Hangi ülkeye mensuplar?
Dünya'yı kim yönetiyor?
Hangi ülkeye mensuplar?
Bu tür bir konuyu açtığın için ayrıca teşekkürler güzel insan... tüm sistem bozuk ve zedeli kuruldu, kuranları ise nice din kitaplarında "nalet"lenmiş bir ırk"tır... ancak detayı konusunda teoriler üretebildim... vardığım kanı eski atlantis zamanı olabileceğiydi veya farklı bir üstün ırk... ancak "insan" ırk'kını kendi güzel gezegeninde esir edenler bizim ırkımızdan değiller güzel insan... onlar yıkımcı, pis ve zedeli hedeflerine "AŞK" gibi sonsuz bağlı olan hasta bir ırk... eskiler örnekler verdi ancak insanlar pek gören gözle bakamadılar... "Atlantis"in konusuna nereden ulaştığımı merak etmen hayli mümkün sana "pompeii kavmi"ni araştırmanı öneririm bu konu için... eskide güçlü bir taş'ın patlamasıyla şu an kurulmak istenen sistemi bir adada var eden bu ırkın nasıl yok edildiğini konu alır ve canlı örneğidir... sistemi kuran ırk "İnsan" ırkını seçti kesinlikle "Aciz" veya "Güçsüz" olduğu için değil kısa zamanda yükselemeden ele geçirdiler "İnsan" ırkını ki istedikleri noktaya ulaşmış olsa yönetemeyeceklerini iyi biliyorlardı... bu ırk "pompeii"de zedeli bir sistemi benimsediler hep istedikleri şeydi şimdide istedikler, düşünmeyen, sürekli soyut yaşama bağlı yani "paraya, sahtekarlık, canilik, kadına olan değersizlik, cinsellik" gibi birçok konuyu ele alan ve bunu bir ihtiyaç gibi sunan sistem'e yoğunlaştırdılar "İnsan" gereken aşamada olmadığı için zaten açıkları vardı onları avantaj bilip kullandılar güzel insan... yönetim sistemlerini insanların kurcalaması durumunu önemsemediler onun yerine heryerden göz önünde olan ve artık önemsenmeyecek derecede ön plana sürdüler "Masonic" olan bu inanç tarzı birçok kararmış düşünceyi beraberinde tamamladı şimdiki bilgiler internetin sonsuzluğunda olan "Deep Web" adlı tabanlarda yer bulabildi anca... güzel insan sistemi sorguladıkça pisliğini bulursun ancak.. önemli olan herşeye rağmen bir "Tam" olmak özünü bozmadan "AŞK"ın sonsuzluğunu "Sevgi"nin bağını benimsemen.. ve hep bunu aşılamandır..
Kimine göre Rothschild, kimine göre Rockefeller, kimine göre Reptilian ırkı, kimine göre Britanya imparatorluğu, kimine göre Forbes ilk 100'de ki insanlar, kimine göre hiç kimse... Herkesin bir komplo teorisi vardır, bizim bildiğimiz, yönetenlerin bilmemizi istediği kadar olan bilgidir..
Tabii ki ben. 😄
Şaka bir yana, dört yahudi ailesi olayını ben de kısmen biliyorum. Dört ya da beş.
ALLAH
ya... :D :D :D bilmiyoduk
:D :D :D :D Dayıcım, Kuzum, Dayısı Kurban, Dayısının bir Tanesi... :D sus ulen yeter :D
Cevap
29Cevap
Dünyayı Yöneten Belli Başlı Kişiler Var. Bunların Serveti Süper Güç Dediğimiz Amerika'dan Bile Fazla. Dünya Onların İstekleri Doğrultusunda Şekilleniyor. Ancak Unuttukları Birşey Var. Asış Güç Allahtadır. Onun Kudretini Kimse Karşı Koyamaz. Gün Gelecek Allah Bunu Yapanlara Gereken Cezayı Verecek. Allah'ın Adaletinden Kaçamazlar...
Belli başlı aileler yönetiyor. Daha doğrusu genel düzeni onlar yönetiyor.
En baştaki iki aile malum ve onlarında dışında tepeden aşağıya doğru bir piramit şeklinde devam ediyor egemen durumdakilerin zinciri...
her birinin elinde farklı güç bulunan aileler. mesela biri petrolü elinde bulundururken biri silahı bir teknolojiyi vs vs.
sonuç olarak dünyayı para yönetiyor. ama normal paran varsa olmaz dolar olarak olmalı bak :D
Bence dünyayı yönetenler diye bir şey yok, herkes kendi çıkarı doğrultusunda hareket ediyor.
Kimse yonetmiyor, yonetmeye calismak icin kavga ediyorlar, birbirlerinin onune gecmeye calisiyorlar
Hani iki kule olayi vardiya amerkada ha iste o iki kulelerin sahibi ve ayni statude ki arkadaslari yonetiyor dunyayi
Su bahsedilen 52 aile var ya. Onlarin elinde. Kendileride açıkladı zaten cik bilinmeyen bir olay degil artik
dünyayı Para Yönetiyor insan. devlet. millet hikaye
Dunya uzerinde parayi elinde bulunduran 2-3 aile var. Pek bilinmezler ama tum yonetim onlarin elinde.
bir ülkede değil bu iş, bir ailede, dünyadaki bütün parasal akışı yöneten aileler var, bunlar ne derse o olur
Dünyayı amerika amerikayi ıngilizler yönetiyor asıl süper güç ingilizlerdir
izle bakalım senin yorumun ne olucak
Amerika diyecem fakat amerikaya da yön Veren zenginler var...
Benim elimde.
Nihaha.
Sen mi sormuşsun pardon. Yorum yapmadım say. Sonradan gördüm.
Tamam.
Ben yönetmiyorum onu biliyorum..
Kimsenin yönettiği yok herkes gün gelince ölüyor.
Amerikada 3-5 yahudi aile yönetiyor
yeni bir devlet dinsiz bir devlet illumaniti gibi
G8.. Ve G20... @ÜlkücüMilitan
Ben yönetiyorum kimsenin haberi yok
Ben. 😊
Saka saka amerika-israil bence 😄
Kendi dünyamı kurdum ve ben yönetiyorum :(
Bende değil, ondan eminim :)
İllu abiler 😂😂
Illumination
Akillilar
Allah :)