Dünyayi kim kontroll ediyor hepimiz bir oynun icindeyiz.. almanya olsun türkiye olsun vs … tek irak zamaninda amerikanin oynuna boy egmicegiz dediler ve darbe oldu öldürdüler iragin liderligini…
siz ne düsüniyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Dünyayi kim kontroll ediyor hepimiz bir oynun icindeyiz.. almanya olsun türkiye olsun vs … tek irak zamaninda amerikanin oynuna boy egmicegiz dediler ve darbe oldu öldürdüler iragin liderligini…
siz ne düsüniyorsunuz?
Masonlar veya diğer komplo teorileri genellikle somut bir kanıt olmadan ve spekülasyonlar üzerine inşa edilen varsayımlardır. Dünya üzerindeki devletlerin, toplumların ve olayların arkasında genellikle karmaşık birçok faktör ve etken vardır.
Dünya üzerindeki ülkelerin politikaları, ekonomik durumları, toplumsal yapıları ve dış ilişkileri genellikle kendi iç dinamikleriyle şekillenir. Elbette, uluslararası ilişkilerdeki güç dengeleri, ekonomik etkileşimler ve diğer faktörler de önemlidir. Ancak bu durumu bir grup ya da organizasyonun kontrolüne bağlamak genellikle gerçekliği yansıtmaz.
Bir olayın arkasında yatan nedenleri ve etkenleri anlamak için geniş bir perspektif gerekir ve herhangi bir iddiayı desteklemek için somut kanıtlar gereklidir. Genel olarak, dünya üzerindeki olayları basitleştirmek ve belirli bir grup veya organizasyonun kontrolü altında olduğunu iddia etmek, gerçekleri anlamamıza engel olabilir.
Eğer belirli bir konuda daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, güvenilir kaynaklardan bilgi edinmeye, çeşitli görüşleri değerlendirmeye ve somut kanıtları incelemeye özen göstermek önemlidir. Unutmayın ki sağlıklı bir eleştiri ve sorgulayıcı bir düşünce, bilgi edinme sürecinde önemli unsurlardır.
Cevap
10Cevap
Bilgiyi mutlak güç kabul edip eline geçirip bu liderliğini sürdürenler
Paraya sahip olanlar.
Onlar kim rothschild ailesi mi
Onu bilmem de Volkan Konak'a dikkat edin
Neden?
bence kimse bilmiyor
Aslinda bilenler var ama kimse söylemiyor insanlat koyun gibi
Kötü haber direksiyonda kimse yok 🙄
🤫🤫🤫🤫
Kim yönetiyosa hepsinin aq