@sahsinamunferit knk bence çok görme. bunlar internet servis sağlayıcıların ülkeler arasında bile hala fiber alt yapısıyla datayı aktardıgından da bihaber tipler. uydu bağlantısıyla yapıldıgını zannediyorlar : ))
@sahsinamunferit Diğer cevapları okudum da, sürü psikolojisyle hareket eden ne kadar mal varmış görmüş oldum : ) aslında çok da şaşırmadım. mallar her zaman çogunlukta olur bu her dönemde böyle olmuştur dünya yaratıldıgından bu yana. sorgulama yetim oldugu için yaratıcıya binlerce kez şükrediyorum.
Gidilmistir niye gidilmesin. Bir tv yapacak teknolojiye erismek aya gitmekten cok daha utopik bisey aslinda televizyonlarin gercekten var olduguna inaniyorsan aya gitmeye de inan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet kanıtı var zaten
kız kılıklı elindeki telefonla, dünyanın bir ucundan diğer ucundaki birisiyle görüntülü konuşabiliyorken gök kubbenin aşılamayacağını sanıyor.
Kız kılıklı?
o da senin düştüğün tuzak ehhehe :d
Kişi, kendinden bilir işi.
@sahsinamunferit knk bence çok görme. bunlar internet servis sağlayıcıların ülkeler arasında bile hala fiber alt yapısıyla datayı aktardıgından da bihaber tipler. uydu bağlantısıyla yapıldıgını zannediyorlar : ))
siyasal islamcı detected. Yaratıcına söylede sana biraz daha akıl versin
Soru: Ay'a tekrar gidilebilir mi?
Nasa astronotu: Ay'a gidecek teknolojimizi maalesef kaybettik.
: ))
NASA başlı başına bir balon zaten.
@sahsinamunferit
Diğer cevapları okudum da, sürü psikolojisyle hareket eden ne kadar mal varmış görmüş oldum : ) aslında çok da şaşırmadım. mallar her zaman çogunlukta olur bu her dönemde böyle olmuştur dünya yaratıldıgından bu yana. sorgulama yetim oldugu için yaratıcıya binlerce kez şükrediyorum.
daha bir çok hastalığa en basitinden günümüzde nerdeyse hepimizi etkileyen grip covid benzeri salgına bile çare bulunamıyorken uzaya çıkılsa ne olacak
Öyle deme. Çok önemli incelemeler yapılıyor 🤣
Gidilmistir niye gidilmesin. Bir tv yapacak teknolojiye erismek aya gitmekten cok daha utopik bisey aslinda televizyonlarin gercekten var olduguna inaniyorsan aya gitmeye de inan
tabi ki, bunu soruyor olmanız gerçekten komik
Kubrick de gülüyordu.
o kim?
Bilmem. Onu da siz araştırın. Sorgulayın mesela.
uzaya çıkıldığına inanmayan birinden tavsiye almayacağım, önce sen araştır
Bu dogma düşünce size her şeyi inandırır.
Kubrickle ne alakası var la? Nasıl bir skıl tutulması yaşıyorsunuz?
Gğneşle dünyanın arasındaki öesafenin 50 katı uzakta Plüton'un HD rrdmini çektiler. 15 yıl sürdü buradan oraya gidiş. Hala gök kubbe diyor fkfkf
Dünya düz ve öküzün boynyzunda zaten😄😄😄
Üstünde o kadar öküz varken alttaki öküzün çok da önemi yok 😊
Öküzün pozisyonu önemli ama zamanla anlarsın😄😄