taraftan korunuyor ama millete cezalandırılıyor gibi geliyor bu da ihtimaller arasında tabi müebbet yemektense 4.05 sene hapis yapmak iyidir.
Ben sana adamlar doğuda il ilçe alamaz demiyorum daha fazlasını alır diyorum hiç istatistiklere bakmıyorsun sanırım seçim sonuçlarına falan dem partinin oy farkıyla kaçırdı yerler var yani.
🔥 ayrıca diyorsun ki CHP Muharrem İnce’ye bile belediye verdi diyorsun burada da bariz ya haberleri takip etmiyorsun ya siyasetten anlamıyorsun çünkü böyle bir olay yaşanmadı.
Oranın belediye başkanı CHP’den istifa Edip Muharrem İnce’nin partisine dahil oldu.
Yani CHP’nin yaptığı bir şey yok.
Metropol diyorsun yine orada da bir tezatlık var o seçim yılının istatistiklerine de git bak sonuçlarına da git bak Cumhuriyet Halk Partisi doğuda hangi illerde çıkardı hangi illerde çıkarmadı onları bir incele ondan sonra yoluna bak. verilenle hareket et düşüncelerinle değil daha Muharrem İnce’nin belediyeyi kimden aldığını bile bilmiyorsun yani hediye edilmiş gibi bahsediyorsun
Anladım senin okuman yok. Muhrrem inceyle pazarlık şimdi yapıldı sanırım senin bundan haberin yok. Neyse Demirtaş konusu bariz belli zaten. Fotoğrafları var diyorsun fotoğraf suç değil ve Demirtaş o fotoğrafları devletin izniyle gidip devlet adına örgütle pazarlık yapyığı zaman çekti. Dönemin başbakanı da ben izin verdim dedi zaten. CHP geçen seçimde tüm doğu illerinden aday çıkardı. Hepsini açıp bakabilirsin. Siyasetten de çok iyi anlarım sen merak etme. Tekrar söylüyorum boş yaptın. Devamda etme artık.
Hey Allah’ım cahil laf anlatmaktan ne kadar zor lan git haber oku haber haber. Ya teröristlerle fotoğraf çektirmek ne zamandan beri suçsuzluk oldu manyak mısın ya gelmiş buraya saçma sapan yalan dolan şey yapıyor ya.
Bak şimdi ne yapıyorsun biliyor musun gidiyorsun bir tarih kitabı alıyorsun haberleri açıyorsun izliyorsun okuyorsun seçim sonuçlarına da bakıyorsun kim hangi partiden onları da bir bakıyorsun tamam mı hadi bunları yap gel hadi bir koşu
Cahile laf anlatmak çok zor evet beni anladığına sevindim.
Çekilen fotoğraflar 2013-14-15 yıllarına ait ve devletin resmi göreviyle orta gidildi. Onlarla ilgili bir suç duyurusu veya başka bir şey yok. CB izniyle gidildi
Siyset lise tarih kitabı ya da televizyondan da öğrenilmez. Sana yanlış öğretmişler.
Sana bu konuda bende tavsiye vetmeyi çok isterdim ancak üzgünüm sana uygun bir kaynak yok. Ancak Küçük prens falan okuyabilirsin faydası olur.
Ben sana tarih vermedim oysa sen tarih veriyorsun 2005 2008 2010’dan her yıl fotoğraflar her yıl izinle mi gitmiş hadi onu geçtim diğer milletvekillerini ne yapacaksın fotoğrafı olan boy boy onları ne yapacaksın ya cahilsin bilmiyorsun cahil cahil konuşuyorsun kusura bakma da aşırı bir şekilde koyunluk var sende ya da aşırı şekilde devlet karışıklığı var sende 2.01’i ama çözemedinfetocü ağzıyla konuşuyorsun biraz da hani artık hangisi bilemedim yani 3.01’i
Demirtaş'ın o yıllara ait bir fotoğrafı yok. Varsa da ben görmedim atabilirsin bakarım merakta ettim. Fotoğrafın bir suçu var mı bilmiyorum çünkü Demirtaş'ın bu konuda bir cezası ya da davası yok. Ama eğer suçsa en büyük fotoğraf iktidarın küçük ortağı Doğu perinçeke ait. İstersen sana atabilirim veya meclisteki her partinin vekilinin fotoğrfı var. Bizzat cumhurbaşkanının bile var suçsa herkesin suç.
İki kelimeyi bir araya getiremeden çamur atmaya çalışıyorsun. Sen araştıranilirsin dediklerini yanılıyorsun. ya da yalan konuşuyorsun. Yani boş yapıyorsun. Ayrıca gizli sorduğuna göre de medeni cesaret yok.
Soruyu istediğin gibi sorarım bu seni alakadar etmez, ama yanlış bilgileri yanlış servis ediyor olmak senin sorunun olabilir.
Demirtaş’ın yıllara ait fotoğrafı yok diyorsun net konuşuyorsun Google’ı açmak hani ben sana burada bir şey atmak zorunda değilim orada bak internet var klavye var oraya yazıyorsun çıkıyor.
Daha sonrasında ben Partici bir insan değilim ama keşke herkes suçunun cezasını bu ülkede çekse.
Ayrıca sadece fotoğrafa da gerek yok fotoğrafı da var da açıklamaları da var.
Kurduğu cümleler var anayasamıza aykırı olarak kullandığı cümleler aş videoları fotoğrafları röportajları hepsi var.
O yüzden bana kaldırıp burada bir terörist başını falan savunma. Yaşanmış kesin bilgileri de yalan servis etme.
Baktım öyle bir fotoğraf bulamadım. Çünkü yalan konuştun. Demirtaş'ın söylemleri de düşünce ve kanaat hürriyetince ülkemiz anaysadın göre suç değil. Ayrıca demirtaşın kürsü dokunulmazlığı vardı. Hem söylemleri suç olsa bile verilen cezasını çoktan doldurdu ve yaslarımıza göre de bir suçu kalmadı. Bunun için anayasa mahkemesince beraatine karar verildi. Senin bu sözlerin bile yasalara göre suç. Demirtşın avukatları bu konuda suç duyurusunda bulunursa ceza alırsın. Bir sürü emsal karar var ve ekibi sosyal medyadan birçok kullanıcıya dva açıp kazandı.
Hey Allah’ım daha anayasadan haberi yok gelmiş burada konuşuyor. Tamam şimdi git anayasayı oku geri gel. Hadi çabuk bekliyorum seni. O dokunulmazlık bazı şeylerde işe yaramıyor hey Allah’ım yarabbim ya bu siyasetten her şeyden bir haber.
Git Google’a yaz Demirtaş teröristlerle fotoğraf diye 😅 adama bak ya
Belediye seçimi milletvekili değil dokunulmazlık almıyorlar içeriden nasıl çıksın?
Arka planda illaki bir şeyler verildi bak önümüzdeki bir yıl içerisinde iyi izle HDP eski başkanı içerden çıkarılacak ve ihale muhalefete kalacak yine ama içeriden çıkartan muhalefet olmayacak kimin gücü yetiyorsa o çıkaracak yani hükumetten birileri o bazı grupları zaten sen de biliyorsundur
Dem partisi kim
Hdp işte. İsim değişikliğine gitti
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?