Siyahın beyaza beyazin siyaha üstünlüğü yokturrr denilmistir cogu kez de ayetlerde vurgulanıyor...
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O adam degisik biri. Eski solculardan ve sonradan değişenlerden. Genel olarak güzel konuşuyor ama bazı sapkın gibi düşünceleri var
Bir insan nasil solculuktan doner yaa 🤣🤣🤣
Allah hidayet ederse döner
Merak ettim simdi adami
Merak edilecek çok daha fazla konu ve kişi var. Onunla zaman kaybetme bence
Doğru qkbsbdhdhss
İslam'a inanmak zorunda mı? Böyle söylediği için ceza mı verirsin yoksa? Hani saygı?
Sana 100 tane parçadaki ana firkri bulma paragraf sorusu ödevi veriyorumm kankaaa 🤣🤣🤣
Kendini üstün görüyor diye ceza mı verirsin yani?
Allah varsa cezasını o verecek jsjhsbdh
Niye herkesin derdi islammış gibi tribe giriyorsunuz?
Adam dini dayanak gosteriyor ya hani... Allah yaratti diyor ya hanii... Kendiyle çelişiyor diyorum
Adamı hiç bilmiyorum ki 🤔 kesin piyon biridir öyle diyorsa bakınız Türk milliyetçiliği iyi değil allaha ters düşüyorlar milliyetçi olmayın diye algı yaparlar
Türk ırkçılığı zaten iyi değil
şu an bize ırkçılık yapıyorlar yalnız herkonuda üçüncü sınıfa konulan biziz
Kimler yapıyor ki
Kim yapmıyor en çok vergiyi veren biziz verginin karşılığını alamayan biziz haklı olsan bile mahkemede parayı veren haklı çıkıyor suriyeli ya da mülteciler türkleri öldürsün kimsenin sesi çıkmıyor mülteciler eahat eahat üretip sahilleri mekanlaeı işgal ederken bizim askerler ölüyor mülteci eleştirenler haber yapanlar içeri ayılıyor elin sümüklü aravı atatürkle dalga geçebiliyor hatta araplara söven türklerden rahatsız olan araplar türkleri tututklatmaya çalışıyor baştakilerde çanak tutuyor rezerv yasası ile türkün malına el konuluyoryada çürük denetimsiz bina kakalanıyor. Ülkesinde ki asalaklardan rahatsız olanlar ilkel tipleri bize yolluyor bize sormuyorlar bile daha ne olcak?
Aslında bu turklere ayrimcilik yapıldığı anlamina gelmiyor bu turklerin turklere yaptığı bir durum maalesef
Çoğunu arap sevdalıları yapıyor
Türk demek Müslüman demekti bir asır öncesine kadar. Kazınmışti küffarın aklına bu unutulmaz lanet.
Hmmmm ama zaten hayatinin son donemlerinde biraz değişik olmuştu sanki
Yüzeysel bakarsanız eminim yargılamak adına bir çok şey bulursunuz. Her fani gibi kendisi de kusurlu. Çoğu düşüncelerini ilginç buluyorum.
Pek bilmiyorum ama ismini sıkça duymuşumdur sadece merak ettim kimse demedi mi hu adama savunduğun şeyle çelişiyorsun diye
Bazılarına göre yaşadığımız yüzyılın en büyük Türk şairi. Düşünce olarak keskin birisi. Bence bu konuyu tekrar dinleyin. Türklüğü, Müslümanlık olarak görüyor Zat-ı muhterem.
Pek öyle sanacak bir adam değil yalnız?
Siz zaten tanıyorsunuz sanırım. O zaman anlatmanın da lüzumu yok. İyi geceler..
Siz de hemen kaçıyorsunuz... İyi geceler
Solcuların her düşüncesi sapkın zaten
İsmet Özel solcu değil. İslamcı
Eskiden solcuydu. Fark etmez
Evet. Sonra delirdi. Aklını kaybeden insanın İslâmcı olması şaşırtmıyor
Doğru. Ve birde ne var biliyor musun? Hasan mezarcı eskiden gayet de akıllı ve islamcı olan bu beyefendi sonradan sizin gibiler tarafından delirtilip şimdilerde ise Mesih olduğunu sanıyor. Bu da beni şaşırtmıyor.
Bence Hasan Öezarcı için gayet iyi bi gelişme
Öyle mi? Bunun hakkını bir gün "inanmadığınız Tanrınız " sizden alacaktır ama. O kadar LSD ilacını sana da verseydiler böyle konuşabilir miydin? Ha gerçi şu an da ilaçlı bir kafayla konuştuğunu düşünüyorum o ayrı
Evet, ilaç kullanıyorum. Biri antidepresan, öbürü de dikkat toparlayıcı.
Biliyorum ama yararı olmayacaktır emin ol
Oluyor ki kullanıyorum. Doltorun verdiği tedavi protokolü neyse uyhuluyorum. Çünkü bilime saygım sonsuz hehe
Komik mi acınası bir hâldesiniz bana kalırsa beyefendicim
Olsun. Kendimi iyi hissediyorum. Önemli olan bu değil mi?
Bence değil. Antidepresan kısmı ilaçların tümü uyuşturucu sınıfına girer. Tedavi etmez. Alkol de aynı etkiyi verir öyleyse bunun için doktora gitmeden de aynı etkiyi bulabilirsin kendiliğinden
Zaten sen şimdi birde alkoliksindir de
Diyabet hastası da insülin kullanmasın, kendi kendine halleder o zaman?
Antidepresan uyuşturucu değil. Tedavinin bi parçasıdır. Alkol de öyledir, ama sürekli kullanıma neden olabilir, bu da sağlığı bozar.
Awk bunu da mı bilşyosun?
He EVET BİLİYORUM.
Bilmiyorsun mu dicektin beyinsiz
Bilmiyon kızım. Git derslerini çalışsana sen. Burada elin adamlarıyla din min tartışıyon
Seni ne ilgilendiriyor? Anlamadım
Kafan çalışıyo çünkü. Boşa harcama
Boşa harcadığım yok. Hem derslerden daha önemli bazı şeyler var
Senin işin bu. Öğrencilik. Daha önemli şeyin yok. Bi de boş vakitlerini verimli ve kendini yenilemekte kullanman. Din min hiç bi bokuna yaramaz
Ve seni ilgilendirmeyen şeyler..
Tamam öyle olsun. Ama "daha önemli şeyler" konusunda da çok yetkin değilsin.
Neymiş onlar biliyor musun da yetkin değilsin yorumunu yapmayı kendinde buluyosun, sünepe
Din konusu. Yetkin değilsin. Arapça bilmşyon. Kendin dedin
Sen ruh hastası mısın anlamıyorum ki aw
Ben daha 19 yaşındayım sen kaçsın? 40 aramızda 21 yaş var buna rağmen ben bu kadar biliyorum. Yetkin olmam için senin yaşlarına gelmem lazım bay cok bilmiş
Ve ona daha zaman var. Bunun dışında elin adamıyla istediğimi konuşurum buna yorum yapamazsın. Yapman için gerekli samimiyetimiz de yok ve banelce duruyo yorumun
Benim yaşımda benden çok daha yetkin olacak gibisin. Öyle bi his var içimde
Olurum. En sonunda sinirimi bozdun bu kadarı yeterli sinirim geçsin sinirliyim
Tamam mafya hanım. Öfke bazen iyi bi motivasyondur, sinirlendirdiğime pişman değilim
Hâlâ devam ediyosun?
Gene sustum tamam 🤐
Konuşmasını becerdiğin zaman tekrar konuşalım
Ohoo sen yeni hesap açacan da denk gelecem de, tartışacaz da
:d denk mi gelmek istiyosun niye?
E güzel oluyo. Tartışıtoz edşyoz
@Hullanza can cekistim okurkennn
Yapacak bişi yok, haldır huldur yazıyom ben işte
@Hullanza şekerim gördün mü bak millet rahatsız oluyor ve ayrıca bende. Çünkü konuşmasını bilmiyosun
@Hullanza kadinin ppsinde saddam mi var?
Kızım ona niye soruyon bana sor mk
Var. Kör müsün?
Kenar mahalle şımarığı benimle o adamla konustugun gibi konuşma !!!
Elestirdigin şey adamın konuşmasi ama a1 turkceyle sadece şımarık şımarık hakaretlerde bulunuyorsunn
"o adam" da ben oluyorum sanırım. Saddam'ı, en azından 1991'den sonraki duruşuyla şu anki bir çok Arap devlet liderine tercih ederim ben de
@Hullanza pardon Saddam'ın yaptıklarını bilmiyorsun galibaaa? Tercih ederim ne demek yaa bir duruşunuz olsunnnn
@Hullanza hahaha adamım +
Kimyasal silah kullandı. Peki kşmyasal silahı Saddam'a temin eden kimdi? ABD. Ne için temin etti? İran'a saldırması için. Ortadoğu eğey karoşık bir yakın tarihe sahip.
Tamam ablam sakin sana bir şey diyen olmadı. Ayrıca o adam kendini savunabilecek durumda ee sen de avukatı olmadığına göre tantanaya gerek yok bence
@Hullanza ilk defa size katılıyorum beyefendi
@Hullanza tamam da tercih ederim demek ben yaptiklarini onaylıyorum doğru buluyorum demektir... Kim neyi ne için yapti degil mesele bir duruşa sahip olmaktir kii hanimefendinin yazdiklarini okuyunca pek de sağlıklı olmadığı kanosina vardim da o yuzden sorma tenezulunde bulunmuyorum senin dusunceni merak ettim
Prenses, sen de biraz tartışma üslubuna uygun davran. Tamam. Doğası gereği tartışma serttir ama karşındakini kazanmak için mi yoksa şov olsun diye mi tartışıyon? Bunlar önemli
Prensesin üslubu vicdanina kadar çektiği farından da berbat 🤣🤣🤣🤣🤣
Saddam, ABDnin anlaştığı bir figürdür 1980de. İran'da İslam devrimi olunca Saddam'ı saldı üzerine. 9 yıl süren savaşta iki taraf da zarar gördü.
Diğer yandan ABD, Saddam'a karşı Kürt aşiretlerini de fonluyordu. Aynı Erdoğan'a yağtıkları gibi. Erdoğan'ı da ABD getirdi iktidara. Ama emniyet sibobbu olarak fethullahçı çeteyi de yerleştirdi.
Saddam, bunca "hizmetine" karşın hiç bir şey alamayınca Kuveyt denen petrol kolonisini işgal etti (1990)
Irak olayı burada koptu zaten. ABD eski adamı Safdam'a karşı harekat yaptı vs. 2003'te de 11 eylül saşdırılarını bahane edip Irak'ı işgal etti.
Saddam iyi bi bok değil elbet. AmaIrak halkı sünni-şii ayrımı bilmeyen bi halktı. Türkiye'deki koraathane sayısıından çok kütğphane vardı.
Yani Saddam, Irak halkı için elinden geleni yaptı. Bazen yanlış bazen doğru
@Hullanza kurt aşiretlerini fonluyordu"
Nasıl yani?
E abi benim de PPme bakıp maymun, şebek falan diyen var. Kız da far çekmiş koymuş. Mevzu bu mu yani? Genç insanlarsınız anasını satiim.
Özellikle Barzani orada Amerikan memuru gibi hareket edşyordu. Talabani daha bi sovyetlere yakındı
@Hullanza bir şey için tartışmıyorum da bana şımarık denilme gerekçesi neymiş o enteresan geldi. Seninle muhatapa geçtim onla değil konuşmalarımda simarikliga dair bir emare oldu mu? Sanmıyorum. Neyse siz devam edin zaten ablanın seviye yapmaya çalıştığı espriden belli oluyor
@Hullanza kötü duruyor ondan bir dost uyarisi olsun diye dedim🤣🤣
Ayrica nenesinden çalmış fari sürmüş Yavrucak gibi duruyor 🤣🤣 olsun genclikte olur boyle far hatalariii jagddjsbdhd
Hanımlar. Bakın burada zibilyon tane y. Rak kürek herif var. Sizin dalaşmak yerine dayanışma içerisinde olmanız gerekiyor. Kadın dayanışması diye bişiy duymadınız mı?
@Hullanza jahshsjsjjs ortamı yumuşatma şeklin harikaaaa 🤣🤣🤣🤣
Neyse ben farliyi gormekten sıkıldım özelde musaitsen bu konuda konuşalim mı? :))
Buyur
@Hullanza tmmdir ☺️